Dodaj do ulubionych

Wybór miejsca pracy

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.02.08, 10:10
Witam
Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób jest przydzielane miejsce pracy (
poprzez rekrutacje w Krakowie ) ,czy jest możliwość wyboru miasta w którym
chcę podjąć prace w Tesco ? a także czy można wyjechać w to samo miejsce do
pracy w 3 osobowej grupie .

Dzięki za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaco Re: Wybór miejsca pracy IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 10:57
      Wczoraj byłem na 2 etapie w Krakowie:

wygląda to tak : rozmowa kwalifikacyjna z 2 osobami ( u mnie był to mężczyzna i
      kobieta ), zadawali pytania głównie dlaczego Tesco i jakie miałem poprzednie
      doświadczenia w pracy, oczywiście pytania o atmosfere w pracy, jak długo
      chciałbym pracować dla Tesco itp. także jest rozmowa po angielsku z miłą Panią
      na podobne tematy ...

następnie dostajesz do wypełnienia broszury dotyczące stanu zdrowia, oraz test
      mający określić Twój profil psychologiczny (wg mnie ten test jest bardziej na to
      żeby określić jak bardzo możesz się poświęcić dla firmy czyli Tesco)... następny
      jest test pisemny z j.angielskiego , dosyć prosty 1 część wypełnienie pustych
      miejsc czasownikami w odpowiednich formach, następnie wypełnienie pustych miejsc
      brakującymi wyrazami (dosyć prostymi również), następnie należy napisać po
      angielsku kilka zdań (ja miałem opisać moje miasto), i na koniec przetłumaczyć z
      j.ang 3 proste zdania.

co do wyboru miejsca pracy to jest tak:

spytałem o to w czasie rozmowy, wygląda to tak na początek musisz przejść etap
      rekrutacji czyli po 2 etapie po 1-2 tygodniach dostaniesz odpowiedź czy
      przeszedłeś pozytywnie rekrutacje. jeśli tak to wtedy oni Ci proponują ofertę
      pracy, oczywiście podane jest miejsce pracy... jeśli Ci nie odpowiada
      informujesz ich a oni po pewnym czasie mogą Ci dać następną ofertę...

trzeba pamiętać że oferty są uzależnione od zapotrzebowania w Anglii więc nie
      można chyba za wiele wybrzydzać... przynajmniej ja to tak widzę...
      • Gość: Endriu 25 Re: Wybór miejsca pracy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.02.08, 12:53
        Dzięki

Wybredny nie jestem ale trochę po forach szukałem i są miejsca które najlepszej
        opinii nie mają i takich miejsc wolałbym uniknąć .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka