Dodaj do ulubionych

do radekk10

IP: 80.51.134.* 14.02.07, 13:33
Cześć!widze że już wszystko wiesz na temat swojego wyjazdu.JA miałem jazdę i
nie stety jej nie przeszedłem,kilka dni temu moja dziewczyna złożyła
aplikacje i rozmowę tel. już ma za sobą ale do Krakowa najwcześniej końcem
lutego,bo chwilowo nie ma naboru.Mam nadzieje ze uda nam się wyjechać razem na
to stanowisko co i ty!!powiedz mi jak możesz co było na spotkaniu
organizacyjnym!!i czy coś wiesz i tych badaniach które trzeba przejść!!dzięki
z góry!!
Obserwuj wątek
    • Gość: radekk10 Re: do radekk10 IP: 217.153.6.* 14.02.07, 15:41
      siemta!! sluchaj podobno jesli chodzi kierowcow to masa ludzi nie przechodzi
      bo jest gorzej nizbys prawko zdawal :)
      co do spotkania organiz to wypelnia sie tam papierki do banku,wrs,nin itp, mwia
      ogolnie co i ja wyglada zycie w UK itp, mowia o mieszkaniach,daja linki do
      stron gdzie jesli masz hostel znalezc mozna mieszkanko,no i o transporcie co i
      jak.

na spotkaniu organizacyjnym ze mna byl jeszce jeden gosciu z 5 stycznia.
      no szkoda ze ci sie nie udalo moze jednak ci sie uda na sprzedawce i powodzenia
      zycze Tobie i dziewczynie.

podro i obysmy sie spotkanili w Uk , moze w tym smaym miescie.

w TV mowili ze jeszce 20000 ludzi czeka na wyjazd wiec ostro.a co Tobie
      powiedzieli ze nie ma juz rekrutacji??
      • Gość: hoooszi Re: do radekk10 IP: 80.51.134.* 15.02.07, 19:30
        hejka!!no mam nadzieje ze wyjadę na początku Kwietnia, bo jak dziewczyna miała
        rozmowę to tak jej powiedzieli a w Krakowie ma końcem lutego.ale jestem dobrej
        myśli bo jest dobra z angielskiego wiec myślę ze źle nie będzie.A no i wczoraj
        do gościa dzwoniłem żeby mi zmienili etat no i mówił że spoko. A powiedz mi co z
        tymi badaniami?? robione są w Polsce czy w Anglii??itp??dzięki z góry!!Ach no i
        prosiłem go ze jak da rade to chciałbym jechać do Londynu bądź okolic.A ty juz
        pewnie dni odliczasz??:-)))))pozdro, powodzenia!!nara
        • Gość: radekk10 Re: do radekk10 IP: 81.190.125.* 15.02.07, 21:43
          Badania robisz w PL,dzwonia i mowia ci gdzie masz jechac - zazwyczaj jest to
          miasto wojewodzkie.a co do godzin to jeszcze nie odliczam ale mini stresik chyba
          juz sie pojawil :)
          • Gość: hoooszi Re: do radekk10 IP: 80.51.134.* 21.02.07, 15:59
            witaj !!ponownie mam nadzieje ze jesteś jeszcze w Polsce.Mam małą prośbę z tego
            co pamiętam to miałeś kartkę z pytaniami jakę mogą być w Krakowie.Jak byś mógł
            mi ja przesłać( g.i.o@poczta.fm)a jak nie to podaj mi link jeśli masz.A jak
            pamiętasz o co cie pytali na tej rozmowie to możesz mi napisać.bo ja w sumie z
            babka po angielsku dużo nie gadałem,i w ogóle na inny temat.a dziewczyna ma
            rozmowę i chce bez niespodzianek sobie z nią wyjechać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka