Dodaj do ulubionych

zmiana etatu

11.12.06, 22:04
czy ktos z was w rach tesco zmienial etat np ze sprzedawcy nocego na kierowce
czy na centrum dystrybucyjne i odwrotnie
jakie sa mozliwosci i do kogo sie z tym zwracac?
Obserwuj wątek
    • Gość: e-vil Re: zmiana etatu IP: 89.242.253.* 11.12.06, 22:48
      właśnie u mnie kolega jest w trakcie transferu.. napisał pismo do personalnej i
      do managera zmiany z prośbą o przeniesienie z GA na DotCom Driver. Postawili mu
      wymaganie: zmiana polskiego prawa jazdy na brytyjskie (nie wiem czy to
      wewnętrzny wymóg? pani manager dotcomu tłumaczyła się, że to do ubezpieczenia).
      W każdym razie możliwości zależą od wolnych etatów.
    • mistrz781 Re: zmiana etatu 12.12.06, 16:24
      a te dotcomy sa przy wszytkich tesco
      • Gość: kolo Re: zmiana etatu IP: 89.242.215.* 12.12.06, 16:41
        tak jest przy wszystkich. ja wlasnie to robie:) najpier liscik potem prawko a potem czeka sie az do usrann... smierci. oni to maja tepo, ja jerunia
      • Gość: gro Re: zmiana etatu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.12.06, 19:24
        dotcom, to taka "obiegowa" nazwa dla ludzi pracujących przy obsłudze
        internetowej klienta. dotcom = dot (kropka) com (najpopularniejsze rozszerzenie
        internetowe).
        Klient wchodzi sobie na stronę www.tesco.com, składa zamówienie na okreslone
        produkty, później po sklepie jeżdżą "dotcomowcy" wkładając zamówione towary do
        reklamówek i kierowca zawozi je do klienta.
        Stąd też, żeby klient mógł z opcji zakupów przez internet skorzystać musi być w
        miarę blisko jego miejsca zamieszkania jakiś sklep. I na ogół większość sklepów
        (przypuszczam że większych niż metro) ma mozliwość obsługi dotcomowej.

To tak gwoli wyjaśnienia i rozjaśnienia sytuacji, co to jest dotcom i dlaczego
        będzie w każdym większym sklepie

pzdr
        gro
        • Gość: e-vil Re: zmiana etatu IP: 89.240.176.* 12.12.06, 22:05
          > To tak gwoli wyjaśnienia i rozjaśnienia sytuacji, co to jest dotcom i dlaczego
          > będzie w każdym większym sklepie

racja - w każdym większym, ale nie we wszystkich Tesco
          • Gość: 1spag Re: zmiana etatu IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 14.12.06, 12:07
            dotcom czy jest czy go nie ma w sklepie zalezy od tego czy jest lub bedzie w
            przyszlosci magazyn dotcom w okolicy obslugujacy jakis wiekszy obszar czy tez
            nie, wiadomo oplacalnosc (koszty transportu etc.), w Londynie w dol od tamizy
            nie ma zadnego sklepu z dotcomem (tak mniemam po rozmowach z goscmi z magazynu
            dotcoma w Croydon) bo obsluga klientow jest zapewniona wlasnie przez ten magazyn
            , w gore od tamizy tez pewnie bedzie lub juz jest, u mnie zlikwidowali w lutym
            wiec odpadly nadgodziny w ciagu dnia :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka