flisvos Re: zyczenia 29.10.06, 21:08 oczywiscie enter za szybko zakladam ten watek zebysmy mialy miejsce na nasze zyczenia kozystajac z watku "o dinozaurach" wiemy kiedy co i jak Odpowiedz Link
bachula_gr Re: zyczenia- OT 30.10.06, 09:45 flisvos napisała: > zakladam ten watek zebysmy mialy miejsce na nasze zyczenia > kozystajac z watku "o dinozaurach" wiemy kiedy co i jak Wlasnie mi sie przypomnialo, ze KTOS tu kiedys robil liste... i gdzie ta lista, kolezanko S.? )) Odpowiedz Link
flisvos bob75rob1 29.10.06, 21:12 droga malgosiu jutro tj 30go masz swoje urodzinki wiec skladam ci najserdzeczniejsze zyczenia, samych cieplych dni, rodosci i realizacji marzen jak dotychczas) wszytskiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link
koxanaki Re: bob75rob1 30.10.06, 09:40 Małgosiu wszystkiego dobrego i jeszcze lepszego i wielu pięknych marzeń do gonienia i łapania. Odpowiedz Link
anitasz30 Re: bob75rob1 30.10.06, 18:15 no to tez sie przylacze do zyczen dla Malgosi: wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze, spelnienia marzen, usmiechu na codzien i oby to greckie sloneczko zawsze dla Ciebie swiecilo Odpowiedz Link
filakia1 Re: zyczenia 30.10.06, 10:25 też sie przyłączam wszystkiego co najlepsze i wytrwałosci w realizacji marzeń Odpowiedz Link
annielika Re: zyczenia 30.10.06, 15:15 Sto lat, sto lat, nie zyje zyje nam, sto lat sto lat, niech zyyyyje zyyyyje nam... Wszystkiego najlepszego Malgosiu, i pozytywnego spelniania kolejnych zyczen... Moj nie-maz oczywiscie sie dolacza do zyczen Odpowiedz Link
grazyna0501 Re: zyczenia 30.10.06, 17:38 wszystkiego najlepszego malgosiu!!! χρονια πολλα! grazyna Odpowiedz Link
sylwialew Re: zyczenia 30.10.06, 20:35 Ja tez zycze wszystkiego naj naj naj Mialam rano rozpoczac watek ale czasu mi zabraklo i sie spoznilam Przesylam wielkie buziaki Odpowiedz Link
bob75rob1 Bardzo dziękuję! 30.10.06, 21:49 To niezmiernie miło otrzymać te wszystkie życzenia! Bardzo dziękuję. Na szczęście, dzisiaj rano Bartek wreszcie wrócił ze swojej koszmarnej podróży do Włoch (w celu wywiezienia, a raczej ponownego przywiezienia samochodu). Najpierw grecka policja w Patras przeszukała samochód w poszukiwaniu narkotyków (znaleźli sreberka, w które zapakowałam mu kanapki), nic oczywiście nie znalazłwszy powiadomili Włochów w Brindisi, którzy w ośmiu czekali na niego razem z psem. Przetrząsnęli ponownie samochód. Dwa dni później ktos ukradl mu portfel ze wszystkimi dokumentami samochodu, prawem jazdy no i oczywiście pieniędzmi. Koszmarna podróż, a miały być to wakacje. Na szczęście przyjechał cały i zdrowy. Jeszcze raz dziękuję Wam za szczere życzenia i mam nadzieję, że kiedyś uda nam się wszystkim spotkać! Odpowiedz Link
margarita6 Re: zyczenia 31.10.06, 20:50 Rowniez ode mnie przyjmnij zyczenia wszystkiego najlepszego!!!Sto lat!!!! Odpowiedz Link
flisvos sylwia 02.11.06, 23:04 naszej kofanej szefowej! wszystkiego co naj naj najlepsze i samych kolorowych dni!!!! z okazji imienin duuzo slonca i samych (calych) latajacych stolow buziaki sylwio!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annielika Re: sylwia 02.11.06, 23:15 droga szefowo, w pas sie klaniam, kwity i jesienne liscie przynosze!!! i zycze wszyyyyystkiego co tylko najlepsze i oczywiscie spelnienia marzen, tych najskrytszych! Odpowiedz Link
annielika Re: sylwia 02.11.06, 23:16 kwiaty a nie kwity mialo byc heheheh. klawiatura mi cos szwankuje. Odpowiedz Link
jeta0 Re: sylwia 02.11.06, 23:24 Sylwio, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności w życiu osobistym, pociechy z Waszych dzieciaczków, satysfakcji z nowej pracy oraz spełnienia wszelkich marzeń... Σε φιλώ, χρόνια Σου πολλά 03.11.06 godz. 24.22 Καληνύχτα! Odpowiedz Link
olna Re: zyczenia 03.11.06, 07:46 DZiewczyny ja rowniez wam skladam najsredeczniejsze zyczenia!!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: zyczenia- DROGA SZEFOWO ;-))) 03.11.06, 09:23 Najlepszego!!!!!! Niech Ci wiatr przynosi nie tylko obce stoly ale takze wiele szczescia, zdrowia i..... Odpowiedz Link
filakia1 Re: zyczenia 03.11.06, 11:17 moja droga, wszystko co najlepsze w życiu oby Cię spotkało... filakia1 Odpowiedz Link
margarita6 Re: zyczenia 03.11.06, 14:35 Sylwio,rowniez ode mnie wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen Odpowiedz Link
flisvos Re: zyczenia 03.11.06, 20:46 sylwia masz jeszce te cistaka z kremem? bo cos bym zjadla Odpowiedz Link
sylwialew Re: zyczenia 04.11.06, 20:31 Wczoraj nie udalo mi sie dotrzec do komputera wiec dziekuje dzisiaj(po pracy odrazu polecialam do tawerny )Flis pewnie ze ciasteczka sa zapraszam Odpowiedz Link
flisvos lisa31 05.11.06, 15:55 kofana! samych radosci, zdrowia i milosci kazdego dnia z okazji imienin zyczy iza Odpowiedz Link
annielika Re: lisa31 05.11.06, 22:05 naaaaaaaaaaaaaajlepszeeeeeeeeeeeeeego liiisa!!!!! Odpowiedz Link
flisvos kaxanaki 22.11.06, 22:50 jutro twoje urodzinki wiec skaldam najserdeczniesze zyczenia i zycze wszelkiej pomyslnosci!!!!! Odpowiedz Link
bebiak Kaxanaki :-))) 23.11.06, 01:42 Ooo, jakaż niespodzianka! Chronia polla ode mnie Słońca na codzień i uśmiechu na buźce.. panta, panta kai gia panta Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Koxanaki :-))) 23.11.06, 14:08 Najlepszego!!! Aby Twoja prywatna mieszanka-polsko grecka nie okazala sie wybuchowa )) XPONIA ΠΟΛΛΑ Odpowiedz Link
koxanaki Re: Koxanaki :-))) 23.11.06, 17:11 Dziękuję Wam dziewczyny serdecznie. Pięknie dzisiaj jest i mogłabym góry przenosić i tyle życzliwosci mnie spotkało a za wisienkę robi fakt, że do pracy przyszedł poslaniec z kwiatami od mojego najukochańszego Greka.Wszystkim nam życzę jak najwięcej takich miłych dni w roku Odpowiedz Link
flisvos katerinaki 25.11.06, 16:18 dzis tobie skaladamy zyczenia samych pomyslnosci i usmiechu na codzien!!!! Odpowiedz Link
bachula_gr Re: katerinaki 25.11.06, 16:59 Wszystkiego naj.... Nona Kasia Ci zyczymy. Do zobaczenia w przyszlym tygodniu!!! Odpowiedz Link
bob75rob1 Re: katerinaki 25.11.06, 21:52 Najserdeczniejsze życzenia ode mnie i Bartka z Chani! Odpowiedz Link
annielika Re: katerinaki 25.11.06, 22:58 zyczenia i ode mnie wszystkiego naaajlepszego Odpowiedz Link
katerinaki Re: katerinaki 26.11.06, 10:37 Dziewczyny, bardzo, bardzo dziekuje za zyczenia i pamiec!!! Wczoraj caly dzien spedzilam w kuchni przygotowujac, podajac a pozniej sprzatajac i nie mialam nawet chwili zeby zajzec na forum - dlatego dopiero dzisiaj bardzo Wam dziekuje Odpowiedz Link
sylwialew Re: zyczenia 26.11.06, 14:03 Zycze samych radosnych dni i wielu powodow do usmiechu Odpowiedz Link
koxanaki Re: zyczenia 27.11.06, 09:27 się dołaczam, nie miałam dostępu do kompa - wszystkiego katerinaki! Odpowiedz Link
bebiak Re: zyczenia 27.11.06, 19:34 I ja, i ja - zawsze spóźniona (( Chronia polla kai filakia!! Odpowiedz Link
margarita6 Bachula!!! 03.12.06, 07:30 Jako,ze od jutra bede bez dostepu do netu na czas nieokreslony pragne juz dzisiaj zlozyc zyczenia Bachuli z okazji imienin- wszytkiego dobrego,duzo zdrowka,pociechy z coreczek i mezusia oraz spelniania marzen. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Bachula!!! 04.12.06, 09:40 Wszystkiego najlepszego bachula Życzę ci żeby cię nie przysypło tej zimy A po za tym samych radosnych chwil i sielskiego życia. Buźka. Odpowiedz Link
jeta0 Re: Bachula!!! Chronia polla! 04.12.06, 09:46 Basiu, Bachulo, Barbaro, Przesyłam Ci najlepsze, najserdeczniejsze życzenia imieninowe - dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności wszelkiej, pociechy z córeczek i męża, satysfakcji z pracy oraz spełnienia wszystkich marzeń. Chronia Sou polla, na eisai panda eftichizmeni, na Se chieronde oi dikoi Sou. Pozdrawiam i słoneczne promyki z Aten do Metsowa wirtualnie kieruję, a czerwone róże przesłałam już mejlowo Filakia Jeta0 Odpowiedz Link
sylwialew Re: zyczenia 03.12.06, 20:17 Z tego wzgledu ze nie wiem czy znajde czas zeby jutro wpasc na forum wiec tez skladam dzisiaj zyczenia naszej paniadministrator.Bachula wszystkiego najlepszego duzo usmiechu i radosci oraz wytrwalosci w pelnieniu urzedu jakim Cie obarczylam 10000000 Buziakow Odpowiedz Link
bebiak Re: zyczenia 03.12.06, 22:14 Z przyczyn jak u Sylwii już dziś.. Basiu, wszystkiego NAJ: i w prywatnej sferze Twego życia, i zawodowej, i osobistej takiej bardzo.. Każdej Basia moy, każdej! Niech Ci się wiedzie jak najlepiej tylko może! Chronia polla! I zaraz jeszcze mailowo dołącze jakiegoś chwasta może... Ucałowania Odpowiedz Link
filakia1 Re: zyczenia 04.12.06, 08:34 i ode mnie życzonka - wszystkiego co najlepsze, aby zyło Ci sie na tej "obcej", ale przyjaznej ziemi szczęśliwie i spokojnie, a pociechy (w tym mąż oczywiście) przysparzały głównie radosci,a smutków nieszkodliwą odrobinke co by zbyt slodko nie było ) Filakia1 Odpowiedz Link
annielika Re: zyczenia 04.12.06, 13:12 Bachula, xponia pola rowniez ode mnie Spelnienia marzen i wszystkiego co tylko najlepsze Odpowiedz Link
koxanaki w Bachulowe święto... 04.12.06, 09:49 ...życzę Ci wszystkiego najmilszego, najlepszego, najszczęśliwszego )) Odpowiedz Link
tutanka Re: w Bachulowe święto... 04.12.06, 10:13 Chcę ci złożyć dziś życzenia, Wszelkich marzeń spełnienia Dużo miłości, Aż do bólu kości I niech uśmiech zawsze na twej twarzy gości!!!! Buchula, Hronia Pola!!!! Odpowiedz Link
flisvos bachula 04.12.06, 16:03 wszystiego co najlepsze, samych radosnych chwil i spelnienia najskrytszych marzen!!!! Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: bachula 04.12.06, 16:57 Ja tez spiesze by Ci zlozyc Basiu zyczenia: radosnych i pieknych chwil w zyciu, usmiechu na twarzy, by niewypowiedziane marzenia sie spelnily ps:Zajrzyj na @ niespodzianka czeka Odpowiedz Link
bob75rob1 Bachula 04.12.06, 17:55 Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, pogody ducha i uśmiechu na codzień życzą Malgosia i Bartek! Odpowiedz Link
babycool Re: zyczenia dla BACHULI 04.12.06, 19:15 Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić, kiedy Ci słońca będzie za wiele, to deszcz Cię może ostudzić. Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu, azylu, który Ci da schronienie i nie powie o niczym nikomu. Życzę Ci fantazji, ozdób Twe niebo skrzypcami, zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami. Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę, bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze. Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy, barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej? Życzę Ci dobrego jutra, przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu, dużo czasu, pewności siebie, podróży, pieniędzy i humoru. Życzę Ci miłości takiej normalnej głębokiej i szczerej, ona Ci spełni te wszystkie życzenia i tego Ci życzę Aniele. Odpowiedz Link
bachula_gr Re:BARBORKA dziekuje za zyczenia 04.12.06, 22:33 Dziekuje w imieniu calej braci gorniczej, bo jak na Barbare przystalo obydwoje (!) rodzicow mam gornikow. W czapkach z bialymi pioropuszami ale jednak. Wasza... Kiria Warwara (zwlaszcza 4 grudnia w tym srodziemnomorskim zakatku) Odpowiedz Link
bebiak Nagare? Chronia polla:-) 12.12.06, 01:12 Właśnie wyczytałam, że dziś ściskamy Nagare - i zaczęłam: chronia polla! Niech Ci się dobrze wiedzie! Wszystkiego NAJ! I dumna jestem, bo złożyłam życzenia nie za późno, nie za wcześniej - tak w sam raz i skoro świt Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Nagare!!! Chronia polla:-) 12.12.06, 08:10 Najlepszego o poranku! Abys znalazla swoja droge, nie tylko do urodzinowego tortu... i zeby Ci weny na zapiski nie brakowalo. S T O L A T !!!! Odpowiedz Link
filakia1 Re: Nagare!!! Chronia polla:-) 12.12.06, 08:25 i ja zasyłam najlepsze zyczenia realizacji wszystkich planów no i duuużooo miłosci w zyciu - tej odwzajemnionej oczywiście bo bez tego ani rusz...... filakia1 Odpowiedz Link
jeta0 Re: Nagare? Chronia polla:-) 12.12.06, 09:04 Nagare, wszystkiego najlepszego, pomyślności i spełnienia marzeń. Napisałaś kiedyś: "Moje niesformalizowane - drugie, lepsze pół pochodzi z Ellady i tam powoli kieruję swoje życie." Życzę Ci, aby wszystko ułożyło się jak najlepiej i obyśmy mogły wkrótce powitać Cię w Grecji. Filakia. Odpowiedz Link
koxanaki Re: Nagare? Chronia polla:-) 12.12.06, 09:23 Madziu wszystkiego słonecznego i ciepłego i żebys śmiało sięgała po to o czym marzysz i aby Ci nie zabrakło wiary i odwagi i miłości. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Nagare? Chronia polla:-) 12.12.06, 09:37 ZDROWIA, SZCZEŚCIA, POMYŚLNOŚCI - a na wieczór DUUUŻO gosci !!!!!!!! 100 lat !!! 100 lat !!! 100 lat !!! 100 lat !!! Niech żyje, żyje nam !!! Odpowiedz Link
nagare Re: Nagare? Chronia polla:-) 12.12.06, 10:38 Dziewczyny jesteście po prostu niesamowite! Dziękuję Wam z całego serca za wszytskie życzenia - to ogromnie miłe. To był niełatwy rok - ale tym bardziej się cieszę, że mam go już za sobą - a przed sobą, mam nadzieję, kolejny o wiele lepszy! Buziaki i dziękuję, dziękuję Odpowiedz Link
grazyna0501 Re: Nagare? Chronia polla:-) 12.12.06, 10:53 wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjlepszego!!! g Odpowiedz Link
annielika Re: Nagare? Chronia polla:-) 12.12.06, 11:26 I ja dolaczam do zyczen. Wszystkiego NAJlepszego, spelnienia NAJSKRYTSZYCH marzen i duzo, duzo, duzo sily, by to twoje jutro, a nawet juz dzis wygladalo tak, jak to sobie kiedys wymarzylas Zeby bylo tak, jak mialo byc Sciskam cie bardzo serdecznie!!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: zyczenia 12.12.06, 13:52 Zycze Ci zebys szybko zapomniala o tym mijajacym roku i zeby ten nadchodzacy przyniosl Ci duzo radosci i spelnienia marzen. Tysiace buziakow i przytulaczkow!!!!!!!! Odpowiedz Link
koukla Re: zyczenia 12.12.06, 14:36 życzę aby wszystko co złe omijało Cię z daleka, a wszystko co dobre towarzyszyło Ci każdego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nagare Re: zyczenia 12.12.06, 16:14 Dziękuję raz jeszcze Dzień moich urodzin przyniósł śnieg (przynajmniej w Warszawie). Co prawda już stopniał...ale te padające białe płatki wreszcie pozwoliły mi choć troszkę poczuć atmosferę zbliżających się Świąt. Czego i Wam życzę. Odpowiedz Link
bob75rob1 Re: zyczenia 12.12.06, 16:35 Nagare, przesyłamy najserdeczniejsze życzenia urodzinowe z deszczowej Chani, Małgosia & Bartek Odpowiedz Link
flisvos Re: zyczenia 12.12.06, 18:02 ngre wszystkiego co najlepsze i zebys szybko dolaczyla do naszego greckiego grona Odpowiedz Link