11.jula 17.11.09, 09:36 Przypadkowo znalazłam to forum, w sumie bardzo niewiele osób tu pisze, szkoda. Czy jest to forum chrześciajńskie, katolickie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczy.i.indyczy Re: pytanie 17.11.09, 18:22 Witaj , faktycznie niezbyt duzo osob tu pisze . Czy to forum chrzescijanskie ? Mysle ,ze tak . Czy tylko katolickie ? Niekoniecznie , z racji tego ,ze np. Smuzka , o ile nic sie nie zmienilo , nie okresla sie mianem katoliczki . Ale nie chcialbym sie za kogos wypowiadac . Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
smuga-7 Re: pytanie 17.11.09, 18:31 Czesc Jula, Tak to forum chrzescijanskie, jak dotad zagladaja tu regularnie tylko trzy osoby, mysle ze kazdy z nas ma troszke odmienne podejscie do wiary (mi np. troche blizej do protestantyzmu, choc rowniez bardzo szanuje i czerpie z katolicyzmu). Wszyscy jestesmy tu z powodu tego samego Mistrza i brakuje nam wiecej uczestnikow, wiec jesli chcialabys zagladac czasami to witaj serdecznie i pisz z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.i.indyczy Re: pytanie 17.11.09, 18:41 Witam kolezanko droga :) Nie gniewasz sie ,ze pozwolilem sobie co nieco wspomniec o Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
smuga-7 Re: pytanie 17.11.09, 18:57 No cos Ty :) Pisalismy w tym samym czasie, tylko ubiegles mnie o kilka sekund wysylajac... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.i.indyczy Re: pytanie 17.11.09, 19:02 Tak myslalem , ale gwoli formalnosci spytalem :) Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.i.indyczy Re: pytanie 17.11.09, 19:12 smuga-7 napisała: > OK, panie formalinski ;) Skoro Ok to Ok ,ze Ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
11.jula Re: pytanie 17.11.09, 20:38 No to dołączę się, będzie nas 4 :) Pytałam, bo jest jeszcze forum "wychowanie w wierze" i tam są osoby właśnie prawosławne też, protestanci. Na początku nie wiedziałam i troche nie moglismy się dogadać, dlatego tu chcę na starcie uniknąć wszelkich nieporozumień. Odpowiedz Link Zgłoś
smuga-7 Re: pytanie 17.11.09, 20:52 Jula, jak to dobrze ze chcesz z nami pisac, tutaj tak strasznie trudno o kogokolwiek nowego. My czasami myslelismy ze moze to temu ze za malo rozmawiamy, czy co, moze jak bedzie nas wiecej to sie troche bardziej rozgadamy. Kiedys przelotem zajrzalam na forum 'wychowanie w wierze' wygladalo dosc aktywne, wielu uczestnikow i watkow. Tutaj to taka troche niewielka pustelnia ;)) ale zyjemy bardzo cieplo i serdecznie, wiec rozgaszczaj sie Kochana i czuj jak u siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś