ja.nusz 31.03.09, 13:13 No i nie bydzie miał lepianek dokąd dziatwy posyłać. nachrichten.t-online.de/c/18/27/35/32/18273532.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Zamknęli przedszkole 31.03.09, 15:15 Z kim Schaüble bedzie walczyl jezeli wszystkie "rechtextreme" ugrupowania pozamyka i wszystkich "rechtextreme Symbole" jak ten "Ich bin stolz ein Deutscher zu sein" zakaze? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zamknęli przedszkole 31.03.09, 15:47 maria421 napisała: > Z kim Schaüble bedzie walczyl jezeli wszystkie "rechtextreme" ugrupowania > pozamyka i wszystkich "rechtextreme Symbole" jak ten "Ich bin stolz ein > Deutscher zu sein" zakaze? Uważasz, że nie powinien z nimi walczyć? I tak na marginesie - fajnie prezentują się obrońcy brunatnych ugrupowań, będąc jednocześnie ich solą w oku. Odpowiedz Link
shabbat.shalom fajnie prezentują się obrońcy brunatnych ugrupowań 31.03.09, 16:08 ja.nusz napisał: fajnie prezentują się obrońcy brunatnych ugrupowań.. >----------------------------------------------> A kiedy zamkną to brunatne ugrupowanie? (...) Prawicowy Likud zawarł koalicję z Naszym Domem Izrael - polityczną emanacją izraelskich Rosjan. Jej kontrowersyjny przywódca Awigdor Lieberman ma nawet zostać nowym ministrem spraw zagranicznych. Od lat przybysze z upadłego Kraju Rad rusyfikują całe połacie Izraela. Sięgają po władzę. Nie można już bez nich ani budować przyszłości kraju, ani nawet nim rządzić. (...) tiny.pl/bbfx Odpowiedz Link
shabbat.shalom święta prawda! 31.03.09, 17:15 jureek napisał: a u was murzynów biją -------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Łk 6, 41-45 31.03.09, 18:35 jureek napisał: a u was murzynów biją ... ---------------------------------------- Odpowiedz Link
annajustyna Re: Łk 6, 41-45 31.03.09, 19:26 A czy w Pismie sw. w ogole jakis Murzyn wystepuje? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Łk 6, 41-45 31.03.09, 20:31 annajustyna napisała: > A czy w Pismie sw. w ogole jakis Murzyn wystepuje? ---------------------------------------------- Odpowiedz Link
maria421 Re: Zamknęli przedszkole 31.03.09, 17:47 Nie wiem czy dobrze zrobil czy zle bo HDJ nie znam i nie znam oficjalnego orzeczenia. Wiem tylko ze "rechtextreme" to jest pojecie jak z gumy w ktore wpycha sie wszystko co nie jest lewicowo-poprawne. Wiem tez ze "linksextreme" spotykaja sie z o wiele wiekszym poblazaniem. Odpowiedz Link
shabbat.shalom zlecenie Naczelnego Zarządu Eskimosów w Niemczech 31.03.09, 18:25 maria421 napisała: > Nie wiem czy dobrze zrobil czy zle bo HDJ nie znam i nie znam oficjalnego > orzeczenia. > Wiem tylko ze "rechtextreme" to jest pojecie jak z gumy w ktore wpycha sie > wszystko co nie jest lewicowo-poprawne. > Wiem tez ze "linksextreme" spotykaja sie z o wiele wiekszym poblazaniem. >-------------------------------> Oni zmuszali młodocianych do picia alkoholu przede wszystkim A Szojble nie może bez pozwolenia Naczelnego Zarządu Eskimosów w Niemczech samemu pierdnąć. Ten zakaz wyszedł głównie na zlecenie Naczelnego Zarządu Eskimosów w Niemczech aby ochronić niemiecką młodzież od nadmiernego konsumowania alkoholu... Odpowiedz Link
shabbat.shalom A może tu Januszek pośle swoją dziatwę! 31.03.09, 16:52 ja.nusz napisał: > No i nie bydzie miał lepianek dokąd dziatwy posyłać. >------------------------------------------------> A może tu Januszek pośle swoją dziatwę! W ten sposób Januszek osiedlił się w Dojczlandzie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93444198&a=93447810 (Uciekł w Wiedniu z transportu do Izraela, ot i cała prawda...) Odpowiedz Link
shabbat.shalom Tradycja... 31.03.09, 18:54 Tradycja... (...) oddzial z mossadu pilnowal wszystkich wyjsc na lotnisku i upychal ruskich do samolotow jak sledzie , podobnie jak wiele lat temu judenrat upychal w gettcie do wagonow....tradycja (...) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93444198&a=93470406 Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Zamknęli przedszkole 31.03.09, 20:30 Trudno to nawet nazwać wylaniem dziecka z kąpielą. Na podstawie naciąganej, bo przecież z natury elastycznej, definicji prawicowego ekstremizmu, gasi się u zarania ideę wychowania zdrowej moralnie, zaangażowanej społecznie młodzieży. Jedyną rozsądną alternatywę dla nihilistycznej, poprawnej politycznie, wielokulturowej papki bez moralnego kręgosłupa, niszczy się bezmyślnie, nie dając niczego w zamian. Odmawia się młodym ludziom prawa do identyfikacji z narodem, jego historią i bohaterami. Komuś musi zależeć na wychowaniu posłusznej, bezwolnej masy. Smutne to. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Komuś musi zależeć na... 31.03.09, 20:37 zbyfauch napisał: Odmawia się młodym ludziom prawa do identyfikacji z narodem, jego historią i bohaterami. Komuś musi zależeć na wychowaniu posłusznej, bezwolnej masy. Smutne to. >-------------------------------------------------------------------> Mają Januszkowi buty lizać! Nic poza tym! Odpowiedz Link
jureek Re: Zamknęli przedszkole 31.03.09, 20:42 zbyfauch napisał: > Trudno to nawet nazwać wylaniem dziecka z kąpielą. > Na podstawie naciąganej, bo przecież z natury elastycznej, definicji prawicoweg > o > ekstremizmu, gasi się u zarania ideę wychowania zdrowej moralnie, zaangażowanej > społecznie młodzieży. A co to? Zakazano scoutingu? Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Zamknęli przedszkole 31.03.09, 20:48 jureek napisał: > A co to? Zakazano scoutingu? Ja tam nie wiem ale chyba nikt do cholery nie uwierzył, że ten ponurośmieszny ejakulat mogłem wyemitować na serio? Odpowiedz Link
jureek Re: Zamknęli przedszkole 31.03.09, 20:52 zbyfauch napisał: > jureek napisał: > > A co to? Zakazano scoutingu? > > Ja tam nie wiem ale chyba nikt do cholery nie uwierzył, że ten ponurośmieszny > ejakulat mogłem wyemitować na serio? No to udało Ci się mnie nabrać. Przemęczenie, cholera. Jura Odpowiedz Link
shabbat.shalom “Giertich Jugend!” 31.03.09, 20:53 jureek napisał: A co to? Zakazano scoutingu? -------------------------- Odpowiedz Link
zbyfauch Re: “Giertich Jugend!” 31.03.09, 21:08 shabbat.shalom napisała: > nonsensopedia.wikia.com(...) To jest akurat średnio śmieszne, w porównaniu z tym, co sami potrafią wyhappeningować. Np. "kto nie skacze jest pedałem". Odpowiedz Link
shabbat.shalom A tu to samo na poważnie... 31.03.09, 21:23 zbyfauch napisał: > To jest akurat średnio śmieszne, w porównaniu z tym, co sami potrafią > wyhappeningować. Np. "kto nie skacze jest pedałem". >----------------------------------------------> A tu to samo na poważnie... (...) Młodzież Wszechpolska istnieje w Elblągu od stycznia 2002 r. Młodzież Wszechpolska jest organizacją która skupia w swoich szeregach ludzi młodych o poglądach narodowo-prawicowych. Do MW należą głównie licealiści, studenci, dlatego też postawiliśmy sobie za główny cel kształcenie przyszłych kadr, które objęłyby stanowiska w państwie. W tym celu organizujemy obozy, wykłady z historii, socjotechniki, szkolenia dziennikarskie, itp. (...) mwelblag.webpark.pl/ Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A tu to samo na poważnie... 31.03.09, 21:39 shabbat.shalom napisała: > A tu to samo na poważnie... > mwelblag.webpark.pl/ To jest również śmieszne. Na inny sposób. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zamknęli przedszkole 01.04.09, 04:25 A moze by tak pojsc za ciosm i dobrowolnie zrezygnowac z faszystowskiego Kindergeldu? Mysle tez, ze z taskim samym zapalem powinno zamykac sie organizacje, ktore wyrazaja sympatie wobec zbrodniczej DiTB, i wszystkich Muslimbrüder, Z tymi rasistami Schäuble urzadza nawet kongresy. Coz, poraz kolejny mamy do czynienia z logika obsranego, harzerskiego Jauszka. Taki to jest jz urok "Wahljaru" Janszku, lewacki idioto, w jaki sposob wyimaginoiwales sobie, ze scheinbar rechtsextremistischer Verein "Heimattreue Deutsche Jugend" "im Rahmen scheinbar unpolitischer Freizeitveranstaltungen " prowadzil przedszkole, ktore dzielny Schäuble przy blasku kamer mogl zamknac? Te bledy w rozumowaniu, tudziez w Lesevwestehen, wynikaja z akuter Verstopfung, czy sa tylko wyrazem bolszewickiego analabetyzmu? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zamknęli przedszkole 01.04.09, 08:03 ZDF propaguje faszystowski Liedergut: www.youtube.com/watch?v=cRZ2K_7XQt0 Pozamykac ich przykladnie!!! Nalezy zlikwidowac przynajmniej Rundunkgebühren. Ciagle je place, wszak nie jestem Januszkiem, wiec nie bede strugal glupa, ze nie ma mnie w domu! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zamknęli przedszkole 01.04.09, 08:17 Der nächste hat sich geoutet: www.youtube.com/watch?v=yLKqm9ZNvro&feature=related Odpowiedz Link
shabbat.shalom objąłem funkcję społecznego Blockwarta 01.04.09, 09:14 lepian4 napisał: > Der nächste hat sich geoutet: >------------------------------------> Kochany Lepianie! Dziękuję Ci z całego serca, że wytropiłeś te nacjonalistyczne wybryki. Ja nie wiem, za co ten Szojble dostaje te swoje pobory... Natychmiast napisałem donos do pani Czosnekowej z pilnym zapytaniem czy ona wie, co się w jej Generalgouvernement dzieje. Co robią Jej współpracownicy? Że teraz my, Inofizielle Mitarbeiter, musimy się o porządek w tym kraju troszczyć... Ja też tu w moim bloku objąłem funkcję społecznego Blockwarta i uważam na nacjonalistyczne wybryki i wszytko zapisuję... Nazwisko, piętro, mieszkanie, godzinę, datę, polityczne wypowiedzi, itp... My jesteśmy eine Wehrhafte Demokratie!!! Wrogowie demokracji tylko czyhają na chwilę naszej nieuwagi. Ale tym razem! No pasaran! Odpowiedz Link
shabbat.shalom pan Schäeuble, demokratyczny polityk... 01.04.09, 08:43 ja.nusz napisał: > No i nie bydzie miał lepianek dokąd dziatwy posyłać. ---------------------------------------------------> Nie mogę sobie wytłumaczyć dlaczego jedna specyficzna Etnia ma stałe inklinacje do aktualnie rządzącej klasy politycznej, na szkodę dla przeciętnego obywatela. Obecnie jest to pan Schäeuble, demokratyczny polityk. Nic przeciw demokracji. Takie stanowisko nikt nie może zakwestionować. Przedtem był to UB. Nie było żadnych wątpliwości, że Oni będą wiecznie przy władzy.... Dalej był Stalin, nie ma wątpliwości, że to najlepszy sprzymierzeniec. Przedtem byli przeróżni monarchowie europejscy, którym Rothschildowie finansowali długoletnie wojny. Po obu stronach frontu... I zawsze na szkodę normalnego ludu. I tak poprzez stulecia aż do rzymskiej kolonii na Bliskim Wschodzie, w której rządząca klika sprzymierzyła się z okupantami na pohybel swego ludu. Czy ta Etnia nigdy nie zmądrzeje? Będzie ciągle piąta kolumną wśród gospodarzy udzielających gościny? W ciągłym przymierzu z aktualnymi decydentami? Lub rzekomo sprawiedliwszą ideą polityczną.... Walczą na całym świecie o sprawiedliwość społeczną. Z wyjątkiem ich nowo powstałej ojczyzny. Której ustawodawstwo emigracyjne nie uznaje dzieci z nie żydowskich matek! Q!M! Co to za rasistowskie ustawodawstwo? Czystość rasy jest najważniejszym kryterium... W 21 wieku... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 09:55 Wracajac do poboznych intencji niedorozwinietego antyfaszysty: gdzie jest to faszystowskie przedszkole? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 10:32 lepian4 napisał: > Wracajac do poboznych intencji niedorozwinietego antyfaszysty: > gdzie jest to faszystowskie przedszkole? Wyjaśniam: brunatnym gównem jesteś dlatego gówno zrozumiałeś - jak zwykle. Odpowiedz Link
shabbat.shalom jak zwykle.... 01.04.09, 10:39 ja.nusz napisał: Wyjaśniam: brunatnym gównem jesteś dlatego gówno zrozumiałeś - jak zwykle. >--------------------------------------------------------------------------------------------> Das können nur Intelektuelle aus dem Morgenland verstehen. Anderen Völkern fehlt die intellektuelle Kapazität.... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 11:03 Mylisz mnie z ta wydzielina, ktora na codzien wyplywa ci z nogawki. Koles, podaj mi adres tego przedszkola, albo chociaz nazwe. Sam przeciez martwiac sie losem mych dzieciaczkow, stwierdziles, ze takowe przedszkole istnialo, nim dzielny Schäuble je zlikwidowal!!! Sam juz nie wiem, gdzie te moje skrzaty sie podziewaja, ale przy twej blyskotliwosci lewackiego umslu uda mi sie je przynajmniej odnalezc. Odpowiedz Link
jureek Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 11:07 lepian4 napisał: > Sam juz nie wiem, gdzie te moje skrzaty sie podziewaja, Armutszeugnis eines Vaters. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 11:12 lepian4 napisał: > Mylisz mnie z ta wydzielina, ktora na codzien wyplywa ci z nogawki. > Koles, podaj mi adres tego przedszkola, albo chociaz nazwe. Sam > przeciez martwiac sie losem mych dzieciaczkow, stwierdziles, ze > takowe przedszkole istnialo, nim dzielny Schäuble je zlikwidowal!!! > Sam juz nie wiem, gdzie te moje skrzaty sie podziewaja, ale przy > twej blyskotliwosci lewackiego umslu uda mi sie je przynajmniej > odnalezc. Widzę, üe bez łopatologii nie ruszysz z miejsca. Najłatwiej będzie na przykładzie: Przedszkole to była przenośnia. A brunatne gówno, którym jesteś przenośnią nie jest. Pozbieraj więc te swoje gówienka i zainteresuj się jak będzie się nazywać organizacja, która wyrośnie po HDJocie - nie żeby ulica dziatwę chowała. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 11:27 Ty sam jestes przenosnia, tzn. przenosisz to gowno z miejsca na miejsce. W tym kontekscie powinienes wspomniec raczej menonimie, w twym przypadku na wskros kaprologiczna. Nie bede przeciazal twego umyslu, bo w szkole, zamiast sie uczyc, srales w sina dal i gowno sie nauczyles. Dlatego chocby nie pojmujesz pojecia przenosni, ktore ma wyretuszowac twa blazensko- lewacka glupote. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 11:40 lepian4 napisał: > Ty sam jestes przenosnia, tzn. przenosisz to gowno z miejsca na > miejsce. > W tym kontekscie powinienes wspomniec raczej menonimie...bblablablafuurz Moją przenośnię możesz spokojnie olać. Czy zmieni to coś w fakcie, że u ciebie żałoba panuje z powodu HDJotu? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 11:58 Nie jestem takim smierdzielem, jak ty, by wszystko olewac i swym gownem przykrywac. W swym lewackim uniesieniu znowu nic nie zrozumiales. Klepales jedynie bzdury o faszystowskich przedszkolach, ktore nie stnieja. Gdy grzecznie ci zwrocilem uwage, ze bredzisz, ubierales swe wypociny w srodki stylistyczne, ktorych tez nigdy nie rozumiales, podobnie jak pojecie zaloby. Ot, smierdzaca retrospekcja patologii myslowych lewackiego Harz-erza, Januszka. Panimajesz, tawariszczu? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 12:37 lepian4 napisał: > Nie jestem takim smierdzielem Oczywiście nie jesteś - w stosunku do ciebie słowo śmierdziel to komplement. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 12:56 To znowu jest jakas przenosnia? Tak sie dzis znow posrales, ze pozal sie Boze. So eine Scheiß-Leistung hattest du noch nie!! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 13:03 Widzę, że chciałbyś nieco odwócić uwagę ogółu od twojej brunatnej rzeczywistości. Tu dla przypomnienia: LEPIAN4 TO RASISTOWSKA I FASZYSTOWSKA GNIDA - DOWODOW NA TYM FORUM NIE BRAKUJE. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Dziękuję! Wreszcie mi ktoś wyjaśnił ... 01.04.09, 13:22 ja.nusz napisał: LEPIAN4 TO RASISTOWSKA I FASZYSTOWSKA GNIDA - DOWODOW NA TYM FORUM NIE BRAKUJE. ---------------------------------------------------------------> Dziękuję! Wreszcie mi ktoś wyjaśnił, o co na tym forum chodzi.... Jeszcze potrzebowałbym kogoś, kto by mi mógł wytłumaczyć te seanse polityczne w TV... I rozrywkowe także... Mnie się satyryczne z politycznymi ciągle mieszają.... PS Netykieta Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Dziękuję! Wreszcie mi ktoś wyjaśnił ... 01.04.09, 13:57 shabbat.shalom napisała: > PS > > Netykieta > > Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Darłem się świadomie i dobrowolnie, a w kontekście lepiana i asieka mam w dupie netykietę jako i ich obu mam. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 13:58 Gnida, to nie gowno. Harz-erz to pasozyt. Janusz to Harz-erz Ergo- janusz jest gnida, lewacka mendoweszka. Towarisczu, prosciej nie potrafie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 14:22 Ty tu nic nikomu nie musisz tłumaczyć, tu jest wszystko jasne jak słońce. Mam tylko jedno pytanie: buciki na wiosnę dziatwie kupił? tinyurl.com/cavlmy Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 14:36 W trzeciej osobie mozesz pogadac ze swa obsrana dupa. Towarzyszu, zrozumieliscie? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 14:40 Niech się wyluzuje - zapomniłem jeszcze dodać, że na wiosnę należałoby latorośl odpowiednio przystrzyc: tinyurl.com/d6df4e Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zdecydowanie nie! N/T... 01.04.09, 15:05 Pusty leb, krotka pamiec... Ehh, nic dodad, nic ujac. Obsrancu, gdybys choc sie mogl spokojnie wyspac!! Odpowiedz Link
shabbat.shalom Nigdy nie byli ofiarami pogromów... 01.04.09, 09:52 jureek napisał: czy paranoja jest uleczalna? >----------------------------------> Kochany Jurku! Masz jakieś wytłumaczenie dlaczego w długiej historii świata Eskimosi nigdy nie podpadli, nikt ich nie prześladował? Nigdy nie byli ofiarami pogromów... Nigdy nie mieli rewolucyjnych idei jak zbawić świat... Zawsze troszczyli się o swoje sprawy.... Nie uszczęśliwiali inne narody? Znasz jakiegoś Eskimosa, który był funkcjonariuszem UB? Odpowiedz Link
jureek Re: biedaku, szczerze współczuję 01.04.09, 09:55 Naprawdę nie da się nic zrobić z tą chorobą? Jura Odpowiedz Link
shabbat.shalom nieszczęśliwi ludzie są obywatelami 3.klasy 01.04.09, 10:07 jureek napisał: Naprawdę nie da się nic zrobić z tą chorobą? Jura >-------------------------------------------------------> Kochany Jurku! Dlaczego nie zajmujesz stanowiska do faktu, że państwo Izrael nie uznaje obywateli z żydowskiego ojca? Dlaczego ci nieszczęśliwi ludzie są obywatelami 3.klasy? I szwendają się po całym świecie jako “kosmopolici”? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Dlaczego nikt się na polskich forach nie oburza? 01.04.09, 10:31 Wybory w Izraelu Co by to było, gdyby w rządzie Republiki Federalnej Niemiec ministrem spraw zagranicznych był przedstawiciel NPD? Dlaczego nikt się na polskich forach nie oburza? (...) W kampanii wyborczej Lieberman straszył Izraelczyków "arabską piątą kolumną", czyli domniemanymi poplecznikami Hamasu wśród arabskich obywateli Izraela stanowiących ok. 20 proc. społeczeństwa. (...) wyborcza.pl/1,75477,6444290,Jastrzebie_w_nowym_rzadzie_Izraela__Lieberman_szefem.html Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Dlaczego nikt się na polskich forach nie obu 01.04.09, 10:36 shabbat.shalom napisała: > Wybory w Izraelu > > Co by to było, gdyby w rządzie Republiki Federalnej Niemiec ministrem spraw zag > ranicznych był przedstawiciel NPD? Ty stary zgrzybiały cymbale - co ma wspólnego fakt zakazu HDJ-otu z problemami politycznymi Izraela? Załóż sobie jakiś wątek żydowsko-izraelski i onanizuj się tam ile chcesz - tych twoich debilnych wywodów poza lepianem nikt tu nie che słuchać. Po prostu sssssssssssspierdalaj. Odpowiedz Link
shabbat.shalom i onanizuj się tam... 01.04.09, 10:45 ja.nusz napisał: > shabbat.shalom napisała: > > > Wybory w Izraelu > > > > Co by to było, gdyby w rządzie Republiki Federalnej Niemiec ministrem spr > aw zag > > ranicznych był przedstawiciel NPD? > > Ty stary zgrzybiały cymbale - co ma wspólnego fakt zakazu HDJ-otu z problemami > politycznymi Izraela? > Załóż sobie jakiś wątek żydowsko-izraelski i onanizuj się tam ile chcesz - tych > twoich debilnych wywodów poza lepianem nikt tu nie che słuchać. Po prostu > sssssssssssspierdalaj. >------------------------------------> Die Kontenance verloren? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: i onanizuj się tam... 01.04.09, 10:52 shabbat.shalom napisała: > Die Kontenance verloren? A można inaczej po przeczytaniu twoich kretynizmów - anioła krew by zalała. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Der Baldrian 01.04.09, 11:08 ja.nusz napisał: > shabbat.shalom napisała: > > > Die Kontenance verloren? > > A można inaczej po przeczytaniu twoich kretynizmów - anioła krew by zalała. >-----------------------------------------------> Der Baldrian (...) Arzneimittel mit Zubereitungen aus Baldrianwurzel werden zur Behandlung von nervös bedingten Unruhezuständen und Schlafstörungen verwendet. Untersuchungen zeigen folgende Effekte: * Verkürzung der Einschlafdauer * Verkürzung der nächtlichen Wachliegezeiten * Verbesserung der Schlafqualität * keine unerwünschten Nachwirkungen am darauffolgenden Morgen (...) www.heilpflanzen-suchmaschine.de/_features/baldrian-valeriana-officinalis.shtml Odpowiedz Link
jureek Re: Ty to masz problemy... 01.04.09, 10:35 Naprawdę globalne. Polityką imigracyjną Gabonu też się tak przejmujesz? Jura Odpowiedz Link
shabbat.shalom nie ma Centralnego Zarządu Gabończyków... 01.04.09, 10:59 jureek napisał: Naprawdę globalne. Polityką imigracyjną Gabonu też się tak przejmujesz? ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: a może jest... 01.04.09, 11:06 ... tylko się dobrze kamufluje? Lepiej sprawdź dokładniej, czy na pewno nie ma gabońskiego spisku. Jura Odpowiedz Link
shabbat.shalom Tak nam dopomóż Bóg! 01.04.09, 11:15 jureek napisał: > ... tylko się dobrze kamufluje? Lepiej sprawdź dokładniej, czy na pewno nie ma gabońskiego spisku. > Jura >--------------------------------------------> In dem Block, wo ich Blockwart bin, herrscht absolute Ordnung. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Odpowiedz Link
ja.nusz Re:Tradycja rodzinna? 01.04.09, 14:38 shabbat.shalom napisała: > In dem Block, wo ich Blockwart bin, herrscht absolute Ordnung. > > Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Może tatuś też był Blockwartem - ciekawe gdzie - Treblinka, Majdanek? > Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re:Tradycja rodzinna? 02.04.09, 00:06 ja.nusz napisał: Tradycja rodzinna? Może tatuś też był Blockwartem - ciekawe gdzie - Treblinka, Majdanek? >----------------------------------------------> Nie! Ten obóz nazywał się Świętochłowice (...) In Swietochlowice, vor allem in der gefürchteten „Braunen Baracke“, ließ er seinen Rachegefühlen freien Lauf und erschlug allein oder zusammen mit anderen mehrere tausend Deutsche. (...) www.focus.de/politik/ausland/usa-braune-baracke-leiter-jude_aid_142605.html PS "Ale Niemiaszki sami sobie na to zarobili"... Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re:Tradycja rodzinna? 02.04.09, 00:15 shabbat.shalom napisała: Nie! Ten obóz nazywał się Świętochłowice >--------------------------------------------> swiony.pl/p,s,403960,o,listing_informacji,id_kat,383127,id_informacji,401696.html Odpowiedz Link
ja.nusz Re:Tradycja rodzinna? 02.04.09, 10:24 shabbat.shalom napisała: > ja.nusz napisał: > Tradycja rodzinna? Może tatuś też był Blockwartem - ciekawe gdzie - Treblinka, > Majdanek? > >----------------------------------------------> > > Nie! Ten obóz nazywał się Świętochłowice A to już nie moja wina, że twój tatuś jako Blockwart napierdalał swoich - taka już voksdojczowska natura. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Tabela 1 Liczba więźniów Obozu Pracy pana Morela.. 02.04.09, 10:55 ja.nusz napisał: A to już nie moja wina, że twój tatuś jako Blockwart napierdalał swoich - taka już voksdojczowska natura. >-------------------------------------------> Raporty statystyczne o zaludnieniu obozu, www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Pod tym linkiem można zobaczyć jakie “kategorie” ludnościowe zaludniały obóz zagłady szanownego pana Morela... Piękna, przejrzysta tabelka... Także ta Etnia, która Januszkowi się wyjątkowo upodobała (Volksdeutsche...) PS Sądząc po słownictwie Januszka, nasuwa się pytanie, gdzie Januszek mógł w młodości pracować? Ma ktoś jakieś pomysły? W Armii Zbawienia? Caritas? UB? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Tabela 1 Liczba więźniów Obozu Pracy pana Mor 02.04.09, 11:11 shabbat.shalom napisała: > > > Raporty statystyczne o zaludnieniu obozu, > > www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 > Pod tym linkiem można zobaczyć jakie “kategorie” ludnościowe zaludn > iały obóz zagłady szanownego pana Morela... Powyżej mamy klasyczny przykład asiekowego przeinaczania. W opisywanym obozie dokonywano niekontrolowanych aktów zemsty, co zasługuje na niemniejsze potępienie niż mordy Niemców. Asiek jest jednak jedynym ekspertem historii, który nazywa obóz w Swiętochłowicach "obozem zagłady" - do jego volksojczowskiej czachy do dnia dzisiejszego nie dotarło co oznacza ten termin. Odpowiedz Link
shabbat.shalom oczywiście Obóz Pracy... 02.04.09, 11:28 ja.nusz napisał: (...) Asiek jest jednak jedynym ekspertem historii, który nazywa obóz w Swiętochłowicach "obozem zagłady" - do jego volksojczowskiej czachy do dnia dzisiejszego nie dotarło co oznacza ten termin. (...) W żargonie UB, był to oczywiście Obóz Pracy... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: oczywiście Obóz Pracy... 02.04.09, 11:36 Wbij sobie raz na zawsze do swojego pustego łba, że określenie "obóz zagłady" jest zarezerwowane dla innego typu sanatoriów: de.wikipedia.org/wiki/Vernichtungslager Odpowiedz Link
shabbat.shalom Ekskluzywne Copyright? © 02.04.09, 11:42 ja.nusz napisał: > Wbij sobie raz na zawsze do swojego pustego łba, że określenie "obóz zagłady" > jest zarezerwowane dla innego typu sanatoriów: >------------------------------------------------------> Ekskluzywne Copyright? © Jest godzina 11.40 Kto uzupełnia Twoje konto bankowe? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: oczywiście Obóz Pracy...----->"obóz zagłady" 02.04.09, 12:00 ja.nusz napisał: > Wbij sobie raz na zawsze do swojego pustego łba, że określenie "obóz zagłady" > jest zarezerwowane dla innego typu sanatoriów: >------------------------------------------------------> (...) Opisuje on zdarzenie, gdy pod nieobecność Salomona Morela zastępujący go funkcjonariusz kazał zawieźć grupę około 10 chorych więźniów do szpitala w Świętochłowicach. Byli to chorzy na tyfus i działo się to jeszcze przed wybuchem epidemii. Gdy po opuszczeniu obozu przez dwie furmanki z chorymi (eskortował ich m.in. Józef C.), nadjechał samochodem naczelnik Salomon Morel, zatrzymał ich i kazał zawrócić z powrotem do obozu (...) www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Odpowiedz Link
ja.nusz Re: oczywiście Obóz Pracy...----->"obóz zagła 02.04.09, 12:25 Od lat z zapartym stolcem prezentujesz tu przykłady zbrodni systemu stalinowskiego jako usprawiedliwienie terroru hitlerowskiego. Myślisz, że ktoś da się nabrać na te twoje volksdojczowskie pierdolenie? Nie mogłeś dać się "wypędzić" do Ameryki Południowej - tam mógłbyś szczekać dużo głośniej. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Kryzys także w wydziale kadr? 02.04.09, 12:39 ja.nusz napisał: > Od lat z zapartym stolcem prezentujesz tu przykłady zbrodni systemu > stalinowskiego jako usprawiedliwienie terroru hitlerowskiego. > Myślisz, że ktoś da się nabrać na te twoje volksdojczowskie pierdolenie? > Nie mogłeś dać się "wypędzić" do Ameryki Południowej - tam mógłbyś szczekać dużo głośniej. >-------------------------------------------> Następny "niezbity" dowód trzeciorzędnego agenta MOSSADU usiłującego siać animozje między Polakami żyjącymi na terytorium Republiki Federalnej Niemiec i autochtoniczną ludnością. Panowie z naczalstwa MOSSADU, nie macie lepszej kadry? Kryzys także w wydziale kadr? Kochany Januszku! Gdzie podział się Twój nieoceniony mecenas? Odpowiedz Link
lepian4 Re: oczywiście Obóz Pracy...----->"obóz zagła 02.04.09, 13:47 Tych volksdeutschow to juz nigdzie nie brakuje. Wlasnie ukazal sie niemiecki przeklad Roberta Gellateya pt. „Lenin, Stalin und Hitler. Drei Diktartoren, die Europa in den Abgrund führten“. Jak widzisz, na ta twa lewacka sraczke sa juz odpowiednie srodki. Odpowiedz Link
lepian4 Re: O takich dwóch co smrodzą na zmianę 02.04.09, 14:34 Masz rozdwojenie jazni? Odpowiedz Link
lepian4 Re: O takich dwóch co smrodzą na zmianę 03.04.09, 03:36 Ach, januszku!!! Pomyslalem, ze ty wspominasz ksiazke, ale wtedy wypada powiedziec trio infernale. Nawet jesli uwzgledni sie wasza lewacka, juz prawie 100- letnia, propagande, ze Lenin chcial dobrze, tylko pozniej ten jego wiekopomny cud wpadl w niewlasiciwe rece. Zwykly zbrodniarz. Mial tylko to szczescie, ze wczesnie zmarl i nie zdazyl wymordowac wiekszosci swych kontrahentow. Zamiast stekac o odradzajacym sie faszyzmie powinnismy domagac sie pomnika ofiar komunizmu na Placu Czerwonym w twojej ojczyznie. Odpowiedz Link
shabbat.shalom taka już voksdojczowska natura... 02.04.09, 11:05 ja.nusz napisał: A to już nie moja wina, że twój tatuś jako Blockwart napierdalał swoich - taka już voksdojczowska natura. (...) Jedną z metod znęcania się szczególnie uciążliwego dla więźniów było zmuszanie ich do ustawienie się parami naprzeciwko siebie i wzajemnego bicia się. Jeżeli ktoś nie chciał bić współwięźnia lub robił to zbyt słabo był katowany przez personel obozowy. Więźniowie ulegali i bili się wzajemnie. W kilku udokumentowanych wypadkach do wzajemnego bicia się zmuszano syna z ojcem. Do bicia więźniów zobowiązani byli też więźniowie funkcyjni, tak zwani „kapo”. Niektórzy z salowych i blokowych nie chcieli tego robić i za zbyt słabe bicie współwięźniów sami byli maltretowani, ale niektórzy stali się równie okrutni jak załoga obozu. (...) www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Odpowiedz Link
shabbat.shalom Instytut Pamięci Narodowej 02.04.09, 00:42 ja.nusz napisał: > Może tatuś też był Blockwartem - ciekawe gdzie - Treblinka, Majdanek? > >---------------------------------------------> Nie! Ten obóz nazywał się Świętochłowice Instytut Pamięci Narodowej Pisze co następuje: (Także po angielsku) tiny.pl/bznx Odpowiedz Link
lepian4 Re: Instytut Pamięci Narodowej Januszka 02.04.09, 04:33 Januszek, ur w Kurniku am Arsch der Welt, najstarsze koguty nie pamietaja daty urodzenia. Nazwisko nieznane, ojciec myslal o niedzieli, a w sobote leb mu scieli. Ze wzgledu na niewlasciwa przemiane materii nigdy nie uczeszczal do szkoly. Januszek dzielnie wyzwalal z Czerwonoarmistami opuszczone domostwa niemieckie z prywatnego mienia. Po upadku jedynie wlasciwego systemu politycznego w przeszabrowanej przez niego i jego kolesi Polsce, wyemigrowal do Niemiaszkow. Od 1989 jest przodujacym Harz-erzem. Swoj harz-erski los traktuje jako walke z odradzajacym sie faszyzmem. Wzorem Salomona M, dziadka z kurnika, walczy z wyimaginowana brunatna kupa. Jest przykladem bolszewickiej buty i arogancji. Zna sie jedynie na gownie. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Instytut Pamięci Narodowej Januszka 02.04.09, 09:49 lepian4 napisał: Januszek traktuje jako walke z odradzajacym sie faszyzmem. Wzorem Salomona >--------------------------------------------> www1.ipn.gov.pl/download.php?s=1&id=1984 Zawarte dokumenty z Izraela są tłumaczone na język polski i można je powiększyć. Bardzo ciekawa lektura.... PS Januszek ma standardowe wypowiedzenie: "Niemiaszki sami sobie na to zarobili" Ale w tym obozie szanowny pan Morel katował osobiście także Polaków. Należy z tego faktu wnioskować, że i "Polacy to sobie sami zarobili?" To tylko takie pytanie gwoli historycznej ścisłości... Odpowiedz Link
shabbat.shalom wszyscy znaleźli pracę w milicji lub UB... 02.04.09, 10:28 ja.nusz napisał: > Może tatuś też był Blockwartem - ciekawe gdzie - Treblinka, Majdanek? >------------------------------------------> Dziwne! Myślałem, że odezwie się cała sfora obrońców Januszka, a tu absolutna cisza na forumie Gazety Wyborczej... (...) Po zajęciu Lubelszczyzny przez Armię Czerwoną w lecie 1944 r. Morel zamieszkał wraz z grupą żydowskich partyzantów w kwaterach przy ulicy Ogrodowej w Lublinie. Wkrótce (prawdopodobnie od 1 sierpnia) wszyscy znaleźli pracę w milicji lub UB. Morel trafił do pracy jako strażnik do osławionego więzienia na zamku w Lublinie, w którym katowano m.in. członków AK. (...) www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zagadka miesiąca: 02.04.09, 11:01 Jak można być tak starym i tak pierdolniętym jak Asiek? Przy najdrobniejszych wzmiankach o bandyckiej przeszłości niemieckiego faszyzmu wywleka on niezaprzeczalnie bandycką przeszłość stalinowskiej ubecji. Swoimi kretyńskimi wywodami uwałacza ofiarom obu tych przestępczych reżymów. W tym kontekście nie ma najmniejszego sensu licytowanie się, kto lepiej torturował i kto ma więcej ofiar na sumieniu - jest to nieudolna i debilna próba wybielania czyjejś winy morderstwami innych. A w obliczu faktu, że asiekowy tatuś był Blockwartem w obozie Swiętochłowice cała jego argumentacja staje się ciut groteskowa. Odpowiedz Link
shabbat.shalom żyjący 29 lat na tyłach faszystowskiego wroga 02.04.09, 11:20 ja.nusz napisał: Swoimi kretyńskimi wywodami uwałacza ofiarom obu tych przestępczych reżymów. W tym kontekście nie ma najmniejszego sensu licytowanie się, kto lepiej torturował >-------------------------------------------------------------------> Nie! Oboje walczymy przeciw odradzaniu się faszyzmu na terenie Republiki Federalnej Niemiec. Chodzi o to kto wydatniej w tej szlachetnej walce znajdzie więcej faszystowskich niedobitków, Ty, żyjący 29 lat na tyłach faszystowskiego wroga i opłacany prze MOSSAD, albo ja, jako Spätvertriebener ze skróconą rentą na rzecz Agentów MOSSADU.... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: żyjący 29 lat na tyłach faszystowskiego wroga 02.04.09, 11:28 shabbat.shalom napisała: > Nie! > > Oboje walczymy przeciw odradzaniu się faszyzmu na terenie Republiki Federalnej > Niemiec. > > Chodzi o to kto wydatniej w tej szlachetnej walce znajdzie więcej faszystowskic > h niedobitków, > > Ty, żyjący 29 lat na tyłach faszystowskiego wroga i opłacany prze MOSSAD, albo > ja, jako Spätvertriebener ze skróconą rentą na rzecz Agentów MOSSADU.... Asiek walczy z faszyzmem co równa się próbie samounicestwienia. Spätvertriebener psia mać - toć ty jesteś pasożytem obojga systemów. J. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: żyjący 29 lat na tyłach faszystowskiego wroga 02.04.09, 11:36 ja.nusz napisał: Spätvertriebener psia mać - toć ty jesteś pasożytem obojga systemów. >-----------------------------------------------------------------------> UB i SS? Odpowiedz Link
shabbat.shalom o bandyckiej przeszłości niemieckiego faszyzmu 02.04.09, 19:06 ja.nusz napisał: Przy najdrobniejszych wzmiankach o bandyckiej przeszłości niemieckiego faszyzmu >----------------------------------------------------------------------------------------> Przy najdrobniejszych wzmiankach o bandyckiej przeszłości żydowskiego stalinizmu... Kochany Januszku! Świat stał się tak skomplikowany, że bez ścisłej specjalizacji nie da rady. a. Twoja specjalizacja: Bandycki niemiecki faszyzm. b. Moja specjalizacja: Bandycki żydowski stalinizm. Staram się o akredytację w Izraelu. Mój najnowszy projekt: Punkt informacyjny przed Ścianą Płaczu. Będę tam informował Niemiaszków, sorki... Żydków o historii UB, stalinizmie, i kto katował AL-owców. Ponadto będę im tłumaczył, że Żydki “sami sobie to zarobili,” że ich Araby zabijają. I, że im to na zdrowie nie wyjdzie, to okradanie Arabów z ich ziemi... Jestem absolutnie pewny, że ze względu na oczywistą obiektywność moich wywodów, żaden Żydek mi zębów nie wybije... Kochany Januszku, jestem pewny, że całkowicie cię mogłem przekonać o moim pokojowym projekcie i, że go w całości popierasz. Z góry Ci dziękuje za Twoje pełne wyrozumienie dla mojej pokojowej misji. S.S Odpowiedz Link
shabbat.shalom Trochę sprzymierzeńców trza mieć... 01.04.09, 11:31 jureek napisał: ... tylko się dobrze kamufluje? Lepiej sprawdź dokładniej, czy na pewno nie ma gabońskiego spisku. ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom U-Booty z ogniwem paliwowym. 01.04.09, 12:30 jureek napisał: > ... tylko się dobrze kamufluje? Lepiej sprawdź dokładniej, czy na pewno nie ma gabońskiego spisku. >------------------------------------------> W ramach nowej polityki sprzymierzeńczej zaproponowałem rządowi niemieckiemu podarować Gabonowi dwie albo lepiej trzy U-Booty z ogniwem paliwowym. Ponadto podniesienie rent gabońskim rencistom. Jestem pewien, że w czasie ostatnich wojen prowadzonych prze niemiecki kolonializm, Gabończycy ucierpieli. Zufrieden? PS Und Kriegsreparationen doch selbstverständlich...für die nächsten 500 Jahre... Odpowiedz Link
shabbat.shalom Izrael powinien zatopić Egipt... 01.04.09, 12:00 ja.nusz napisał: > No i nie bydzie miał lepianek dokąd dziatwy posyłać. >--------------------------------------------------------> Co sądzi izraelski minister spraw zagranicznych o pomyśle Januszka? (...) Izrael powinien zatopić Egipt, bombardując słynną Wysoką Tamę na Nilu, palestyńskich więźniów należałoby utopić w Morzu Martwym, a arabskich parlamentarzystów, zasiadających w Knesecie, rozstrzelać. To niektóre z pomysłów, jakie w ostatnich latach zgłaszał Awigdor Lieberman. Niedawno sugerował, że Izraelczycy powinni spuścić na Strefę Gazy bombę atomową. (...) www.rp.pl/artykul/2,277491.html > > nachrichten.t-online.de/c/18/27/35/32/18273532.html Odpowiedz Link
lepian4 Re: Izrael powinien zatrudnic januszka 01.04.09, 12:25 A moze by tak zastosowac nowoczesna bron biologiczna? Poslijmy Januszka. Posra sie na lini frontu i wszyscy zgorszeni, ale cali i zdrowi wroca do domu. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Besser als den Bush sein Road Map!!! 01.04.09, 12:34 lepian4 napisał: > A moze by tak zastosowac nowoczesna bron biologiczna? Poslijmy > Januszka. Posra sie na lini frontu i wszyscy zgorszeni, ale cali i > zdrowi wroca do domu. --------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom self fucking machine... 02.04.09, 12:17 Oto “niezbite” argumenty trzeciorzędnego Agenta MOSSADU usiłującego za wszelką cenę pogorszyć stosunki między mieszkającymi w Niemczech Polakami i miejscową autochtoniczną ludnością... Divide et impera! Kochany Januszku! Może byś sobie pianę z ust wytarł...? Trochę nieestetyczne... (...) Pozwoliłem sobie założyć specjalnie dla seniora. Tu może się wyszaleć i nikt mu nie będzie przeszkadzał. Uprasza się o omijanie tego wątku z daleka - on jest wyłącznie do użytku asiekowego jako self fucking machine. (...) www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 Odpowiedz Link
shabbat.shalom Kindergarten pa Russki 12.04.09, 18:28 ja.nusz napisał: > No i nie bydzie miał lepianek dokąd dziatwy posyłać. > > nachrichten.t-online.de/c/18/27/35/32/18273532.html ---------------------------------------- Odpowiedz Link