Dodaj do ulubionych

Wielkie brawa dla Radia Maryja

16.11.10, 11:20
za prowadzenia madrych akcji eukowania Polakow w duchu moralnosvci i patriotyzmu. RM zastepuje w duzym stopniu szkoly, doszczetnie rozwalone przez m. Hall, ktorej celem jest zamienianie polskich dzieci w odmozdzonych niewolnikow-polanalfabetow. RM jest dzis moralna deska ratunku dla Polski.
Obserwuj wątek
    • cillian1 Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 16.11.10, 11:25
      A ty kiedy kończyłeś szkołę? Nie za komuny? to odmóżdżenie jeszcze działa????

ROTFL
      Pochwał w poście co nie miara
      tylko co ma do tego wiara?
    • michnischerbeobachter Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 16.11.10, 11:25
      w 95% to bełkot dla zdewociałych fundamentalistów klepiących na okrągło zdrowaśki. A jest tyle ciekawszych sposobów na spędzanie czasu.
      • strikemaster Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 16.11.10, 18:09
        Jak widzisz, są na świecie masochiści.
    • sclavus A poza tym... 16.11.10, 11:27
      nic ci nie dolega?
    • kfiat.paproci brawa i podziekowania dla Radia Maryja 16.11.10, 12:09
    • alistair-p Należy potakiwać i tyle :-)) n/t 16.11.10, 12:19
      • jacek226315 Re: Należy potakiwać i tyle :-)) n/t 28.11.10, 12:30
        nie karmic trolla
    • prawieemeryt Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 16.11.10, 12:22
      Narodzie - mocno klaskać a radiowyryj ma być między dłońmi. Tysiące rąk - miliony rąk i to toruńskie goo_vno będzie dokładnie rozklepane i ani zipnie.
    • tw_wielgus Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 16.11.10, 12:28
      kfiat.paproci napisał:

> za prowadzenia madrych akcji eukowania Polakow w duchu moralnosvci i patriotyzm
      > u.

Duch moralnosVci przez Ciebie przemówił i niech w pozostanie w Tobie na wieki wieków albo jeszcze jeden dzień dłużej.

RM zastepuje w duzym stopniu szkoly, doszczetnie rozwalone przez m. Hall, kt
      > orej celem jest zamienianie polskich dzieci w odmozdzonych niewolnikow-polanalf
      > abetow.

Obawiam się, że duza częśc winy spoczywa jednak na katechetach. Tak właśnie na katechetach, którzy próbują dzieciakom od najmłodszych lat wciskać ciemnotę i zniechęcać do prawdziwej nauki.

>RM jest dzis moralna deska ratunku dla Polski.
      To poszukaj sobie drugiej i będzisz mógł zrobić krzyż a następnie wziąść go w obronę.
      • mar-syl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 09.12.10, 01:53
        tw_wielgus napisał:

> kfiat.paproci napisał:
        >
        > > za prowadzenia madrych akcji eukowania Polakow w duchu moralnosvci i patr
        > iotyzm
        > > u.
        >
        > Duch moralnosVci przez Ciebie przemówił i niech w pozostanie w Tobie na wieki w
        > ieków albo jeszcze jeden dzień dłużej.
        >
        > RM zastepuje w duzym stopniu szkoly, doszczetnie rozwalone przez m. Hall, kt
        > > orej celem jest zamienianie polskich dzieci w odmozdzonych niewolnikow-po
        > lanalf
        > > abetow.
        >
        > Obawiam się, że duza częśc winy spoczywa jednak na katechetach. Tak właśnie na
        > katechetach, którzy próbują dzieciakom od najmłodszych lat wciskać ciemnotę i z
        > niechęcać do prawdziwej nauki.
        >
        > >RM jest dzis moralna deska ratunku dla Polski.
        > To poszukaj sobie drugiej i będzisz mógł zrobić krzyż a następnie wziąść go w o
        > bronę.
        >
        >
        Radio Maryja maralna deska ratunku?
        Zapytaj za jakie pieniadze otworzyl to radio? Zbieral pieniedzy na wykupienie stoczni i pomoc rodzinom stoczniowcow.
        potem powiedzial ze nie da pieniedzy na pomoc bo przezreja ty to nazywasz MORALNOSCIA?
        Mnie rydzyk ukradl 500%$ dalem na pomoc rodzinom stoczniowcow Zaden ksiadz nie wyciagnie odemnie 1 centa

Ludzie maja jednak kroka pamiec
    • kolter-xxl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 16.11.10, 13:10
      kfiat.paproci napisał:

> za prowadzenia madrych akcji eukowania Polakow w duchu moralnosvci i patriotyzm
      > u. RM zastepuje w duzym stopniu szkoly, doszczetnie rozwalone przez m. Hall, kt
      > orej celem jest zamienianie polskich dzieci w odmozdzonych niewolnikow-polanalf
      > abetow. RM jest dzis moralna deska ratunku dla Polski.

Twój nick nie wskazuje na odchylenie rydzyjkowe !!
    • kuk_krakauer Tv Trwam lepsza 16.11.10, 13:17
      Bo dołozyli jeszcze obraz. 15 min. przed snem znacznie przyspiesza zaśniecie i wprowadza w dobry humor. Polecam!!!
    • strikemaster Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 16.11.10, 13:49
      > abeRM jest dzis moralna deska ratunku dla Polski.

Marnie ta Polska upadła, jeżeli jedyna deska ratunku ma centralę na Łubiance.
    • 0szo-loom.z.radia.maryja Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 25.11.10, 11:58
      Radio Maryja ratuje polskie szkolnictwo
      • strikemaster Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 25.11.10, 12:03
        Wyższe? Chodzi ci o ten uniwersytet zdobywania unijnych funduszy założony przez Rydzyka?
      • kolter-xxl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 25.11.10, 15:21
        0szo-loom.z.radia.maryja napisał:

> Radio Maryja ratuje polskie szkolnictwo

Parafialne ?
      • mar-syl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 09.12.10, 01:55

0szo-loom.z.radia.maryja napisał:

> Radio Maryja ratuje polskie szkolnictwo

jakiej historii ucza?
        tej prawdziwej czy biblijnej?

• tade-k53 Bzdura! 25.11.10, 13:37
      Radio Maryja głosi herezje!
      Polecam poznać prawdę objawioną przez Boga.
      tradycja-2007.blog.onet.pl/
      • strikemaster Re: Bzdura! 28.11.10, 11:22
        > Radio Maryja głosi herezje!

Chcesz, by Rydzyk rozświetlił mroki naszych ulic?

> Polecam poznać prawdę objawioną przez Boga.

Nieistniejącego Boga - warto dodać. :)
    • dzieciatko_je_zus Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 10:21
      Ja równie bardzo gorąco polecam to Radio.
      • mar-syl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 09.12.10, 01:57
        dzieciatko_je_zus napisał:

> Ja równie bardzo gorąco polecam to Radio.

Dla starych babc ktore juz nie rozrozniaja prawdy od klamstwa
    • slmako Zbierac na alimenty dla dzieci 28.11.10, 10:43
      naszych duszpasterzy rydzolu ! Pewnie by ci sie przydalo i cos dla siebie wyssac, ciemiezco i oszuscie glupiutkich dusz ludzkich !
    • setlers5 Kolaboranci 28.11.10, 11:11
      Radio Maryja oraz jego słuchacze to kolaboranci-niewolnicy obcego państwa - Watykanu. Kaczyński miał rację, że Polska jest kondominium, ale nie Rosji i Niemiec, tylko Watykanu i jego czarnych ambasadorów, których celem jest wysysanie pieniędzy, niczym dawne potęgi kolonialne.
      Moralną deską ratunku dla Polski jest zrzucenie tych tysiącletnich kajdanów.
    • cafe_justysia Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 11:25
      Czyżby troll:)?
      Poza tym wątpię by jakiekolwiek dziecko słuchało tego radyjka :)
      • kolter-xxl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 11:32
        cafe_justysia napisała:

> Czyżby troll:)?
        > Poza tym wątpię by jakiekolwiek dziecko słuchało tego radyjka :)

To ze słuchacze owego rydzyja są pełnoletni , nie znaczy ze nie maja umysłów na poziomie 12 latków
        • maqoofka Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 22:57
          Nie obrażaj 12-latków! Znam paru zdecydowanie inteligentniejszych od dorosłych słuchaczy radia belzebuba.
      • stary.gniewny Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 11:49
        cafe_justysia napisała:

> Czyżby troll:)?
        > Poza tym wątpię by jakiekolwiek dziecko słuchało tego radyjka :)

Klasyka przekręcania niewygodnych dla siebie faktów. RM słucha i młodzież i dzieci. Całkiem sporo. Posłuchaj sobie choć raz to się sama zorientujesz.
        • cafe_justysia Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 12:50
          Dziękuję,są przyjemniejsze audycje i radiostacje :)
        • strikemaster Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 29.11.10, 09:26
          Słuchając radia można się zorientować, kto jeszcze go słucha, w jaki sposób?
        • mar-syl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 09.12.10, 02:01
          stary.gniewny napisał:

> cafe_justysia napisała:
          >
          > > Czyżby troll:)?
          > > Poza tym wątpię by jakiekolwiek dziecko słuchało tego radyjka :)
          >
          > Klasyka przekręcania niewygodnych dla siebie faktów. RM słucha i młodzież i dzi
          > eci. Całkiem sporo. Posłuchaj sobie choć raz to się sama zorientujesz.

kiedys przypadkowo wlaczylem RM
          i slysze
          Modlmy sie za ludzi ktorzy oskarzaja ksiezy o pediofilstwo, oni nie wiedza co czynia

jak sie wam podoba taka intencja?
    • stary.gniewny Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 11:44
      Z bardzo wieloma rzeczami które padają w RM się nie zgadzam.
      Ale w sensie jakości merytorycznej - RM bije wszystko inne o kilka długości. Kryteria jakimi się kieruję:
      - dokładność w omówieniu tematu 80/100
      - nasycenie manipulacją 10/100 /oczywiście mniej=lepiej
      - pomijanie tematów dla siebie niewygodnych 60/100 /jw
      i wiele innych
      dla przykładu publicystyka Lisa odpowiednio 30/100, 90/100, 50/100 /czyli tylko jeden parametr nieznacznie lepiej
      RM to dla mnie test na inteligencję człowieka. Rzucam w rozmowie hasło i jeśli w odpowiedzi słyszę rechot albo wyzwiska to już wiem że mam do czynienia z ćwierćinteligencją.
      • stary.gniewny Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 11:53
        stary.gniewny napisał:

> RM to dla mnie test na inteligencję człowieka. Rzucam w rozmowie hasło i jeśli
        > w odpowiedzi słyszę rechot albo wyzwiska to już wiem że mam do czynienia z ćwie
        > rćinteligencją.

Do wyzwisk i rechotu należy dodać jeszcze propagandowe kłamstwa np: "tego słuchają wyłącznie stare dewotki" albo "to ktokolwiek tego slucha?".
      • anna22290 Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 13:10
        a co sadzic o wyglaszanych pogladach,nieraz doslownie przerazajacych ze mowia to ludzie podobno wyksztalceni ,wiedza 100 % tylko dla zlodziei ,ale jakze dobrze sprawdzajaca sie w zyciu przez tyle lat ,o faszyzmie to nawet nie jest dla cwierc inteligentow to jest dla dna ,ale sa milosnicy i szamba
      • infobeauty Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 29.11.10, 21:41
        Masz rację. Ja też stosuję ten test. No i niestety stwierdzam,że ćwierćinteligentów nie brakuje. Ludziska często radia w ogóle nie słuchają i tylko powtarzają obiegowe opinie, stając się bezwolnymi uczestnikami dziecinnej zabawy w głuchy telefon. Ja również nie zgadam się z niektórymi rzeczami, które padają w RM, nie jestem też stałą słuchaczką tego radia. Wiem natomiast, że nie zgadzam się również z b...ardzo wieloma rzeczami, którymi nas faszerują inne media. I ciekawe, że na te media takiej nagonki jakoś nie ma, chociaż serwują często takie głupoty i bzdury, że w głowie się nie mieści:)
        • kolter-xxl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 09.12.10, 14:38
          nfobeauty napisała:

> Masz rację. Ja też stosuję ten test. No i niestety stwierdzam,że ćwierćintelige
          > ntów nie brakuje. Ludziska często radia w ogóle nie słuchają i tylko powtarzają
          > obiegowe opinie, stając się bezwolnymi uczestnikami dziecinnej zabawy w głuchy
          > telefon.

