Dodaj do ulubionych

Gloucester

IP: 149.254.200.* 03.05.07, 15:03
WITAM, CZY KTOŚ JEDZIE POD KONIEC MAJA DO GLOUCESTER?
Obserwuj wątek
    • Gość: glo Re: Gloucester IP: *.cable.ubr02.stav.blueyonder.co.uk 03.05.07, 19:12
      hejka to jeszcze ktos do gloucester wyjezdza??? lol...ja tu mieszkam od roku.
    • Gość: Medalik Re: Gloucester IP: 195.188.41.* 04.05.07, 12:23
      Ja czekam na ekipe co bedzie w Gloucester za max tydzien, skierowana na
      Brockworth na Delta Way :) bo bede jednego szkolil na mojej alejce, chyba ze
      przesunieto wylot a to by mi sie bardzo nie podobalo. Jak lecisz natomiast do
      Tesco Quedgeley to wspolczuje. Jak co to napisz gdzie zostales skierowany i co
      tam chcesz wiedziec - ja najprowdopodobniej bede we wtorek ( albo i dzis
      wieczorem ) na necie wiec jak nie zapomne to ci odpowiem.
      • Gość: glo Re: Gloucester IP: *.cable.ubr02.stav.blueyonder.co.uk 04.05.07, 20:35
        siemasz medalik no moze w brokworth macie luzik max ,ale jakos sie przyzwyczailem i tez nie narzekam,ale przyznaje pani dyrektor personalna macie wyluzowana:P,polubilem ja:) pozdro i czekam na odp.
        • Gość: Medalik Re: Gloucester IP: *.cable.ubr01.stav.blueyonder.co.uk 06.05.07, 15:54
          luziku nie mamy bo niektrym odbila palma troche gdy zblizylismy sie zyskami z
          quedgeley, ale nie jest najgorzej, trza sobie wszedzie dawac rade :) - pozdro
          • Gość: grzegorz9621 Re: Gloucester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 01:03
            witam jest tam moze taki gosc nie pamietam jak ma na imie ale
            jechalem z nim autokarem do uk pod koniec marca odezwij
            sie???????????????????????

• Gość: grzegorz9621 Re: Gloucester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 02:06
              robert bodajze z tarnowa jest
              • Gość: Medalik Re: Gloucester IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.10.07, 10:05
                Mial na imie Jacek i pewnies to ty z nim chlales w autokarze az
                milo. Jezeli mowisz o malym , glupim i pijanym to w tesco pobyl
                niewiele ponad miesiac z czego ok 28 dni byl zawieszony ;]
                • Gość: Medalik Re: Gloucester IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.10.07, 10:06
                  czyzby ci kase wisial czy na ciderka sie umowiliscie ?
                  • Gość: grzegorz9621 Re: Gloucester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 19:36
                    wlasnie no chlalem z nim a co on dalej tam jest czy juz wrocil???
                    • Gość: Medalik Re: Gloucester IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.10.07, 09:52
                      Chwala Bogu go nie ma, a gdzie jest to pewnie sam nie wie bo znajac
                      zycie juz jest po 6 litrach ciderka
                      • Gość: grzegorz9621 Re: Gloucester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 16:26
                        ha ha ha ha ha ha.dobre,chlopak sie ladnie rozbujal
                        widze.dzieki.pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka