Dodaj do ulubionych

W Bristolu - polecam

IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 07.08.07, 13:58
fajne ladne duze miasto, duzo rozrywek. Koniecznie szukajcie wlasnego
zakwaterowania - taniej wychodzi. Od jesieni samoloty juz do 6 miast polskich.
Dwie strony WWW polskie: MOJ BRISTOL i POLSKI BRISTOL
Obserwuj wątek
    • Gość: damian Re: W Bristolu - polecam IP: 213.232.79.* 15.08.07, 11:31
      a jakie sa ceny single roomow i czy warto cos znalezc?
      • Gość: andia Re: W Bristolu - polecam IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 15.08.07, 19:59
        to duze miasto, wiec ceny nieco wyzsze, ale mnie sie udalo znalezc za 65f + 5f
        za rachunki na bristol.gumtree.com od Polaka ktory pracuje dla polskiego
        landlorda pokoj niebrzydki i naprawde spory. No i mam 10 min do pracy piechota
        • Gość: andia Re: W Bristolu - polecam IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 15.08.07, 20:02
          pomylka, landlord jest anglikiem.
          Najwiekszy chyba problem w mniejszych miejscowosciach to przerazajaca nuda. W
          duzych zawsze jest cos ciekawego do robienia, w tym duzo darmowych imprez
          • Gość: damian Re: W Bristolu - polecam IP: 213.232.79.* 21.08.07, 11:20
            hej daj mi adres sklepu ok? chce sie stad wynosic tu pokoje sa za 80-
            90 za week i ta cala wiocha juz mnie dobija, chce jak najdalej
            stad. Jak mozesz daj znac na gg 5059223 lub mail damian-szy"-@o2.pl
            z gory dzieki
            • Gość: andia Re: W Bristolu - polecam IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 21.08.07, 13:34
              Jeden jest na Kellaway Avenue, BS6 7YJ
              drugi na Eastgate, BS5 6XU

Pokoj wynajelam od Angola, ma zawsze jakies pokoje. Mozna sie
              skontaktowac z jego polskim pracownikiem - Rafalem 07878523909.
              Fajny, spory pokoj place 70 funtow za tydz
              • Gość: gośc Re: W Bristolu - polecam IP: *.cmbg.cable.ntl.com 23.08.07, 07:26
                droga Andio mam zamiar przeniesc sie do bristolu wraz z mmoją zoną
                poniewaz mamy rodzine tam,teraz pracujemy razem w tesco w okolicach
                londynu,prosba z mojej strony jest taka czy mogła bys napisc cos o
                swoim tesco jaki klimat,jacy menagerowie ilu polaków,czy jest
                zapotrzebowanie na pracowników i co wiesz na temat drugiego
                sklepu,bede ci bardzo wdzieczny,dzieki,bedziemy w
                kontakcie.pozdrawiam
                • Gość: andia Re: W Bristolu - polecam IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 23.08.07, 09:12
                  W moim Tesco jest OK - nie moge narzekac. Managerowie ujda w tloku,
                  zaloga tez. Sklep jest ladnie urzadzony, zupelnie nie przypominajacy
                  drugiego Tesco (Eastgate). Dzien do nocy. O tamtym wiem niewiele,
                  pracuja tam glownie ciapaci. Co do wolnych etatow, to zawsze sa. I
                  co dziwne, od dawna sie nie zapelniaja. Nie wiem, czemu.
                  Co prawda nie wiem czy dlugo tu popracuje, bo zalatwiam sobie prace
                  w opiece. Fajnie mi sie tu pracuje, ale tam na start dostane funta
                  wiecej od godziny, wiec sami rozumiecie.
                  Dobrze tez trafilam z pokojem, niedrogo i spoko ludzie. Pewnie was
                  zainteresuje cena, ludzie za dwojki placa 75-80/tydz z oplatami
                  • Gość: gosc Re: W Bristolu - polecam IP: *.cmbg.cable.ntl.com 23.08.07, 18:51
                    dzieki za info pozdrawiam:) i powodzonaka za niedługo wybieram sie
                    do bristolu to wpadne napewno do tesco
                  • Gość: damian Re: W Bristolu - polecam IP: 213.232.79.* 28.08.07, 12:39
                    dzieki za pelne info
      • bristolczyk a ja polecam strone lokalnej Polonii 07.09.07, 18:42
        www.polski-bristol.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka