IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.04.07, 17:43
kto z Was pracuje na najgorszych rzeczach non-foodu? mam na mysli najgorszych
dla Anglikow - taleze, posciel, ramki, swieczki, reczniki, lazienki, zarowki,
baterie, latarki, pin endy..

.. trudno im w to uwierzyc ale ja to lubie :/

.. i dodam ze jestem facetem :D
Obserwuj wątek
    • bbaarti Re: Non-food 02.04.07, 18:06
      ja tam uwazam ze non to najlepszy dzial, ja pracuje na nim od moich teskowych
      poczatkow, zaczynalem od cookshopa czyli talerzykow i widelczykow :) a teraz
      mam elektro, carcare, sport i bagaze ;p
    • Gość: yes-food Re: Non-food IP: 89.240.82.* 02.04.07, 23:07
      Moim skromnym zdaniem non-food to jest najbardziej lightowy dział na jaki można
      trafić. Nie przyjmuję do wiadomości, że jakiś z nich jest ciężki. Ja sam pracuję
      na grocerce i widzę jak Ci niejedzeniowcy się 'nudzą' przy zabawkach czy
      pościelach. Dziewczyny pracujące na ciuchach to więcej czasu siedzą gadając w
      magazynie niż faktycznie pracując. Kolesie z electricala to z nudów oglądają
      sobie telewizor, albo grają w pasjansa na wystawionych laptopach. Team leaderzy
      z non-foodu to głównie 'pracują' robiąc sobie przerwy na stołówce, albo
      udzielając się socjalnie z resztą sklepu. Tydzień temu złożyłem pismo o
      przeniesienie do tej wesołej ferajny, bo jak ja kończę pracę jestem kompletnie
      z..y..
      • kinita Re: Non-food 06.04.07, 17:13
        To chyba wszystko zależy od sklepu... U mnie nigdy nie widzialam,zeby ktos sie
        az tak swietnie bawil w pracy. No i zalezy oczywiscie jak duza jest dostawa,
        ile ludzi na zmianie, ale generalnie jeszcze nigdy sie nie nudzilam, zawsze
        znajda cos do roboty, z reguly na grocery, gdzie nie ma nikogo do pracy. no a
        poza tym, porownujac "latwosc" dzialow, to chyba chipsy (po polsku) i papier
        toaletowy nie moga sie z niczym rownac...
    • tommy_di Re: Non-food 09.04.07, 11:22

grocery pozdrawia :)

nie lubie swiat w UK :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka