Gość: nierób IP: 194.246.124.* 11.04.08, 11:08 jak tam murzyny?:):)::)0 jeszcze miesiąc- a funt spadnie poniżej 4zeta a do wakacji- 3,5 i cud sie spełnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: funt Re: co jeee-- murzyny IP: *.popl.cable.ntl.com 11.04.08, 11:37 tutaj mieszkam i tutaj wydaję.... przy tym co wysylam do pl kurs ma mniejsze znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierób Re: co jeee-- murzyny IP: 194.246.124.* 14.04.08, 13:44 sam jesteś pajac, a ja zarabiam w polsze 3 tysi i mi w zupełności na wszystko wystarcza:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaro Re: co jeee-- murzyny IP: 78.151.172.* 14.04.08, 20:33 Po co wchodzisz na to forum jak zarabiasz 3 tyś.pln? A może spełniasz tutaj swoje marzenia jak chodzi o zarobki, w wirtualnej rzeczywistości? Jak nie doczytałeś to jest forum w tytule Tesco w Anglii. Po co kogoś obrażasz np.jeee-- ? Jesteś z czymś lepszy? Jeśli tak, to fajnie, a może poszukaj innego forum, i tam wylej swoje frustracje. Palancie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelazna dama Re: co jeee-- murzyny IP: *.range86-158.btcentralplus.com 15.04.08, 08:35 Ja tu przyjechalam, by zarobic kase na kolejne studia w Szwecji i mi sie udalo, juz w czerwcu bede w Skandynawii, wiec wolalam byc murzynem przez jakis czas niz bezmozgim E.T. przez cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: co jeee-- murzyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:37 O jejku studia w szwecji. Jak ja czesto to slysze od znajomego z tesco teamu:) Tak naprawde konczysz dobre studia w pl, masz okolo 2.000, Twoja laska ma 1.500 i spokojnie sobie zyjecie, jak ludzie. Lubisz tulanie sie - ok Twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierób Re: co jeee-- murzyny IP: 194.246.124.* 16.04.08, 10:49 wchodze na to forum bo lubie:):):):) a ty Maro spokojnie nie stawiaj się tak:):):) murzynie:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelazna dama Re: co jeee-- murzyny IP: *.range86-158.btcentralplus.com 16.04.08, 17:13 Nie obchodzi mnie, co slyszysz od swoich znajomych. Ja juz studia w Polsce skonczylam, a gdybym miala tam studiowac jeszcze raz, nie pisalabym o Szwecji, wiec daruj sobie swoje komentarze, a moze tez chcialbys studiowac, a nie wiesz jak? A tak w ogole to o jakiej tulaczce mowisz? Nie zamierzam sie tulac, zreszta to nie jest Twoja sprawa. Polacy to dziwny narod, sami sobie w wiekszosci spraw nie radza, ale zajmuja sie krytykanctwem, nie krytyka i czesto obrazaja innych. Jednemu dobrze w Polsce, drugiemu zle i co komu do tego. Kazdy ma prawo do przesiedlania sie zgodnie z dyrektywa Unii Europejskiej. Niech kazdy trzyma nos w swoim talerzu! Ja raczej spodziewalam sie, ze na tym forum bede mogla posluzyc sie czyjas rada czy doswiadczeniem zdobytym w Anglii, no ale coz - rozczarowalam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: co jeee-- murzyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:02 To ja cos Ci powiem. Konczysz 1 studia w pl - nazyuwaja sie informatyka. Druga rada uczysz sie programwoania. I na start masz 2.000zl po 2-3 latach nawet 10.000 i nie potrzeba mi Szwecji itd. :) Powiedz jaki to kierunek skonczylas, moze marketing - tam sa takie wyszczekane panienki, co pozniej staruja do pracy w urzedach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaro Re: co jeee-- murzyny IP: 78.151.172.* 16.04.08, 21:21 Następny mądry! Powtórzę to samo co do autora tego tematu, to forum jest GŁÓWNIE dla tescowiczów w uk. Oczywiście każdy może tu być i pisać, ale proponuję zgodnie z tematem przewodnim. Jaki jest sens pisania na tym forum ,które jest o pracy w uk, będąc w Polsce? Jeśli wiesz coś na temat pracy w uk i chcesz pomóc - oki, a jeśli nie to po co sobie palce obijasz? Na posty nieroba nie będę już odpowiadać, gościu ma chyba jakieś dziwne upodobanie do rozmowy o czymś, o czym nie ma pojęcia. A co na to lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: co jeee-- murzyny IP: *.popl.cable.ntl.com 16.04.08, 21:33 "Konczysz 1 studia w pl - nazyuwaja sie informatyka. Druga rada uczysz sie programwoania. " to co ty tu jeszcze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: co jeee-- murzyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:20 Pakuje cage jak widac po moim ip :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelazna dama Re: co jeee-- murzyny IP: *.range86-158.btcentralplus.com 16.04.08, 22:05 Wow, jaki jestes madry! Po pierwsze, zeby konczyc informatyke, to trzeba najpierw sie tym interesowac, po drugie nie konczylam marketingu, tylko Administracje ze specjalnoscia administracja unii europejskiej, a po trzecie kierunek, ktory chce studiowac, nie istnieje na zadnej polskiej uczelni, wiec zachowaj sobie swoje zlote rady dla siebie. Ja studiow nie przeliczam na pieniadze, wybieram je zgodnie z zainteresowaniami, a jesli ty je przeliczasz, to nie dziwmy sie potem, ze w Polsce lekarze biora lapowki, bo nie byli zainteresowani leczeniem ludzi, tylko kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierób Re: co jeee-- murzyny IP: 194.246.124.* 17.04.08, 10:03 do mara, a może amara:):) nie pal tyle człowieku bo ci mózg to świństwo zżera:):):) i n ie przesadź z ręcznym bo to nie zdrowo:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaro do nieroba IP: 78.151.244.* 17.04.08, 11:25 ? masz jakieś problemy ze swoją psychiką- to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierób Re: do nieroba IP: 194.246.124.* 17.04.08, 11:49 chyba ci się nudzi i dlatego palisz tyle tego szajsu, siadasz przed kompem i piszesz takie głupoty na tym forum, i wydaje mi się że też na portalach takich jakinteria, onet, wp, też piszesz smieszne komentarze i przedstawiasz się jako antek_emigrant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor61 Re: co jeee-- murzyny IP: *.chello.pl 21.04.08, 15:45 wystarcza Ci na wszystko bo masz premie od Tych co obiecali Irlandie dlatego zebys pisał takie bzdury.Tatuś były komuszek lub "umoczony",dlatego zarabiasz trzy tysiace.Miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś