adi_05 03.01.07, 15:05 Witam. Czy ktos zaliczyl przez angielskie biuro podrozy objazdowke po Egipcie???? Wiecej informacji na temat nazwy biur,koszty,jakie miejsca itp...... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 11:02 Czy nikt nie jezdzi przez angielskie biura podrozy na wczasy????? Widze zero zainteresowania.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.plus.com 04.01.07, 13:06 ja sie interesowalam stacjonarnym Egiptem, ze tak powiem. teraz jestem w pracy,ale potem moge ci wyslac wiecej adreso, gdzie mozesz cos znalezc. glownie to biura, ktore zrzeszaja agencje i wybierasz sposrod roznych, tylko musisz wpisac, co Cie interesuje. a nie bylas/es w biurach jak Thompson czy Thomas Cook? oni powinni cos miec, choc znacznie drozej a kupowales/as cos w sensie wczasow przez net? ja sie waham wlasnie, a znalazlam super ofery. moi znajomi tak robia, ale ja dalej nie jeste przekonana jakby Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 13:27 Super, jak mozesz wyslij mi te linki czy nazwy. Masz racje,przegladalem oferty THOMSONA I THOMASA COOKA(ceny nie ciekawe)no i z objazdowkami ciezko nie ma duzo ofert. Napisz wiecj odnosnie tych wczasow prze net? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlomo zeby was tam wzieli za angolii i wycieli w pień !! IP: *.chello.pl 04.01.07, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: zeby was tam wzieli za angolii i wycieli w pi 04.01.07, 13:34 widzac ze za madry to ty nie jestes....!!! Jak masz tak pisac to sobie lepiej odpusc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.plus.com 04.01.07, 13:40 bardzo duze sa znizki, jesli rezerwuje sie wycieczki, wczasy odpowiednio wczesnie i przez internet, ale ja nie jestem przekonana. boje sie, ze nie dostane tych biletow, w razie czego nie bedzie przedstawiciela biura na lotnisku i wkrece sie w jakas glupia sytuacje. generalnie do egiptu raczej bym sie nie obawiala, bo miejsce, gdzie chce jechac, znam dosc dobrze, ale i tak strach jest ze cos nie wypali. ale wiem,ze mozna znalesc oferte na necie i pojsc znia do biura, niekoniecznie danej agencji, wtedy oni tez moga cos wykombinowac... Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 13:45 Dzieki bardzo. Napisz jeszcze nazwy tych biur o ktorych wspomnialas we wczesniejszym poscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.plus.com 04.01.07, 13:47 wiesz co, ciezko mi jest sobie teraz przypomniec. mam to w domu, wiec jak tylko wroce z pracy, wysle ci na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka 04.01.07, 13:54 Ok super. Duze dzieki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: 205.223.239.* 04.01.07, 18:18 Nie ma sie co bac, tylko wybrac w miare zaufany portal z ofertami i juz. Ja korzystam z Expedii i nie mialam problemow z rezerwacjami i wszystko bylo w porzadku na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Holiday Anglia-Egipt Objazdowka IP: *.derby.ac.uk 04.01.07, 13:33 sprobuj na lastminute.com Odpowiedz Link Zgłoś