annie_pl 01.05.07, 21:04 Dziewczyny ile z nas siedzi teraz i oglada tenze mecz?? A dodatkowo utrudnie:)) ile oglada bo chce a ile bo musi, czyt maz oglada:)) Ja ogladam bo lubie, a nawet jakbym nie lubila to bym musiala:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annie_pl Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 21:07 aa i jescze komu kibicujemy?? ja liverpoolowi - Brat mi kaze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 21:57 ja narazie nadrabiam zaległości na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 22:25 siedzę przy kompie, telewizor mam z boku, więc tak niby ogladam:)) A ogólnoie to ogladam raczej, bo mąż "każe":) Ale już wole,żeby Liv wygrał:) Odpowiedz Link Zgłoś
suesslein Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 22:34 ja jako corka i zona absolutnych fanatykow pilki noznej oczywiscie nie cierpie ogladac meczy, a bywalo juz, ze niejako sila mnie na jakis zaciagnieto- w Londynie - Arsenal: Blackburn Rovers np maz sie dzis wieczorem edukuje, wiec nie musze miec w tle meczu dzisiejszego. I chwala mu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 23:11 pewnie karne bedą, dogrywka niczego sobie, tylko cos bramki nie padaja. Spadam na chwilę karne oglądać:) To jest zawsze widowisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 23:24 Ja nie lubie, ale zazwyczaj oglądam, kiedy panowie oglądają i też udzielają mi się emocje hehehe, zwłaszcza kiedy idą zakłady o piwko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 23:24 jednak Liverpool:))) Nawet Dudka wspominają komentatorzy na irlandzkiej TV. Bo znow bramkarz jest bohaterem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 23:26 a no i też za Liverpool - też mi każą hehe, ooooo skończyło się Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 23:29 I dobrze, choc moj maz pesymista od poczatku twierdzil: "tym farciarzom znow sie uda, oni zawsze strzelaja bramki na koniec" jutro sciskamy kciuki za ManU. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Liverpool vs Chelsea - ankieta 01.05.07, 23:32 Oczywiście!!Mój mąż twierdzi,że wygrają na pewno:)) Zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś