Dodaj do ulubionych

kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy katolik ?

21.03.11, 13:11
w jakiego boga wierzy katolik , w kogo wierzy katolik , kogo wychwala , czci ....

Jezus , ... Jehoszua , nie znaczy NIC innego jak ; JHWE jest pomoca .
Alleluja , hallelu-jah , nie znaczy NIC innego jak ; chwalmy JAHWE .
Hosanna , hoszia-nna ,heb.rdzen,zn .tego slowa ; JAHWE pomoz .

Katolik NON STOP posluguje sie slowami chwalacymi boga JAHWE ,
w sfientej ksiedze katolika, Bibli, slowo JAHWE uzyte jest kila tysiecy razy .

w jakiego Boga wierzy w koncu katolik ? . Katolik, mowi ,opowiada o jakims bogu Jezusie , ale modlac sie , wychwala , odnosi sie w swych slowach non stop do JAHWE ,-
( p. doslowne znczenie znaczenie slow : Alleluja , Hosanna , Jezus itd. )

Obserwuj wątek
    • smarek12 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 13:13
      W ksiundza wierzy prawdziwy katolik, w ksiundza i nic wiecej:)
      • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 16:06
        smarek12 napisał:

> W ksiundza wierzy prawdziwy katolik, w ksiundza i nic wiecej:)

Katolik wierzy w Boga, a bydło to w nic nie wierzy.
        do których się przyznajesz ?
        • smarek12 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 18:18
          Wytlumacz mi panie bydlo, (nie pyskuj, wszak jestes owieczka z owczarni), jak mozna "nie wierzyc w nic",i co wedlug ciebie jest owe tajemnicze "nic"?
          • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 20:19
            smarek12 napisał:

> Wytlumacz mi panie bydlo, (nie pyskuj, wszak jestes owieczka z owczarni), jak m
            > ozna "nie wierzyc w nic",i co wedlug ciebie jest owe tajemnicze "nic"?

A wierzysz w coś, no chyba że we własny brzuch.
          • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 20:58
            smarek12 napisał:

> Wytlumacz mi panie bydlo, (nie pyskuj, wszak jestes owieczka z owczarni), jak m
            > ozna "nie wierzyc w nic",i co wedlug ciebie jest owe tajemnicze "nic"?

Obstawiam ze od dziecka miałeś ksywkę kutafon ??
        • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 20:57
          skomar102 napisał:

> smarek12 napisał:
          >
          > > W ksiundza wierzy prawdziwy katolik, w ksiundza i nic wiecej:)
          >
          > Katolik wierzy w Boga, a bydło to w nic nie wierzy.
          > do których się przyznajesz ?

Takiej pogardy nauczyłeś sie w swojej sekcie ??
          • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 21:01
            kolter-xxl napisał:

> skomar102 napisał:
            >
            > > smarek12 napisał:
            > >
            > > > W ksiundza wierzy prawdziwy katolik, w ksiundza i nic wiecej:)
            > >
            > > Katolik wierzy w Boga, a bydło to w nic nie wierzy.
            > > do których się przyznajesz ?
            >
            > Takiej pogardy nauczyłeś sie w swojej sekcie ??

Nikt tak nie pogardza katolikami jak kilku was na tym forum.
            • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 21:07
              skomar102 napisał:

> Nikt tak nie pogardza katolikami jak kilku was na tym forum.

Fakt s ram na takich jak ty ale czy tobie pokornemu tzw chrześcijaninowi wolno na mnie :)) a gdzie twoja chrześcijańska pokora i miłość do innego człowieka :))
              • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 16:14
                kolter-xxl napisał:

> skomar102 napisał:
                >
                > > Nikt tak nie pogardza katolikami jak kilku was na tym forum.
                >
                > Fakt s ram na takich jak ty ale czy tobie pokornemu tzw chrześcijaninowi wolno
                > na mnie :)) a gdzie twoja chrześcijańska pokora i miłość do innego człowieka :
                > ))

Ty sobie wyobrażasz że katolik to jest chłopcem do bicia
                • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 21:08
                  skomar102 napisał:

> Ty sobie wyobrażasz że katolik to jest chłopcem do bicia

Nie , przecież nie jesteście pokornymi chrześcijanami , jesteście agresywna sektą znaną z licznych zbrodni często w swoim własnym gronie .
    • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 15:09
      karbat napisał:

> w jakiego boga wierzy katolik , w kogo wierzy katolik , kogo wychwala , czci

Trudno to odgadnąć przecież mają w panteonie ponad 1,5 tys bogów .
      Żydzi widzieli sprawę jasno jest jeden bóg , którego imienia nie powinno sie bez powodu wzywać ;Nie będziesz wzywał imienia Pana, Boga twego, do czczych rzeczy (Wj 20, 7; Pwt 5, 11). .

Jednak katolicy już to skomplikowali bo do jednego boga dodali , Jezusa czyli syna bożego Marie czyli bożą konkubinę i niezliczone tabuny świętych.Choć przypominam ze jest to ponoć religia monoteistyczna :)) Tak to przedstawia katolicki katechizm :)

2146 Drugie przykazanie zabrania nadużywania imienia Bożego, to znaczy wszelkiego nieodpowiedniego używania imienia Boga, Jezusa Chrystusa, Najświętszej Maryi Panny i wszystkich świętych.
      • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 21.03.11, 16:59
        karbat!
        Jak dotychczas, nie było na Ziemi takiego katolika, który wiedziałby w kogo wierzy.

Imię Jedynego Ojca, Który jest jednym z Bogów, brzmi: WOLNOŚĆ!

Imię drugiego Boga, czyli Syna Ojca, brzmi: ŚWIATŁOŚĆ!

WYKLUCZONE JEST JEDNOBÓSTWO, BO WYKLUCZONY JEST BEZSENS.
        • pocoo Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 09:44
          nehsa napisał:

> Imię Jedynego Ojca, Który jest jednym z Bogów, brzmi: WOLNOŚĆ!
          >
          > Imię drugiego Boga, czyli Syna Ojca, brzmi: ŚWIATŁOŚĆ!
          >
          > WYKLUCZONE JEST JEDNOBÓSTWO, BO WYKLUCZONY JEST BEZSENS.
          >
          No i jeszcze ta współpraca.Piszesz,że ludzie współpracują z tymi co pracują czyli WŚ.Często szantażem zmuszano ludzi do wspólpracy z SB.A do wspólpracy z WŚ, czym?Jak nie będziesz współpracował ,to będziesz potępiony na wieki (tak w skrócie).
          Sam sobie współpracuj.
          • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 18:31
            Poco!
            Nie przypisuj mi, czego nie mówiłem.
            Ojciec - Bóg, nie współpracuje nawet ze swoim Synem - Bogiem, a ludzie do współpracy Istotom Boskim nie są potrzebni. Wyjaśniałem to, i tak jest, jak ja pisze.
            • pocoo Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 23.03.11, 08:05
              nehsa napisał:

> Poco!
              > Nie przypisuj mi, czego nie mówiłem.
              > Ojciec - Bóg, nie współpracuje nawet ze swoim Synem - Bogiem, a ludzie do współ
              > pracy Istotom Boskim nie są potrzebni. Wyjaśniałem to, i tak jest, jak ja pisze
              > .
              No już dobrze.
              Wolność i Światłość pracują a ja z Tobą współpracuję.Trochę dziwna ta współpraca,ale niech tam...
              • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 23.03.11, 20:27
                Dziwna, fakt. Na przeszkodzie stoi odległość, zupełnie bezsensowna.
                ----
                forum.gazeta.pl/forum/w,95102,112804255,112804255,Unicestwienie_bozka_Jezusa_.html
      • pocoo Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 09:19
        kolter-xxl napisał:

]Drugie
        > przykazanie zabrania nadużywania imienia Bożego, to znaczy wszelkiego nieodpow
        > iedniego używania imienia Boga, Jezusa Chrystusa, Najświętszej Maryi Panny i ws
        > zystkich świętych.

A w czasie szczytowania wolno;-O Jezu(tu grzech,bo nehsa zawołałby "o Synu Ojca" bez grzechu),o Boże,ło Matuchno Przenajświętsza...
        • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 09:31
          pocoo napisała:

> kolter-xxl napisał:
          >
          >
          > ]Drugie
          > > przykazanie zabrania nadużywania imienia Bożego, to znaczy wszelkiego ni
          > eodpow
          > > iedniego używania imienia Boga, Jezusa Chrystusa, Najświętszej Maryi Pann
          > y i ws
          > > zystkich świętych.
          >
          > A w czasie szczytowania wolno;-O Jezu(tu grzech,bo nehsa zawołałby "o Synu Ojca
          > " bez grzechu),o Boże,ło Matuchno Przenajświętsza...

E tam przy bzykaniu to dopuszczalne ,ale zawsze mnie cieszy kiedy słyszę teksty tego pokroju; o matko boska ja pier dole
    • ossey Re: w tego samego co Zydzi 21.03.11, 19:08
      roznica polega tylko ze chrzescijanie nie wierza w bajki zawarte w Talmudzie czy tzw Kabale...
      W odroznieniu od twoich pejsatych twoich idoli , chrzescijanin nie wierzy w gusla , aniolki czy tez inne tego typu bzdury.
      • karbat Re: w tego samego co Zydzi 21.03.11, 19:55
        ossey napisał:
        > roznica polega tylko ze chrzescijanie nie wierza w bajki zawarte w Talmudzie czy tzw Kabale...
        > W odroznieniu od twoich pejsatych twoich idoli , chrzescijanin nie wierzy w gusla , aniolki >czy tez inne tego typu bzdury.

dlaczego wprowadzasz w blad , wypisujesz klamstwa .
        aniol Gabriel dla chrzescijan to h.. , to bzdury ..... .
        Ossiel nie wypowiadaj sie o tym , o czym nie masz pojecia .

aniol Gabriel (hebr.Gavri-El) , ttzn . " Moim Panem/Sila jest Bog " ... JAHWE -
        by nie bylo nieporozumien ! .

• kolter-xxl Re: w tego samego co Zydzi 21.03.11, 21:05
        ossey napisał:

> roznica polega tylko ze chrzescijanie nie wierza w bajki zawarte w Talmudzie cz
        > y tzw Kabale...

Skąd to wiesz , przecież na oczy chrześcijanina nie widziałeś ??

> W odroznieniu od twoich pejsatych twoich idoli , chrzescijanin nie wierzy w gus
        > la , aniolki czy tez inne tego typu bzdury.

No popatrz aż się spłakałem :)) to nie wierzą ze istnieją anioły ani ich np misję z Marią czy cuś :))
      • kuk_krakauer Re: w tego samego co Zydzi 21.03.11, 21:15
        chrzescijanin nie wierzy w gusla , aniolki czy tez inne tego typu bzdury.

I pomyśleć, że tabuny katechetek w przedszkolach wkładają dzieciom w główki:
        Aniele boże,
        stróżu mój...

Wysłanniczki szatana, czy cóś?
      • pocoo Re: w tego samego co Zydzi 22.03.11, 09:12
        ossey napisał:

> chrzescijanin nie wierzy w gus
        > la , aniolki czy tez inne tego typu bzdury.

Ino w co?
    • kotekali Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 16:20
      ewa.pawlow napisała:

> Zachecam do wypelnienia ankiety z zakresu psychologii religii: bit.ly/hxo65V
      > Idealna na mala przerwe! ;)

a jaki odlam psychologii pani reprezentuje? :)
    • gadagad Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 16:38
      Katolik najsilniej wierzy w Szatana. Gdzie nie spojrzy, już piszczy przeciw jego mocy.
      • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 18:39
        Zatem KATOLIK wierzy w takiego Boga, którego nigdy nie było i nie ma, w takie istoty, np, diabły i anioły, których nigdy nie było i nie ma.

Dwoma słowami: pojeb,ana religia.
        • gadagad Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 18:53
          Cóż, nie ma dyktatora bez tłuszczy za i przeciw.
        • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 18:58
          nehsa napisał:

> Zatem KATOLIK wierzy w takiego Boga, którego nigdy nie było i nie ma, w takie i
          > stoty, np, diabły i anioły, których nigdy nie było i nie ma.
          >
          > Dwoma słowami: pojeb,ana religia.

Powiedział ŚJ ,
          no cóż na tyle go tylko stać.
          • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 21:10
            skomar102 napisał:

> nehsa napisał:
            >
            > > Zatem KATOLIK wierzy w takiego Boga, którego nigdy nie było i nie ma, w t
            > akie i
            > > stoty, np, diabły i anioły, których nigdy nie było i nie ma.
            > >
            > > Dwoma słowami: pojeb,ana religia.
            >
            > Powiedział ŚJ ,
            > no cóż na tyle go tylko stać.

Jak widać SJ nie lubisz , a i widać ze nie masz pojęcia za co ich nie lubisz.Bo nie znasz ich nauk :))
            • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 23.03.11, 20:12
              kolter-xxl napisał:
              Jak widać SJ nie lubisz , a i widać ze nie masz pojęcia za co ich nie lubisz.Bo
              nie znasz ich nauk :))

Nie mam powodu żeby ich nie lubić nie mam z nimi kontaktu
              no chyba że tyle jak przychodzą do domów ze swoimi naukami.
              Ale o ile słyszę to właśnie oni najbardziej atakują kościół katolicki.
              • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 23.03.11, 21:07
                skomar102 napisał:

> kolter-xxl napisał:
                > Jak widać SJ nie lubisz , a i widać ze nie masz pojęcia za co ich nie lubisz.
                > Bo
                > nie znasz ich nauk :))
                >
                > Nie mam powodu żeby ich nie lubić nie mam z nimi kontaktu

To skąd ten głupawy tekst ?

> no chyba że tyle jak przychodzą do domów ze swoimi naukami.

No a nie możesz posłuchać ??

> Ale o ile słyszę to właśnie oni najbardziej atakują kościół katolicki.

Na pewne nie używają inwektyw .
                • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 24.03.11, 16:46
                  kolter-xxl napisał:

> > Ale o ile słyszę to właśnie oni najbardziej atakują kościół katolicki.
                  >
                  > Na pewne nie używają inwektyw .

Tak tak są bardziej perfidni, wyrafinowani, podstępni.
                  • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 24.03.11, 23:11
                    skomar102 napisał:

> Tak tak są bardziej perfidni, wyrafinowani, podstępni.

No w końcu was kościół istnieje 1700 lat mieliście sporo czasu na naukę tych cech .
                    • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 25.03.11, 18:45
                      kolter-xxl napisał:

> skomar102 napisał:
                      >
                      > > Tak tak są bardziej perfidni, wyrafinowani, podstępni.
                      >
                      > No w końcu was kościół istnieje 1700 lat mieliście sporo czasu na naukę tych ce
                      > ch .

Kręcisz, udajesz że nie rozumiesz.
                      • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 26.03.11, 11:51
                        skomar102 napisał:

> kolter-xxl napisał:
                        >
                        > > skomar102 napisał:
                        > >
                        > > > Tak tak są bardziej perfidni, wyrafinowani, podstępni.
                        > >
                        > > No w końcu was kościół istnieje 1700 lat mieliście sporo czasu na naukę t
                        > ych ce
                        > > ch .
                        >
                        > Kręcisz, udajesz że nie rozumiesz.

To ty nie rozumiesz !! przecież szczycicie się tym ze macie czy mieliście wpływa na kulturę tego narodu od co najmniej tysiąca lat !! to teraz zbieracie owoce swojego wychowania !!
                        • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 26.03.11, 17:47
                          kolter-xxl napisał:

> To ty nie rozumiesz !! przecież szczycicie się tym ze macie czy mieliście wpływ
                          > a na kulturę tego narodu od co najmniej tysiąca lat !! to teraz zbieracie owo
                          > ce swojego wychowania !!

Nie obarczaj o wszystko koscioła.
                          • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 26.03.11, 19:11
                            skomar102 napisał:

> Nie obarczaj o wszystko koscioła.

Poznaj więcej postów katolików to dowiesz się ze motorem rozwoju kultury i nauki europejskiej to zasługi katolików :)))No a skoro dominowaliście to widać i patologię są wam nie obce .
                            • skomar102 Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 26.03.11, 19:49
                              kolter-xxl napisał:

> skomar102 napisał:
                              >
                              > > Nie obarczaj o wszystko koscioła.
                              >
                              > Poznaj więcej postów katolików to dowiesz się ze motorem rozwoju kultury i nauk
                              > i europejskiej to zasługi katolików :)))No a skoro dominowaliście to widać i pa
                              > tologię są wam nie obce .

W każdej społeczności patologie są obecne nie tylko
                              w kościele.
          • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 21:26
            Moja ocena, odnosi się do wszystkich tak zwanych chrześcijańskich religii, w tym oczywiście i do nienawistnych ci świadków Jehowy.

Dziesięciolecia temu, byłem katolikiem, po piętnastoletniej rzetelnej nauce, z Bożą pomocą, zrozumiałem nieskończenie racjonalną, uniwersalną, zatem i świecką Naukę JEDYNEGO OJCA,którą oznajmił ludzkości tylko Syn OJCA, którego to Syna Imię, brzmi:ŚWIATŁOŚĆ.

----
            forum.gazeta.pl/forum/w,95102,112804255,112804255,Unicestwienie_bozka_Jezusa_.html
        • kotekali Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 20:22
          nehsa napisał:

> Zatem KATOLIK wierzy w takiego Boga, którego nigdy nie było i nie ma, w takie i
          > stoty, np, diabły i anioły, których nigdy nie było i nie ma.
          >
          > Dwoma słowami: pojeb,ana religia.

nehsa ma racje...ten katolicyzm wywoluje choroby psychiczne u ludzi , szczegolnie u tych o slabym umysle....stad mamy katoholizm....katoholik w odroznieniu od alkoholika zarzywa katolicyzm....chociaz alkoholizm i katoholizm moze wystepowac rowniez jednoczesnie....czego przykladem sa katabasy uzaleznine od wódy....katoholizm jako nalog jest tak silny , ze potrafi przyslonic rzeczywistosc i powodowac trudnosci w odroznianiu dobra od zla....i chociaz katoholik ma swiadomosc swej szmiesznosci i tego , ze błądzi labiryntem slepych uliczek to ten nalog nie pozwala mu na powrot do swiata rzeczywistyego...sa to ofiary kosciola katolickiego...biedni ludzie...
          • gadagad Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 22.03.11, 20:41
            Nie przejmuj się, wszystko usprawiedliwią szatanem.
          • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 23.03.11, 20:37
            Kotekali!
            Co ja mam napisać o katolickiej religii, skoro Jezus, Maryja i Józef to postaci fikcyjne, czego dowody, są nie do zaprzeczenia.

A słyszymy, że np. Pastuszkowie z Fatimy widzieli kogoś z wyżej wymienionych, a św.Faustyna to nawet widziała Jezusa, a kandydat do beatyfikacji Jan Paweł II, to "Totus tuus" kierował do przenajświętszej panienki, zawsze dziewicy.

Szpital wariatów!!! Wbrew Nauce WSZECHMOGĄCEGO OJCA, WBREW LOGICE, WBREW PRZYZWOITOŚCI.
            • karbat Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 24.03.11, 03:32
              nehsa napisał:
              >Szpital wariatów!!! Wbrew Nauce WSZECHMOGĄCEGO OJCA, WBREW LOGICE, WBREW >PRZYZWOITOŚCI.

dziciatko , pastuszki, wieczna dziewica , objawienia boskie , anioly , kadzidla , diably , Zyd z Palestyny biegajacy po wodzie, rozmawiajacy z bogami , woda sfiencona ,sfiente relikwie z napletkiem Jezusa , placzace krwia figurki gipsowe -matki boskiej , jedzenie prawdziwego ciala boga i picie jego prawdziwej krwi w kazda niedziele , itd itp .

w to wierzy katolik, to jest prawdziwa wiara... katolika, wolajacego Alleluja - chwalmy JAHWE !
              • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 24.03.11, 08:03
                Dlatego należy zadać pytania:

Kim jest obecny Prezydent Najjaśniejszej RP, który wybiera sie do Rzymu na beatyfikację nieszczęsnego bałwochwalcy Jana Pawła II-Karola Wojtyły?

Kim jest poselsko-senatorska gawiedź, która wraz z rodzinami, bodajże na koszt biednego, polskiego podatnika ma zamiar wieźć swoje dupska do Watykanu?

Po co ta plugawa, bałwochwalcza, zidiociała polska hołota tam jedzie?

Większej krzywdy, niż ta beatyfikacja, to po śmierci Karola Wojtyły, nie można mu było zrobić, ale "Polak potrafi", jak jeszcze z parafii.
                • pocoo Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 25.03.11, 22:34
                  nehsa napisał:

> Kim jest poselsko-senatorska gawiedź, która wraz z rodzinami, bodajże na koszt
                  > biednego, polskiego podatnika ma zamiar wieźć swoje dupska do Watykanu?
                  >
                  > Po co ta plugawa, bałwochwalcza, zidiociała polska hołota tam jedzie?

Ale poleciałeś...Cóż za dosadność?
                  • nehsa Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 26.03.11, 07:01
                    Jestem starym człowiekiem, w telewizji publicznej oglądam około pięćdziesięcioletnią, czyli jeszcze młoda kobietę, która zachorowała, i której ze ""ZUS-a", jeszcze się qurfa rusza", przyznali w tym polskim, plugawym burdelu 491 złotych renty.

Kobieta umiera z głodu. To tylko jeden z tysięcy przykładów zbydlęcenia rządzącego Polską człekopodobnego bydła.
                    Dla umierających z głodu, nie ma na chleb, dla umierających na izbach przyjęć w szpitalach, nie ma pomocy, ale dla wożących swoje dupska, i dupska swoich rodzin, rządzących łotrów, są do dyspozycji środki transportu i publiczne pieniądze.
                    A egoizm rządzących, i kompletna niemoc intelektualna, są wysoko wynagradzane.

Ale jedzie ta polska menażeria, z czego nie zdaje sobie sprawy, "na beatyfikacyje polskiego woja, któren sie cofnął przed głoszeniem prawdy", stąd jego nazwisko - WOJ-TYŁA.

Który nie zrozumiał Nauki JEDYNEGO OJCA(Boga), co sygnalizuje fakt jego pochodzenia z galicyjskiego zadupia o nazwie, WADO(E)WICE, wadliwie, błędnie wiecie.

Który rozpoczął tak zwaną posługę kapłańską, czyli usługiwanie księżej mafii, we wsi NIEGOWICI, nie słuchajcie jego wieści-wici.

I,który całe życie cierpiał na chorobę sierocą, stąd jego bałwochwalcze "Totus tuus Maryjo", i eskalacja na niespotykaną skalę żydochwalczego bałwochwalstwa.

Karol Wojtyła, był przyzwoitym człowiekiem, patriotą, ale naiwniakiem nieprawdopodobnym.

Dzień Sądny=Dzień Ostateczny ludzkiej cywilizacji na Ziemi, zbliża się nieuchronnie, ale moim zdaniem, opartym na wiedzy zawartej w Nauce JEDYNEGO OJCA(Boga), nie nastąpi to w 2012 roku. Nieco później, ale niewiele później.

Zastanawiacie się na tych forach, jak się przygotować na wszelką ewentualność, ile zgromadzić pożywienia itp.

Ja Wam na serio doradzam. Kupujcie broń, aby zdziczałe, głodne człekopodobne istoty- Wasi Rodacy, nie zabijały Was w bestialski sposób, dla zdobycia kromki chleba, czy szklanki wody.
                    • kolter-xxl Re: kogo czci katolik ,w jakiego boga wierzy kato 26.03.11, 11:52
                      nehsa napisał:

> Jestem starym człowiekiem

Kłamiesz Opa :)) ponoć wódę walisz jak 20 latek :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka