Gość: Puffy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:42 Witam mam pytanie czy ktoś jedzie do pracy w miejscowości Bournemouth ?? i czy nie uważacie ze mieszkania z za 80Ł tydgodniowo to lekkie przegięcie ? :Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: do Tesco w Bournemouth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 08:35 my jedziemy prawie za tydzien, tak 80 funiakow to duze przegiecie, ale trzeba tez zauwazyc, ze to Bournemouth raczej drogie miasto. A Ty kiedy jedziesz? moze bedziemy razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puffy Re: do Tesco w Bournemouth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 16:15 Ja jade tak 22 bo od 24 do pracy , drogie miasto powiadasz to i tak za dużo ale niema wyjścia trzeba przez CRM zobaczymy sie na bank bo z opisu wynika ze bedziemy pracowac w tym samym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonaa Re: do Tesco w Bournemouth 13.09.07, 16:20 A jedziesz sam,czy z kimś ? Bo może nawet będziemy razem mieszkać skoro wybrałeś crm :) Ja jadę z koleżanką i bardzo nas ciekawi z kim nas zakwaterują,do tej wypasionej chatki za 80 f :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puffy Re: do Tesco w Bournemouth IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 18:36 jade razem z dziewczyną i bardzo mozliwe ze bedziemy razem z wami mieszkać :). Tylko że my wybraliśmy własny transport :) napewno sie poznamy 17 w Krakowie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sonaa Re: do Tesco w Bournemouth 13.09.07, 18:40 No to już wszystko jasne,bo wlasnie cos slyszalysmy ze jedzie z nami para-chłopak z dziewczyną :)Fajnie :) Ja i koleżanka jesteśmy bardzo sympatyczne i idealne jako współlokatorki ;) Do zobaczenia w Krakowie zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puffy Re: do Tesco w Bournemouth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:19 Spoko mysle że my tez nie bedziemy sprawiać problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś