Gość: car IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.07.09, 20:44 Czy mieszkając w Cambridge warto poruszać się samochodem? Sprawdziłem, że do centrum w zasadzie nie da się wjechać, a poza centrum? Są strefy płatnego parkowania? Ulice bardzo zakorkowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuckislam Re: Samochód w Cambridge 09.07.09, 08:59 Gość portalu: car napisał(a): > Czy mieszkając w Cambridge warto poruszać się samochodem? > Sprawdziłem, że do centrum w zasadzie nie da się wjechać, a poza > centrum? Są strefy płatnego parkowania? Ulice bardzo zakorkowane? Mam znajomych w Cambridge. Nie warto miec tam auta. Zakazy i drogie parkingi. Odpowiedz Link Zgłoś
wk350 Re: Samochód w Cambridge 17.07.09, 22:53 Dużo Polaków ma auto bo dojeżdża do pracy i może pojechać do Tesco lub Asdy lub do Londynu.(mimo że bilet autobusowy do "Lądka"mozna kupić za 1 Ł)Więc jeżdżą a jeśli mieszkają przed mostem to płacą jeszcze roczną opłatę za parkowanie.A nie trzeba codziennie jechać do centrum - mimo że właśnie te centrum jest najlogicznej zbudowane ale rowerem nie jest lepiej bo nie ma dużo prawidłowych ścieżek dla rowerów ( w centrum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Samochód w Cambridge IP: *.range86-138.btcentralplus.com 18.07.09, 00:43 jaaasne,tylko Polacy robia zakupy w tesco lub asda plus lidl i aldi, inne nacje nie, a anglicy to juz tylko m&s i waitrosse. Odpowiedz Link Zgłoś