wiewior1 25.04.06, 19:35 Wiem, wiem - w internecie jest masa propozycji. Ale ciekawa jestem czy ktos byl i cos poleca. Pozdrawiam forumowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szut Re: Ryga - nocloegi 26.04.06, 09:53 Jest taki hostel niedaleko dworca,przy Elisabethen... Na prawo od wyjscia z dworca jest duzy sklep i ten hostel jest przy ulicy, ktora jest jakby na tylach tego sklepu. Warunki hostelu moglyby byc lepsze - sypialem w znacznie lepszych hostelach, ale na 1-2 noce jest wystarczajacy. Dobra lokalizacja,choc tam prawie wszedzie jest blisko. Nie wiem jak w innych hostelach, ale w tym noca grasowaly cale stada komarow - po jednej nocy mialem na mordzie 17 sladow po komarach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudziel Re: Ryga - nocloegi IP: 212.190.72.* 26.04.06, 12:19 Hotel Aurora naprzeciwko dworca. Troche obskurny ale z klimatem a la "Barton Fink". 2 lata temu kosztowal 4,5 lata za noc. Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: Ryga - nocloegi 28.04.06, 00:56 sprawdz www.rigathisweek.lv/ mozna znalesc cos dobrogo za 10 E a tak przy okazji Ryga robi wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shamaan Re: Ryga - nocloegi IP: *.crowley.pl 06.05.06, 12:18 ja jak byłem w Rydze to spałem w Hostelu Amber (www.amberhostel.com) - z tego co kojarzę jest otwarty tylo w wakacje. Niezły stadard za niską cenę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś