xiv 16.10.07, 23:06 Czy ta osoba istnieje naprawde czy to tylko zlepek paru osób? www.nowyczas.co.uk/default.asp?sdetail=918 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaheasley Re: Człowiek z charakterem 17.10.07, 07:50 Najbardziej podoba mi sie autor, ktory poswiecil prace w 'gazecie' na oltarzu Sprawy. Tylko jakiej sprawy...? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Człowiek z charakterem 17.10.07, 11:03 dziennikarze służą Prawdzie... chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Dyrektor Burak tez wyemigrowal?? 17.10.07, 14:22 to nie jest jeden gosc, to jest poltora goscia!!! no i ten styl dziennikarski az ciary ida... PS. Dla mniej zorientowanych Dyrektor Burak to autentyczna postac opisywana na forum przez niejakiego rufina jakies 5 latek temu, przeszukac archiwum ale nie w pracy bo wciaga Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Dyrektor Burak tez wyemigrowal?? 17.10.07, 14:47 ja się załapałem na dyr. buraka na jakimś samym początku... kolejne odcinki... ale jak się to skończyło? byl jeszcze całkiem fajny szczurbiurowy Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Dyrektor Burak tez wyemigrowal?? 17.10.07, 15:21 xiv napisał: > > ja się załapałem na dyr. buraka na jakimś samym początku... kolejne odcinki... > ale jak się to skończyło? Rufin nigdy nie dokonczyl tej historii na forum ale po kilku latach gazeta go odszukala i byl calkiem spory reportaz i wywiad z nim. Wszystko okazalo sie prawda. Dyrektora Buraka w koncu helmuty wywalily na ryj a Rifum i tak juz wczesniej zmienil prace. Ktos na forum pod tamtym artykulem nawet zidentyfikowal ta firme -okazala sie to byc niemiecka (nie trudno sie bylo domyslic) firma ktora zajmuje sie galanteria papiernicza a dokladnie robi indeksy w ksiazkach, kalendazach (takie wycinanki) Kiedys mialem nawet skopiowwane do worda calosc Przypadkow. Wlasnie odnalazlem w archiwum forumowym -nadal tam jest!! to byla jazda... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Oto i on... 17.10.07, 21:45 jedyny i niepowtarzalny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=279&w=104037&s=0 wlasnie przeczytalem sobie po raz kolejny polecam kazdemu ale ostrzgam nie czytac w pracy!! oplucie monitora i rechot gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś