Gość: olka IP: *.crowley.pl 12.03.07, 12:27 Kochani, Moj maz ma w czwartek leciec do Irlandii AerLinguas no a wUrzedzie miejskim nie zdaża jak sie okazuje z dowodem bo im sie cos pomylilo. czy na stary dowod przepuszcza go? jak myslicie? Olka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia16kotek Re: Stary dowod 12.03.07, 13:18 Na stary dowod to raczej go nie przepuszcza.No a nie ma Twoj maz paszportu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Stary dowod IP: *.crowley.pl 12.03.07, 14:25 Oczywiscie ze nie ma paszportu, ale na szczescie sprawa dowodu sie wyjasnila wiec odbu\ierze w srode, a po paszport bedzie wracal, bo w koncu przyznal wszystkim racje ze jednak jest potrzebny. pzdr. o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrBalic Re: Stary dowod IP: *.mysmart.ie 12.03.07, 16:24 Mi sie zdarzyl nagly wyjazd do Irl w zeszlym roku i musialemleciec na starym. Generalnie bez problemow (w Dublinie przy powrocie musialem tylko pani wytlumaczyc ze koniec waznosci dokumentu jest rownoznaczny ze zgonem poiadacza)dopiero w Krakowskich Balicach sie do mnie przyj..l pogranicznik:) Pozro Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxxvi Re: Stary dowod 12.03.07, 20:20 Na starym dowodzie można się legalnie poruszać po całej UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddf Re: Stary dowod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:14 Bez żadnych problemów. Wydrukuj sobie info ze strony ich a mbasady w Polsce i jak będą się pluć, to im pokaz Ja tak zrobiłem na lotnisku jak lecialem ze starym dowodem i im wszystkim szczęki poopadały.... Puscili mnie, bo nie mieli wyjscia Stary dowod jest wazny do konca biezacego roku Odpowiedz Link Zgłoś