timbwolf3 05.10.07, 12:33 witam. Konczy mi sie MOT a koszt usunięcia wszystkich usterek przekroczy wartość samochodu.Na części tutaj nikt raczej nie kupuje. czy ktoś może się orientuje jakie sa procedury i koszty złomowania w UK?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elachobham Re: Złomowanie samochodu w UK 05.10.07, 15:05 ja kupilam :PPPP 80f za migacz lampe blotnik i zderzak. sama se posklejam :P (z pomoca meza i kolegow) auto jest tak dobre i rewelacyjnie jezdzi ze szkoda mi sie go pozbywac (orpocz wzej wymienionych czesci do wymiany, nic mu nie jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andriej Re: Złomowanie samochodu w UK IP: *.lei3.cable.ntl.com 05.10.07, 18:51 sa tu szroty tak jak u nas,glownie maja stare lub porozbijane wozki.Prawie same fordy,rovery i vauxhalle czyli wiadomo ze te"marki"to nadaja sie jedynie na zlom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zw12 Re: Złomowanie samochodu w UK IP: 91.104.176.* 05.10.07, 19:45 A gdzie takie szroty mozna znalezc w Londynie i okolicach? Przydaloby sie kilka czesci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andriej Re: Złomowanie samochodu w UK IP: *.lei3.cable.ntl.com 05.10.07, 20:36 w City Londyn napewno niebedzie,raczej sa pochowane na uboczach,trzeba poszukac troche,moze popytac mechanikow lub w ogloszeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Złomowanie samochodu w UK IP: *.brnt.cable.ntl.com 05.10.07, 22:22 W Londynie napewno jest na Perivale i bodajze na Hayes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arasss Re: Złomowanie samochodu w UK IP: *.bsh-bng-011.adsl.virginmedia.net 22.06.13, 00:30 Polecam firmy: polskie www.bestscrapcar.co.uk , SylvoCar . I angielska www.anycaraway.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś