imszulc 11.04.07, 18:13 miło Cię tu widzieć jeszcze raz dzięki, za życzenia i dzięki, że się odezwałaś zbieram się, żeby maila napisać już się za to zabieram :-) pozdrawiam serdecznie Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imszulc Re: witaj Asiu (dzoaann) 01.05.07, 20:18 witaj ponownie :-))) jak pisałam wcześniej, idziemy składać łóżeczko, wpadnę tu później Agatka pierwsza poleciała składać łóżeczko dla braciszka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 01.05.07, 22:17 ale masz fajnie, wkrótce nowa dzidzia:))) Ja cały czas się zastanawiam...jakby mi ktoś dał gwarancje na dziewczynkę, to już bym działała, ale tak to tylko cudze dzidzie oglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:00 dzoaann napisała: > ale masz fajnie, wkrótce nowa dzidzia:))) > Ja cały czas się zastanawiam...jakby mi ktoś dał gwarancje na dziewczynkę, to > już bym działała, ale tak to tylko cudze dzidzie oglądam:) ***************** Asia - mam to samo - jezeli bym miala byc trzeci raz w ciazy do musi byc coreczka;-))) inaczej chlopowi $!!*! urwe....;-)))) A ze tej gwarancji nikt nie chce dac i ryzyko jest 50:50 to..... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:07 ach...jak my sie rozumiemy:))))Dwóch chłopców wystarczy, nie? mnie to jeszcze przykład teściowej straszy---po dwóch chłopcach zrobiła sobie długa przerwę, potem niby zachcialo się dziewczynki i urodził się Pawełek, hehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:31 Meza brat ma trojke dzieci....trzy corki;-)) wiec Maciej twierdzi, ze oni z bratem sie podzielili plamnikami - Darek robi tylko corki, a Maciej chlopakow.... no i jak tu probowac trzeci raz przy takiej teorii... ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:44 :))))))))))))))))))))) Oplułam monitor:)))))))))))) Ale Ty masz jeszcze nadzieję, może jakiś "dziewczyński" plemnik się Twojemu mężowi zaplątał:))) U mnie to masakra, w męża rodzinie faceci samych chłopców płodzą, np dziadek mego męża 6 chłopaków miał:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:54 ;-))))))))))))) Asia - masz przechlapane;-)) wszelkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze tez bedzie chloplak u Was za trzecim razem;-)))) Chyba ze bedziecie mieli wyjatek od reguly..... Listonosz nam zostaje;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:57 Aż strach się starać o ten wyjątek od reguły:))) Odpowiedz Link Zgłoś
k_ansia Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 15:38 Asiu, pytam z ciekawości, czemu nie trzeciego chłopca? Bo kurcze, u nas co prawda drugie, ale chętnie bym właśnie znowu widziała chłopca. Choć może rzeczywiście - trójka to już tłok facetów, a dodać do tego jeszcze męża:)))) Bo mnie wydaje się (nie wiedzieć czemu), że dziewczynki to takie humorzaste, emocjonalne mało racjonalne. Więc ja bym nie chciała by dziewczynka była podobna do mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 16:00 k_ansia napisała: > Bo mnie wydaje się (nie wiedzieć czemu), że dziewczynki to takie humorzaste, > emocjonalne mało racjonalne. *************** To ja Ci taka jedna co ma Remigiusz na ime na tydzien podrzuce.... Ryczy o byle co...mlodszy brat o 4 lata Mu krzywde robie, w szkole nie mogl sie skupic, bo wszyscy Mu przeszkadzali....nie ma nikogo do zabawy w cul de suc - Remi w placz...gotowac chce, ale nie w pilke grac....On zawsze mial dzieczynka byc....nie wiem co sie stalo, ze z susiakiem sie urodzil, bo zachowanie typowo babskie.... taka balerina, co jej zawsze sukienka w tancu przeszkadza...obrazona na wszystkich i wszystko i majaca bardzo trudne zycie 10-latka....jakie to skomplikowane.... ;-))))) Dobrze ze Jono to chociaz typowy chlopak, co galaz urwie i spodnie podrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 17:49 Kasiu! Jak byłam z Kacprem w ciąży to tez chcialam drugiego chłopaka, Kubie do zabawy i w ogóle fajnie bracia razem mają. A dziewczynkę bym chciała tak na odmianę chyba, żeby wiedzieć jak to jest mieć córke:) Mogłaby być taka jak ja-po drzewach łazić i w ogóle:)Choć może to byłoby jak 3 chłopak??? No, ale ja w końcu wyrosłam i bardziej dziewczyńska sie zrobiłam:) Swoją drogą ciekawam co urodzisz,Kasiu, oj baaardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 23:27 k_ansia napisała: > Bo mnie wydaje się (nie wiedzieć czemu), że dziewczynki to takie humorzaste, > emocjonalne mało racjonalne. Więc ja bym nie chciała by dziewczynka była podobn > a > do mnie :))) to ja Ci moją podrzucę na trzy dni :) ta maja dziołcha jest chyba silniejsza emocjonalnie niż ja :) wie czego chce i potrafi postawić na swoim, ja naprawdę się boję co będzie w przyszłości bo ona nas chyba sprzeda bez butów. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: witaj Asiu (dzoaann) 03.05.07, 08:38 rozne sa opinie na temat plci dzieci, ale tak jak dziewczyny pisza, moze byc chlopak i zachowywac sie jak dziewczyna i na odwrot. Ciekawa jestem jak to bedzie u mnie. Na razie jest bardzo tradycyjnie, Maja zachowuje sie bardziej jak na dziewczynke przystalo a Jasiek to taki lobuz troche. Ja sie ciesze, ze mam chociaz jedna dziewczynke, bo Jasiek znajdzie sobie kobiete i juz po nim bedzie;-). Ale jak bedzie i co bedzie tak naprawde to czas pokaze, moze byc zupelnie odwrotnie niz ja sobie to wyobrazam. Odpowiedz Link Zgłoś