Po co ten rynsztok gów.na wysłuchiwać skoro wystarczy np 10 minutowa audycja , oddająca wszystko !!
    • filipinska.zaraza.prezydenta Nie karmić trolla!!! 28.11.10, 12:19
      Uwaga! Troll na forum! Nie dokarmiać i nerwów sobie niepotrzebnie nie szarpać...
    • henrysz17 Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 12:46
      zgłoś się łącznie ze swoim guru a jednocześnie szatanem do egzorcysty jeśli to w ogóle coś pomoże , takich bredni to dawno nie słyszałem
    • anna22290 Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 13:03
      w to co zostalo napisane to chyba nikt nie uwierzy ,jak w obecnych czasach mozna widziec swiat oczami sredniowiecza ,pisac o moralnosci ktorej wlasnie w kosciele jest najmniej ,kosciol ogranicza rozwoj intelektualny dzieci ,dziecko z rodziny katolickiej powino isc do komuni ,powinno wierzyc w Boga ale nie przez nauke ciemnoty i okrucienstwa ,przez wprowadzanie polityki ,przez osmieszanie obecnej wiedzy i to wszystko po to aby osiagnac jak najwiecej korzysci majatkowych ,gdzie koscielne dobre uczynki wobec biednych,chorych wobec zwierzat ktore w kosciele sie nie licza bo nie maja pieniedzy aby dawac odpowiednia sume na zycie w luksusie ksiezy I TO JEST MORALNE TO JEST CIEMNATA DLA OSIAGNIECIA KORZYSCI MATERJALNYCH
    • aazz91060 Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 13:06
      Nie dyskutowac z prowokatorem, nie ma o czym.!
      • infobeauty Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 02.12.10, 12:17
        No tak:) Najlepiej to dyskutować we własnym gronie i najlepiej aby wszyscy dyskutanci byli zgodni ha,ha,ha. Nie za bardzo wiem po co w takim razie, ale to nie mój problem. Widzę tutaj pewną nerwowość i poruszenie w szeregach jak tylko ktoś ma inne zdanie od powszechnie dobrze widzianego na tym forum:)
        • kolter-xxl Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 09.12.10, 14:41
          infobeauty napisała:

> No tak:) Najlepiej to dyskutować we własnym gronie i najlepiej aby wszyscy dysk
          > utanci byli zgodni ha,ha,ha. Nie za bardzo wiem po co w takim razie, ale to nie
          > mój problem. Widzę tutaj pewną nerwowość i poruszenie w szeregach jak tylko kt
          > oś ma inne zdanie od powszechnie dobrze widzianego na tym forum:)

Zapraszam na fora katolickie , bo zapewne o nich piszesz ? tam panuje zgoda i harmonia , ci nieprawomyślni bana dostają po 10 minutach pobytu !!

Aha i żeby nie było !!nie trzeba wcale bluzgać wystarczy tylko napisać ze Jezus nie był bogiem , i na tym kończy się tam pobyt , więc daruj sobie moherów ko :))
    • olena55 Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 14:13
      o Boze modl sie o rozum,widac Ty byles edukowany przez radio rydzyka
    • odradek1 Re: Wielkie brawa dla Radia Maryja 28.11.10, 14:58
      Nie ma dowodów na istnienie Boga, ale ojciec Rydzyk jest dowodem na istnienie diabła.
    • ka.mu Marketing 28.11.10, 16:55
      Myślę że pracownicy RM potrafią pisać posty, być może ten jest także celową akcją marketingową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka