Dodaj do ulubionych

Holiday Anglia-Egipt Objazdowka

03.01.07, 15:05
Witam.
Czy ktos zaliczyl przez angielskie biuro podrozy objazdowke po Egipcie????
Wiecej informacji na temat nazwy biur,koszty,jakie miejsca itp......

Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 11:02
      Czy nikt nie jezdzi przez angielskie biura podrozy na wczasy?????
      Widze zero zainteresowania.....!!!
      • Gość: mandi.ole Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.plus.com 04.01.07, 13:06
        ja sie interesowalam stacjonarnym Egiptem, ze tak powiem. teraz jestem w
        pracy,ale potem moge ci wyslac wiecej adreso, gdzie mozesz cos znalezc.
        glownie to biura, ktore zrzeszaja agencje i wybierasz sposrod roznych, tylko
        musisz wpisac, co Cie interesuje.
        a nie bylas/es w biurach jak Thompson czy Thomas Cook? oni powinni cos miec,
        choc znacznie drozej
        a kupowales/as cos w sensie wczasow przez net? ja sie waham wlasnie, a
        znalazlam super ofery. moi znajomi tak robia, ale ja dalej nie jeste przekonana
        jakby
        • adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 13:27
          Super, jak mozesz wyslij mi te linki czy nazwy.
          Masz racje,przegladalem oferty THOMSONA I THOMASA COOKA(ceny nie ciekawe)no i z
          objazdowkami ciezko nie ma duzo ofert.
          Napisz wiecj odnosnie tych wczasow prze net?

Pozdrawiam
          • Gość: szlomo zeby was tam wzieli za angolii i wycieli w pień !! IP: *.chello.pl 04.01.07, 13:30
            • adi_05 Re: zeby was tam wzieli za angolii i wycieli w pi 04.01.07, 13:34
              widzac ze za madry to ty nie jestes....!!!
              Jak masz tak pisac to sobie lepiej odpusc
          • Gość: mandi.ole Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.plus.com 04.01.07, 13:40
            bardzo duze sa znizki, jesli rezerwuje sie wycieczki, wczasy odpowiednio
            wczesnie i przez internet, ale ja nie jestem przekonana. boje sie, ze nie
            dostane tych biletow, w razie czego nie bedzie przedstawiciela biura na
            lotnisku i wkrece sie w jakas glupia sytuacje. generalnie do egiptu raczej bym
            sie nie obawiala, bo miejsce, gdzie chce jechac, znam dosc dobrze, ale i tak
            strach jest ze cos nie wypali.
            ale wiem,ze mozna znalesc oferte na necie i pojsc znia do biura, niekoniecznie
            danej agencji, wtedy oni tez moga cos wykombinowac...
            • adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 13:45
              Dzieki bardzo.
              Napisz jeszcze nazwy tych biur o ktorych wspomnialas we wczesniejszym poscie
              • Gość: mandi.ole Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.plus.com 04.01.07, 13:47
                wiesz co, ciezko mi jest sobie teraz przypomniec. mam to w domu, wiec jak tylko
                wroce z pracy, wysle ci na maila.
                pozdrawiam
                • adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 13:54
                  Ok super.
                  Duze dzieki.
                  Pozdrowienia
            • Gość: A Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: 205.223.239.* 04.01.07, 18:18
              Nie ma sie co bac, tylko wybrac w miare zaufany portal z ofertami i juz.
              Ja korzystam z Expedii i nie mialam problemow z rezerwacjami i wszystko bylo w
              porzadku na miejscu.
    • Gość: m Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.derby.ac.uk 04.01.07, 13:33
      sprobuj na lastminute.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka