Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:05 Czy ktoś wyjezdzał może do pracy w domu opieki w Anglii przez firmę Koncepcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaffelek Re: firma "Koncepcja" 30.03.08, 23:29 Kasiu, sama nazwa źle mi się kojarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: firma "Koncepcja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 16:36 Dzieki,wezmę to pod uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaffelek Re: firma "Koncepcja" 01.04.08, 21:41 Przyznaję, wpisałem sie trochę z przekory. Ta "Koncepcja" mnie zainspirowała. Ale poważnie: nie znam, nie wiem, czy ktoś tutaj z tym sie spotkał, jeśli do tej pory Ci nie odpisał. Jedno MUSISZ pamiętać: ostrożność. Im bardziej przystępne warunki i więcej obiecują tym bardziej trzeba się pilnować. Co prawda minęły czasy hurtowych naiwniaków, ale nie wierzę, żeby nikt już nie próbował. Z neta wiem, ze łatwiej teraz niż rok temu dostać pracę na Wyspach przez Urzędy Pracy. To mi się wydaje najbardziej wiarygodnym pośrednikiem. Życzę powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś