Dodaj do ulubionych

witaj Asiu (dzoaann)

11.04.07, 18:13
miło Cię tu widzieć
jeszcze raz dzięki, za życzenia i dzięki, że się odezwałaś
zbieram się, żeby maila napisać
już się za to zabieram :-)
pozdrawiam serdecznie
Iwona
Obserwuj wątek
    • dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 11.04.07, 22:25
      Witaj, kochana:)
    • imszulc Re: witaj Asiu (dzoaann) 01.05.07, 20:18
      witaj ponownie :-)))
      jak pisałam wcześniej, idziemy składać łóżeczko, wpadnę tu później
      Agatka pierwsza poleciała składać łóżeczko dla braciszka :-)
      • dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 01.05.07, 22:17
        ale masz fajnie, wkrótce nowa dzidzia:)))
        Ja cały czas się zastanawiam...jakby mi ktoś dał gwarancje na dziewczynkę, to
        już bym działała, ale tak to tylko cudze dzidzie oglądam:)
        • maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:00
          dzoaann napisała:

> ale masz fajnie, wkrótce nowa dzidzia:)))
          > Ja cały czas się zastanawiam...jakby mi ktoś dał gwarancje na dziewczynkę, to
          > już bym działała, ale tak to tylko cudze dzidzie oglądam:)

Asia - mam to samo - jezeli bym miala byc trzeci raz w ciazy do musi byc
          coreczka;-))) inaczej chlopowi $!!*! urwe....;-))))

A ze tej gwarancji nikt nie chce dac i ryzyko jest 50:50 to.....
          ;-))))))
          • dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:07
            ach...jak my sie rozumiemy:))))Dwóch chłopców wystarczy, nie?
            mnie to jeszcze przykład teściowej straszy---po dwóch chłopcach zrobiła sobie
            długa przerwę, potem niby zachcialo się dziewczynki i urodził się Pawełek, hehe:)))
            • maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:31
              Meza brat ma trojke dzieci....trzy corki;-))
              wiec Maciej twierdzi, ze oni z bratem sie podzielili plamnikami - Darek robi
              tylko corki, a Maciej chlopakow....

no i jak tu probowac trzeci raz przy takiej teorii...
              ;-))))))))))
              • dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:44
                :)))))))))))))))))))))
                Oplułam monitor:))))))))))))
                Ale Ty masz jeszcze nadzieję, może jakiś "dziewczyński" plemnik się Twojemu
                mężowi zaplątał:)))
                U mnie to masakra, w męża rodzinie faceci samych chłopców płodzą, np dziadek
                mego męża 6 chłopaków miał:)
                • maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:54
                  ;-)))))))))))))

Asia - masz przechlapane;-)) wszelkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze tez
                  bedzie chloplak u Was za trzecim razem;-))))
                  Chyba ze bedziecie mieli wyjatek od reguly.....

Listonosz nam zostaje;-))))))
                  • dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 11:57
                    Aż strach się starać o ten wyjątek od reguły:)))
                    • k_ansia Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 15:38
                      Asiu, pytam z ciekawości, czemu nie trzeciego chłopca?
                      Bo kurcze, u nas co prawda drugie, ale chętnie bym właśnie znowu widziała chłopca.
                      Choć może rzeczywiście - trójka to już tłok facetów, a dodać do tego jeszcze
                      męża:))))
                      Bo mnie wydaje się (nie wiedzieć czemu), że dziewczynki to takie humorzaste,
                      emocjonalne mało racjonalne. Więc ja bym nie chciała by dziewczynka była podobna
                      do mnie :)))
                      • maja92 Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 16:00
                        k_ansia napisała:

> Bo mnie wydaje się (nie wiedzieć czemu), że dziewczynki to takie humorzaste,
                        > emocjonalne mało racjonalne.

To ja Ci taka jedna co ma Remigiusz na ime na tydzien podrzuce....

Ryczy o byle co...mlodszy brat o 4 lata Mu krzywde robie, w szkole nie mogl sie
                        skupic, bo wszyscy Mu przeszkadzali....nie ma nikogo do zabawy w cul de suc -
                        Remi w placz...gotowac chce, ale nie w pilke grac....On zawsze mial dzieczynka
                        byc....nie wiem co sie stalo, ze z susiakiem sie urodzil, bo zachowanie typowo
                        babskie....
                        taka balerina, co jej zawsze sukienka w tancu przeszkadza...obrazona na
                        wszystkich i wszystko i majaca bardzo trudne zycie 10-latka....jakie to
                        skomplikowane....
                        ;-)))))
                        Dobrze ze Jono to chociaz typowy chlopak, co galaz urwie i spodnie podrze....
                        • dzoaann Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 17:49
                          Kasiu!
                          Jak byłam z Kacprem w ciąży to tez chcialam drugiego chłopaka, Kubie do zabawy i
                          w ogóle fajnie bracia razem mają.
                          A dziewczynkę bym chciała tak na odmianę chyba, żeby wiedzieć jak to jest mieć
                          córke:)
                          Mogłaby być taka jak ja-po drzewach łazić i w ogóle:)Choć może to byłoby jak 3
                          chłopak???
                          No, ale ja w końcu wyrosłam i bardziej dziewczyńska sie zrobiłam:)
                          Swoją drogą ciekawam co urodzisz,Kasiu, oj baaardzo:)))
                      • monika_irl Re: witaj Asiu (dzoaann) 02.05.07, 23:27
                        k_ansia napisała:

> Bo mnie wydaje się (nie wiedzieć czemu), że dziewczynki to takie humorzaste,
                        > emocjonalne mało racjonalne. Więc ja bym nie chciała by dziewczynka była podobn
                        > a
                        > do mnie :)))

to ja Ci moją podrzucę na trzy dni :)
                        ta maja dziołcha jest chyba silniejsza emocjonalnie niż ja :)
                        wie czego chce i potrafi postawić na swoim, ja naprawdę się boję co będzie w
                        przyszłości bo ona nas chyba sprzeda bez butów.
                        • zapytajnick Re: witaj Asiu (dzoaann) 03.05.07, 08:38
                          rozne sa opinie na temat plci dzieci, ale tak jak dziewczyny pisza, moze byc
                          chlopak i zachowywac sie jak dziewczyna i na odwrot. Ciekawa jestem jak to
                          bedzie u mnie. Na razie jest bardzo tradycyjnie, Maja zachowuje sie bardziej
                          jak na dziewczynke przystalo a Jasiek to taki lobuz troche.
                          Ja sie ciesze, ze mam chociaz jedna dziewczynke, bo Jasiek znajdzie sobie
                          kobiete i juz po nim bedzie;-). Ale jak bedzie i co bedzie tak naprawde to czas
                          pokaze, moze byc zupelnie odwrotnie niz ja sobie to wyobrazam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka