kochanica.francuza 29.04.04, 19:37 to brzmi on: kochanica Francuza - system mi nie uznał wielkiej litery. Ci, którzy mają świńskie skojarzenia z formą seksu, mylą się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora3 Re: Co do mojego nicka 04.05.04, 10:44 kochanica.francuza napisała: > to brzmi on: kochanica Francuza - system mi nie uznał wielkiej litery. > Ci, którzy mają świńskie skojarzenia z formą seksu, mylą się. Kochnico Kochana ... nie musisz się tłumaczyć z nicka:) Wiadomo kto m skojrzenia :) Głodnemu to zawsze chleb na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co do mojego nicka 04.05.04, 10:55 kora3 napisała: > k > > Kochnico Kochana ... nie musisz się tłumaczyć z nicka:) > Wiadomo kto m skojrzenia :) Głodnemu to zawsze chleb na myśli :) Korciu...to jeszcze nic - na niektórych forach pytali mnie, czy rzeczywiście mam kochanka Francuza, a szczytowy post w tym zakresie był, cytuję w oryginalnej ortografii ,"masz jakiegoś francuzika co go żadna francuzka nie chciała". Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Co do mojego nicka 04.05.04, 11:47 kochanica.francuza napisała: > kora3 napisała: > > > k > > > > Kochnico Kochana ... nie musisz się tłumaczyć z nicka:) > > Wiadomo kto m skojrzenia :) Głodnemu to zawsze chleb na myśli :) > Korciu...to jeszcze nic - na niektórych forach pytali mnie, czy rzeczywiście ma > m > kochanka Francuza, a szczytowy post w tym zakresie był, cytuję w oryginalnej > ortografii ,"masz jakiegoś francuzika co go żadna francuzka nie chciała". > Hehe. buahhahahhh Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co do mojego nicka 04.05.04, 12:10 .. > > ortografii ,"masz jakiegoś francuzika co go żadna francuzka nie chciała". > > Hehe. > > buahhahahhh no widzisz- przynajmniej się pośmiałaś:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś