Gość: gaaao IP: 86.111.162.* 16.06.07, 18:02 Jak najszybciej znalesc wspolokatora na juz wynajety domek? Znacie może jakies strony internetowe? Podejrzewam ze temat byl walkowany setki razy ale wyszukiwarka nie chce ze mna wspolpracowac:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonski81 Re: szukanie lokatora 16.06.07, 18:58 Z doswiadczenia nie tyle mojego, co niektorych znajomych lepiej poswiecic troche wiecej czasu na znalezienie osoby, z ktora dzielisz dom. To taka moja mala dygresja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszawy gnój Re: szukanie lokatora IP: *.belf.cable.ntl.com 16.06.07, 19:09 zaproś bezdomnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc <a href="http://www.gumtree.com/" target="_blank">www.gumtree. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:12 Odpowiedz Link Zgłoś
tora13 Re: <a href="<a href="http://www.gumtree.com/"" target="_blank 16.06.07, 21:55 A w jakim mieście masz ten domek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaaao Colchester IP: 86.111.162.* 16.06.07, 22:24 w Colchester, Niestety nie widuje za czesto bezdomnych,prawde powiedziawszy wogole nie widuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta nie ma takiego miasta: Colchester IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 16.06.07, 23:42 cos krencisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaao Re: nie ma takiego miasta: Colchester IP: 86.111.162.* 16.06.07, 23:49 Jak to nie ma? to gdzie ja mieszkam?? Colchester, Essex, "Britain's oldest recorded town.." Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: szukanie lokatora 17.06.07, 08:54 gaaao---mam nadzieje , ze nie czytales tych głupich komentarzy - osobiscie dalam ogloszenie na portalach polonijnych www.gbritain.net/ , bham.pl/ o ile Birmingham konkretnie ciebie interesuje .Moze byc takze www.mojawyspa.co.uk/modules.php? name=Ogloszenia ,londynek.net/ .Jak zauwazylam , kazde większe skupisko Polakow w poszczegolnych miastach ma swoja strone internetowa, musze powiedziec ,że nigdy sie nie zawiodlam a mam na stancji chlopakow.powodzenia zycze i jestem pewna ze szybciutko wynajmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś