Gość: kiciek IP: *.chello.pl 04.11.06, 18:08 kto wylatuje w tym dniu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lysy Re: 17.11 IP: *.server.ntli.net 04.11.06, 18:37 i do jakiego miasta ponoc ktos ma przyjechac do leeds ale nie wiem kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titu Re: 17.11 IP: 82.160.108.* 04.11.06, 21:11 Ja jadę z żonką do Gloucester, jedzie może ktoś w tamtą stronę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koxik Re: 17.11 IP: *.centertel.pl 06.11.06, 19:11 HEj witajcie, lecimy w tym samym dniu ale ja jeszcze nie wiem dokładnie dokąd, napiszcie też kiedy macie spotkanie w Krakowie i o której. Fajnie jak byście napisali jaką opcję (hostel czy mieszkanie) wybraliście. Liczę na odpowiedzi Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Do Kiciek:) 07.11.06, 17:45 Kiciek odezwij sie do mnie na maila, bo w bibliotece nie ma gg, a ciekawa jestem, jak wam poszlo i gdzie lecicie:) My jestesmy na razie zadowoleni, nie ma tu za duzo Polakow, Hindusow tez, tak ze po tygodniu widze juz ogromna poprawe angielskiego:) nie staraja sie mowic ani troche wyrazniej, a mowia slangiem tak ze nie jest latwo, ale dostalismy juz pierwsza tygodniowke i kupilismy sobie odtwarzacz cd, bo smutno bylo bez muzyczki:) Tak ze nie stresujcie sie niczym, bedzie dobrze:) Aha, i nie liczcie za bardzo na agencje CRM... Odpowiedz Link Zgłoś
maxmann Re: 17.11 08.11.06, 21:52 Witam serdecznie, ja też lecę!!! Moim docelowym miejscem jest Croydon. com "ssuuppeerr!!". Tak widzę że niezła ekipa leci piszcie dokąd i z jaką opcją; hostel może?? Trzeba się zgadać. Pozdrowionka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś