Gość: lalka IP: *.popl.cable.ntl.com 16.05.08, 17:51 jesli mam zarbaic 16.000 funtow rocznie to ile to wychodzi miesiecznie? juz po odjeciu podatku tak mniej wiecej orientuje sie ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boot Re: 16 tys rocznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:58 mniej wiecej to z 1k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: 16 tys rocznie? IP: *.popl.cable.ntl.com 16.05.08, 18:21 kurcze to malo teraz mam ok 13,5 i z bonusem wychodzi mi obecnie 1k miesiecznie mam nadzieje ze tam tez bedzie bonus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: 16 tys rocznie? IP: *.sotn.cable.ntl.com 17.05.08, 21:02 chlopie schowaj sie lepiej do nory z ta swoja prymitywna stronka sprawdz sobie na www.listentotaxman.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azkeel Re: 16 tys rocznie? IP: 91.105.13.* 18.05.08, 19:57 kalkulator na stronce ktora podeslales ma mniej opcji niz na stronie ghroma. Na przyklad nie mozesz wprowadzic ilosci godzin tygodniowo tylko z gory masz nazucone 37.5. Cytujac Ciebie: > chlopie schowaj sie lepiej do nory z ta swoja prymitywna stronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo moja odpowiedz... IP: *.bagu.cable.ntl.com 17.05.08, 21:15 ... jest taka - jesli masz zarabiac 16k na rok to powinnas/nienes byc na tyle inteligentna/y aby sobie sama/sam wyliczyc lub tez znalezc info w necie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: moja odpowiedz... IP: *.popl.cable.ntl.com 18.05.08, 18:36 dzieki za podpowiedz wszelkowiedzacy gizmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aryt Re: moja odpowiedz... IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.05.08, 08:42 Gość portalu: lalka napisał(a): > dzieki za podpowiedz wszelkowiedzacy gizmo Chcialas/es powiedziec myslacy gizmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: moja odpowiedz... IP: *.cable.ubr12.haye.blueyonder.co.uk 20.05.08, 11:16 Myslacy to gizmo nie jest! Za to malotolerancyjny i arogancki na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aryt Re: moja odpowiedz... IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.05.08, 11:22 Gość portalu: gosc napisał(a): > Myslacy to gizmo nie jest! Za to malotolerancyjny i arogancki na > pewno. Mozliwe, ale bynajmniej nie zadaje glupich pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad Re: moja odpowiedz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 17:05 Czepiam się, ale z pobudek wyższych. Nie mogę już patrzeć, jak niektórzy się męczą. Ja tam zniosę wiele, ale wiem, że jest masa takich którzy słyszą bynajmniej i dostają piany: www.bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś