Dodaj do ulubionych

Wynajmuje sama caly dom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:55
w dobrej dzielnicy Birmingham. Wielu pisze,ze Polacy mieszkaja w skromnych
warunkach. Jestem przykladem ,ze nie caly rok pracy i mieszkam na duzym
osiedlu dodrze zarabiajacej inteligencji angielskiej. Moze ktos chcialby
zdecydowanie poprawic swe warunki mieszkaniowe i wspolwynajmowac ten dom?
gw58@onet.pl
Obserwuj wątek
    • cdlxxvi Re: Wynajmuje sama caly dom 31.10.06, 10:32
      > w dobrej dzielnicy Birmingham
      IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      chyba w dobrej dzielnicy Bydgoszczy. Znaczy, nie ma takiego miejsca.
      • Gość: 123 Re: Wynajmuje sama caly dom IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 31.10.06, 12:30
        Mówię Wam to jeden i ten sam kiep z Polandii klepie co drugi post w ten sam deseń od kilku dni, tylko już zaczna się powtarzać niechcący.
        • korkix78 Re: Wynajmuje sama caly dom 31.10.06, 13:08
          >tylko już zaczna się powtarzać
          >niechcący.

Niechcacy? :)
          LOLik !
    • Gość: Grace Re: Wynajmuje sama caly dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:52
      Jestem na urlopie u rodziny przez 2 tygodnie, co jak widac nie miesci sie w
      malych glowach piszacych powyzej niemile zdania .Nawet 28.10.06 wplynela
      kolejna pensja na moje konto. Zaraz wracam na Wyspy i nie bede miala na
      szczescie czasu na czytanie Waszych awantur.
      • Gość: netti jaka okolica B'ham? IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 31.10.06, 18:21
        Jaka to dobra dzielnica w B'ham? mieszkam tu od prawie dwoch lat, nie mam za
        wielu znajomych ( Polakow, wogole). Zupelnie z ciekawosci pytam. Pracuje w
        jednej z lepszych okolic w B'ham, niedaleko tez mieszkam.
      • business3 Birmingham to takie miasto dla plebsu... 31.10.06, 20:05
        Birmingham to takie miasto dla plebsu...
        • Gość: netti Re: Birmingham to takie miasto dla plebsu... IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 31.10.06, 21:41
          moze, ale zalezy gdzie sie mieszka, w jakiej dzielnicy, mysle ze Londyn jest
          rownie lumpiarski, tak samo jak Nottingham... O Royal Lemington Spa jeszcze
          dlugo bede myslec i pewnie nigdy nie bedzie mnie stac zeby tam mieszkac, zawsze
          zostaje Lichfield niedaleko B'ham, Moseley (ta ladniejsza czesc) albo Sutton
          Coldfield, gdzie mam przyjemnosc pracowac z reszta.
          • business3 He, he - to powiedz Londyńczykom "lumpiarze"... 31.10.06, 21:44
            He, he - to powiedz Londyńczykom "lumpiarze"...
            • Gość: netti Re: He, he - to powiedz Londyńczykom "lumpiarze". IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 31.10.06, 21:51
              czy zawsze na forum musi sie jakis troll pojawic?
              mam na mysli pojedyncze dzielnice, lumpiarskie dzielnice kazdego z tych miast
              Londynu tez.Koniec kropka, nie prowokuj, bez odzewu.
              • business3 Lumpenproletariat - to chyba dzielnice lewicowe ?? 31.10.06, 21:55
                Lumpenproletariat - to chyba dzielnice lewicowe ??
                • Gość: netti no comments IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 31.10.06, 21:58
                  no comments
          • buena_xena Re: Birmingham to takie miasto dla plebsu... 03.11.06, 11:46
            netti, czy mozesz do mnie kliknac na priva - chcialam zamienic pare slow o
            Sutton Coldfield - lub podaj emaila to sie odezwe. Pozdrawiam
            • Gość: netti Re: Birmingham to takie miasto dla plebsu... IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 04.11.06, 21:27
              sprawdz poczte na gazecie :) pozdrawiam
              • buena_xena Re: Birmingham to takie miasto dla plebsu... 04.11.06, 21:47
                napisalam juz do ciebie :) sprawdz skrzynke!

pozdrawiam
        • ratpole Re: Birmingham to takie miasto dla plebsu... 02.11.06, 09:19
          business3 napisał:

> Birmingham to takie miasto dla plebsu...

Dowolne polskie miasto jest przeznaczone do zycia dla magnaterii i inteligencji
          niepracujacej. Ino tylko, ze sam plebs z "awansu spolecznego" dziwnym trafem w
          nich mieszka
    • Gość: Radek Re: Wynajmuje sama caly dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:04
      znam ciebie Grace pucujesz gary z burdeliku.
      • Gość: wk Re: Wynajmuje sama caly dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:56
        Grace, szkoda, że w innym mieście nie masz tego domku, byliby chętni
    • Gość: glutek Re: Wynajmuje sama caly dom IP: 194.72.105.* 31.10.06, 20:15
      ale jestes dzielna.
      • lechjaroslaw Stockport RULES !!!!!! 31.10.06, 22:37
        To jedna,wielka dobra dzielnica !!
    • Gość: Grace Re: Wynajmuje sama caly dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 06:57
      Zrobilam blad w e-mail wlasnym /1z kilku/. Poprawnie gw58@onet.eu
      • Gość: Autor Re: Wynajmuje sama caly dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:15
        Grace, jestes moze w polsce, i wracalas moze ostatnio do polski Wizzair-em?
    • Gość: J. hahaha, Grace o czym Ty piszesz? IP: 89.241.155.* 02.11.06, 22:45
      Przeciez wlasnie Cie nie stac by samodzielnie wynajmowac, wiec stad
      zamieszczasz to ogloszenie. Pewnie jeszcze chcialabys by osoby, ktore sie
      wprowadza placily w sumie tyle by po wyliczeniu sredniej na os. wychodzilo, ze
      placisz najmniej, a najlepiej nic. Nie wspomne o zarabianiu na tym, ale samo
      mieszkanie za darmo to juz w zasadzie jest zarobek. Sporo osob tu tak
      cwaniakuje, ale znam jeszcze wiekszych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka