Gość: monia IP: *.range81-152.btcentralplus.com 29.10.06, 20:23 witam!!! czy jest na forum ktokolwiek kto pracuje w tesco w swindon, jesli tak to bardzo prosze o opinie poniewaz rozwazam przeniesienie sie do swindon. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechjaroslaw Re: tesco 29.10.06, 22:49 monia nie jedz tam.Ty wiesz jakie oni maja tam rondo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: tesco IP: *.range217-43.btcentralplus.com 02.11.06, 21:09 dzieki tak wiem jakie oni tam maja rondo, bylam tam, chce tylko wiedziec jak sie tam pracuje w tesco poniewaz wiem ze w niektorych tesco nie ma wesolo, ja w tej chwili pracuje w tesco w malym miescie i jest naprawde ok, prosze o konkretne opinie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlusty stolec Re: tesco IP: 194.72.105.* 02.11.06, 21:15 jak to niewesolo? manager caly czs opowiada kawaly o emigrantach z polski Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: tesco 02.11.06, 21:56 forum o tesco: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36953 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: tesco IP: *.chello.pl 15.02.07, 18:13 jedz ;) co za roznica, zle nie jest, chociaz czasem jest wrazenie, ze chca od nas wiecej ;) ja wyjechalem w listopadzie, pare osob tez sie chce zmywac, takze chetnie powinni Cie przyjac ;) Czasem jest balagan, ale ogolnie jak sie pilnuje godzin to jest ok. Jest sporo polakow, to mozna sobie razem ponazekac na kogos. Lepiej przeniesc sie na Grocery, nie na dairy, bo tam jest managerka automat doslownie, pracuje jak najeta i jak kogos nie lubi to moze miec keipsko ;) Pozdrawiam, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś