ontarian 16.06.09, 16:24 nie dosc, ze malo, to jeszcze nie placa, hehe wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6724513,British_Airways_do_pracownikow__Pracujcie_miesiac.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: to jak tam na wysepkach z praca? IP: *.sotn.cable.ntl.com 16.06.09, 16:31 "Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopie...ie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały." Rozumiem ze twoje modlitwy przynosza skutki polaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to jak tam na wysepkach z praca? 16.06.09, 16:54 Gość portalu: ff napisał(a): > Rozumiem ze twoje modlitwy przynosza skutki polaczku? za glupi jestes by cos rozumiec wiesniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
japox modlitwa krapola 04.07.09, 15:28 www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=oidh5oH0Y_U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: to jak tam na wysepkach z praca? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 16.06.09, 17:52 Apel dosc dziwny. Zarzad zrobilby lepiej gdyby zaproponowal kazdemu pracownikowi dowolny lot gratis w ciagu nastepnych 5 lat w sytuacji gdyby byly wolne miejsce (last minute). A za 2 miesiace pracy za darmo moglby zaproponowac upgrade :) No i bylby dobry PR. ALe im sie to chyba w glowie nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to jak tam na wysepkach z praca? 16.06.09, 18:02 Gość portalu: Jaro napisał(a): > Apel dosc dziwny. dosc dziwny? hehe bardzo delikatnie powiedziane dobrze tam komus na leb yeblo jak jelopy zarzadzac firma nie potrafia to albo niech sie do dymisji podadza albo niech firma bankrutuje (swiat sie nie zawali) a nie jeleni szukaja, co na ich tluste dupska za darmoche robote odwalac beda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingston Re: to jak tam na wysepkach z praca? IP: *.opera-mini.net 17.06.09, 10:25 Zarzad swoje juz odcierpial. Dyrektor wskazal droge i zrezygnowal z miesiecznego wynagrodzenia w kwocie 61k. W obliczu takiego heroizmu nikt nie bedzie mial chyba oporu przed poswieceniem swojego marnego 1500? A nowego trolla na forum witamy z otwartymi ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowy troll? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 09:27 To nie troll/się obrażą/tylko wyjątkowa menda ludzka.Produkowało się to w tamtym roku .Sposób na mende jest jedyny-ignorować bonka. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Nowy troll? 18.06.09, 13:44 tez cie lachmyto lubie, hehe a teraz pocaluj mnie w wacka Odpowiedz Link Zgłoś
donk Siemana ortalion! heheheh 18.06.09, 16:53 Wracaj na nasze forum, co cie bendom obcy walili po czerepie. heheheheh Zalonczam uklony dla macioory. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Siemana ortalion! heheheh 18.06.09, 17:53 jakie obce? ty sami swoi. cos maciorze przeskrobal, ze jom uklonami przepraszac musisz? p.s. skorkom potrzepac nie zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
kaffelek Re: to jak tam na wysepkach z praca? 18.06.09, 23:41 Jeśli mnie pamięć nie myli, to jest polski patent. Było o tym głośno kilka lat temu nawet w TVPL. Płacono pracownikom wyrobami firmy, bo ta kasy nie miała. Myślę, że rząd którejś tam RP powinien upomnieć się o tantiemy. Jak można tak "piracić"???!!! Ontarian... To chwilowe wystąpienie z brzegów, i szybko wrócisz do koryta (?), rzeki oczywiście, (Ontarian River-rzeka zasilająca jezioro Ontario), czy większa powódź??? Niech sie ludziska przygotują. Kalosze jakies kupią, czy nawet wodery...Bo na pontony nie każdego emigranta stać. Nie dość że coraz gorzej z pracą, to jeszcze, jak słusznie zauważyłeś, płacić nie chcą. Nie musisz pomagać im wstać, ale żeby kopać leżących... wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to jak tam na wysepkach z praca? 19.06.09, 13:43 > Nie musisz pomagać im wstać, ale żeby kopać leżących... wstyd... a jakie to kopanie? po prostu patrze sobie jak to Ameryka sie wali a ta zjednoczona europka rozkwita Odpowiedz Link Zgłoś
hotdoq1 ontek to sie przeprowadz 20.06.09, 23:47 do naszej walacej sie ameryki a nie z zaplotu z osniezonych pastwisk szczekaj, tylko pamietaj u nas za trzepanie skorkom w miejscach publicznych mozesz trafic do paki! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.mittal towarzyszu ortalion 04.07.09, 04:31 wyscie toscie sie umieli urzadzic, ale za to za maciora tesknicie. Odpowiedz Link Zgłoś