IP: *.aster.pl 11.04.07, 13:12
Witam. Chcialbyp przeprowadzic krotki "wywiad" dotycz. pracy Polaków za
granica (do swojego artukułu)Bylbym wdzieczny gdybyscie podzielili sie ze mna
swoimi doświadczeniami (jak to z Wami było?dlaczeo podjeliscie decyzje o
wyjezdzie za granice?jak sie zabraliscie do szukania pracy?i ile czasu juz
jestecie czy zamierzacie wrócić do Polski)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • xiv Re: wywiad 11.04.07, 16:21

tak... i bardzo porzadny z ciebie dziennikarz, bo nawet podales swoj adres
      mailowy...
      • Gość: Doctor Czy w RP zostaly juz same przyglupy? IP: *.proxy.aol.com 11.04.07, 16:31
        Po co im dawac wywiad? Kto ten wywiad bedzie czytal? Dziennikarz od 7 bolesci?
        • Gość: Justyna Re: Czy w RP zostaly juz same przyglupy? IP: 83.141.66.* 11.04.07, 18:08
          Jak zauwazyl przedmowca- super dziennikarz jestes. I podpisujesz sie ksywka
          losiuu... no ludzie, litosci.
          • Gość: wk Re: Czy w RP zostaly juz same przyglupy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 18:11
            nie wraca
            • damianbsc Re: Czy w RP zostaly juz same przyglupy? 11.04.07, 18:14
              to zapewne pracownik powaznej gazetki gimnazjalnej :-))))))
              ja wyjechalem, bo musialem uciec od najwiekszej porazki w moim zyciu - chlopak
              odbil mi dziewczyne i pozniej poslubil- wzieli JEJ nazwisko i nazywaja sie
              Kaczynscy :-)))))) hahahahahhahahahaha
              • Gość: losiuuu dziekuje za powazne potraktowanie mojego tematu IP: *.aster.pl 13.04.07, 20:11
                dziekuje za powazne potraktowanie mojego tematu.
                mialem na myśli wywiad w cudzysłowiu!!!
                I nie jestem dziennikarzem.Chce zebrac krotkie relacje od Was, ktore przydadza
                mi sie do napisania artukułu dla podrzędnej gazetki studenckiej.Ale widze ze
                nie moge liczyc na Wasza pomoc
                • Gość: uruk hai Re: dziekuje za powazne potraktowanie mojego tema IP: *.belf.cable.ntl.com 13.04.07, 20:58
                  Pomóż sam sobie i powieś się na lejcach w stajni.
                  • damianbsc Re: dziekuje za powazne potraktowanie mojego tema 13.04.07, 22:06
                    nie...no z tymi lejcami to juz jazda na maxa :-DDDDDD prawie sie poplulem
                • xiv Re: dziekuje za powazne potraktowanie mojego tema 13.04.07, 22:22

>Ale widze ze nie moge liczyc na Wasza pomoc

nie mozesz bo podszedles do tego jak Giertych do edukacji - czaisz sie zza winkla i oczekujesz, ze wszyscy beda Ci klaskac... ech, dzisiejsza mlodziesz ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka