Dodaj do ulubionych

co jeee-- murzyny

IP: 194.246.124.* 11.04.08, 11:08
jak tam murzyny?:):)::)0
jeszcze miesiąc- a funt spadnie poniżej 4zeta
a do wakacji- 3,5

i cud sie spełnia
Obserwuj wątek
    • Gość: funt Re: co jeee-- murzyny IP: *.popl.cable.ntl.com 11.04.08, 11:37
      tutaj mieszkam i tutaj wydaję....
      przy tym co wysylam do pl kurs ma mniejsze znaczenie...
    • Gość: amaro Re: co jeee-- murzyny IP: 78.151.172.* 12.04.08, 20:49
      co jeee
      • Gość: nierób Re: co jeee-- murzyny IP: 194.246.124.* 14.04.08, 13:44
        sam jesteś pajac, a ja zarabiam w polsze 3 tysi i mi w zupełności na
        wszystko wystarcza:):):)

• Gość: amaro Re: co jeee-- murzyny IP: 78.151.172.* 14.04.08, 20:33
          Po co wchodzisz na to forum jak zarabiasz 3 tyś.pln? A może spełniasz tutaj
          swoje marzenia jak chodzi o zarobki, w wirtualnej rzeczywistości? Jak nie
          doczytałeś to jest forum w tytule Tesco w Anglii. Po co kogoś obrażasz np.jeee--
          ? Jesteś z czymś lepszy? Jeśli tak, to fajnie, a może poszukaj innego forum, i
          tam wylej swoje frustracje.
          Palancie !
        • Gość: Zelazna dama Re: co jeee-- murzyny IP: *.range86-158.btcentralplus.com 15.04.08, 08:35
          Ja tu przyjechalam, by zarobic kase na kolejne studia w Szwecji i mi sie udalo,
          juz w czerwcu bede w Skandynawii, wiec wolalam byc murzynem przez jakis czas niz
          bezmozgim E.T. przez cale zycie.
          • Gość: koti Re: co jeee-- murzyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:37
            O jejku studia w szwecji. Jak ja czesto to slysze od znajomego z tesco teamu:)
            Tak naprawde konczysz dobre studia w pl, masz okolo 2.000, Twoja laska ma 1.500
            i spokojnie sobie zyjecie, jak ludzie.
            Lubisz tulanie sie - ok Twoja sprawa
            • Gość: nierób Re: co jeee-- murzyny IP: 194.246.124.* 16.04.08, 10:49
              wchodze na to forum bo lubie:):):):)

a ty Maro spokojnie nie stawiaj się tak:):):)

murzynie:):):):)
            • Gość: Zelazna dama Re: co jeee-- murzyny IP: *.range86-158.btcentralplus.com 16.04.08, 17:13
              Nie obchodzi mnie, co slyszysz od swoich znajomych. Ja juz studia w Polsce
              skonczylam, a gdybym miala tam studiowac jeszcze raz, nie pisalabym o Szwecji,
              wiec daruj sobie swoje komentarze, a moze tez chcialbys studiowac, a nie wiesz
              jak? A tak w ogole to o jakiej tulaczce mowisz? Nie zamierzam sie tulac, zreszta
              to nie jest Twoja sprawa. Polacy to dziwny narod, sami sobie w wiekszosci spraw
              nie radza, ale zajmuja sie krytykanctwem, nie krytyka i czesto obrazaja innych.
              Jednemu dobrze w Polsce, drugiemu zle i co komu do tego. Kazdy ma prawo do
              przesiedlania sie zgodnie z dyrektywa Unii Europejskiej. Niech kazdy trzyma nos
              w swoim talerzu! Ja raczej spodziewalam sie, ze na tym forum bede mogla posluzyc
              sie czyjas rada czy doswiadczeniem zdobytym w Anglii, no ale coz - rozczarowalam
              sie.
              • Gość: koti Re: co jeee-- murzyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:02
                To ja cos Ci powiem. Konczysz 1 studia w pl - nazyuwaja sie informatyka. Druga
                rada uczysz sie programwoania. I na start masz 2.000zl po 2-3 latach nawet
                10.000 i nie potrzeba mi Szwecji itd. :)
                Powiedz jaki to kierunek skonczylas, moze marketing - tam sa takie wyszczekane
                panienki, co pozniej staruja do pracy w urzedach :)
                • Gość: amaro Re: co jeee-- murzyny IP: 78.151.172.* 16.04.08, 21:21
                  Następny mądry! Powtórzę to samo co do autora tego tematu, to forum jest GŁÓWNIE dla tescowiczów w uk. Oczywiście każdy może tu być i pisać, ale proponuję zgodnie z tematem przewodnim. Jaki jest sens pisania na tym forum ,które jest o pracy w uk, będąc w Polsce? Jeśli wiesz coś na temat pracy w uk i chcesz pomóc - oki, a jeśli nie to po co sobie palce obijasz?
                  Na posty nieroba nie będę już odpowiadać, gościu ma chyba jakieś dziwne upodobanie do rozmowy o czymś, o czym nie ma pojęcia. A co na to lekarz?
                  • Gość: olek Re: co jeee-- murzyny IP: *.popl.cable.ntl.com 16.04.08, 21:33
                    "Konczysz 1 studia w pl - nazyuwaja sie informatyka. Druga
                    rada uczysz sie programwoania. "

to co ty tu jeszcze robisz?
                    • Gość: koti Re: co jeee-- murzyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:20
                      Pakuje cage jak widac po moim ip :)
                • Gość: Zelazna dama Re: co jeee-- murzyny IP: *.range86-158.btcentralplus.com 16.04.08, 22:05
                  Wow, jaki jestes madry! Po pierwsze, zeby konczyc informatyke, to trzeba
                  najpierw sie tym interesowac, po drugie nie konczylam marketingu, tylko
                  Administracje ze specjalnoscia administracja unii europejskiej, a po trzecie
                  kierunek, ktory chce studiowac, nie istnieje na zadnej polskiej uczelni, wiec
                  zachowaj sobie swoje zlote rady dla siebie. Ja studiow nie przeliczam na
                  pieniadze, wybieram je zgodnie z zainteresowaniami, a jesli ty je przeliczasz,
                  to nie dziwmy sie potem, ze w Polsce lekarze biora lapowki, bo nie byli
                  zainteresowani leczeniem ludzi, tylko kasa.
                  • Gość: nierób Re: co jeee-- murzyny IP: 194.246.124.* 17.04.08, 10:03
                    do mara, a może amara:):)

nie pal tyle człowieku bo ci mózg to świństwo zżera:):):)

i n ie przesadź z ręcznym bo to nie zdrowo:):):)
                    • Gość: amaro do nieroba IP: 78.151.244.* 17.04.08, 11:25
                      ? masz jakieś problemy ze swoją psychiką- to przykre.
                      • Gość: nierób Re: do nieroba IP: 194.246.124.* 17.04.08, 11:49
                        chyba ci się nudzi i dlatego palisz tyle tego szajsu, siadasz przed
                        kompem i piszesz takie głupoty na tym forum,
                        i wydaje mi się że też na portalach takich jakinteria, onet, wp, też
                        piszesz smieszne komentarze i przedstawiasz się jako antek_emigrant.

• Gość: amaro Re: do nieroba IP: 78.151.244.* 17.04.08, 17:26
                          ?
        • Gość: kaczor61 Re: co jeee-- murzyny IP: *.chello.pl 21.04.08, 15:45
          wystarcza Ci na wszystko bo masz premie od Tych co obiecali Irlandie dlatego
          zebys pisał takie bzdury.Tatuś były komuszek lub "umoczony",dlatego zarabiasz
          trzy tysiace.Miłego popołudnia
          • Gość: nierób Re: co jeee-- murzyny IP: 194.246.124.* 21.04.08, 16:40
            ty kaczor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka