mamalgosia Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 14:25 Czy można wiedzieć, o co chodzi? Bo i ja mam podobne podejrzenia po krótkiej wymianie maili z arcym (jeśli się mylę, to przepraszam za oczernienie) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 14:41 mamalgosia napisała: > Czy można wiedzieć, o co chodzi? > Bo i ja mam podobne podejrzenia po krótkiej wymianie maili z arcym (jeśli się > mylę, to przepraszam za oczernienie) arcy się zalogował jako docent doktor IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 14:49 Mnie trochę zaintrygowało to, ze się zajmuje chemią polimerów, a ja zapytałam o więcej szczegółów (studiowałam też chemię), to się wymigała tajemnicą. Trochę mnie to zdziwiło, bo rzekomo parcuje w labie uniwersyteckim, więc co to za tajemnica: jaki polimer produkują? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 15:32 mamalgosia napisała: > Mnie trochę zaintrygowało to, ze się zajmuje chemią polimerów, a ja zapytałam o > > więcej szczegółów (studiowałam też chemię), to się wymigała tajemnicą. Trochę > mnie to zdziwiło, bo rzekomo parcuje w labie uniwersyteckim, więc co to za > tajemnica: jaki polimer produkują? Jeśli produkują na zlecenie to jest to tajemnica. Docent_doktor to kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 16:08 nie można powiedzieć nic kompletnie? Z czego, czy długo siedzi w pracy, nic nic? O, rany Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 16:22 Docent_doktor, postać dziwna (może to on czai sie w kapturze i dybie na Jerzego?), od 10 maja godz 9,49 do 13 maja godz 8.29 napisał 65 postów i znikł. Wszystkie na forach śląskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 16:56 No, no swego kaptura pilnuje uwaznie. To nie moj. klaniam sie nisko, k-m Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 08:09 Swiat to globalna wioska Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 17:09 mamalgosia napisała: > Mnie trochę zaintrygowało to, ze się zajmuje chemią polimerów, a ja zapytałam o więcej szczegółów (studiowałam też chemię), to się wymigała tajemnicą. Bo mam taki punkt w umowie o prace. I prosze mnie o wiecej na ten temat nie pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 18:11 hehe - czyli się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 20:10 Arcy! sam gadałeś do siebie? ojoj, licho. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 20.05.04, 20:33 nie on jako doktor mnie pouczał czego nie powinnam pisać o Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
azm2 Re: arcy 21.05.04, 08:21 Też podejrzewam, że arcy jest kłamczuszkiem. Arcy zadaje na temat PT. Gomułki Władysława Pierwszego Sekretarza etc, etc, pytania świadczące, że w ogóle nie słyszał tego nazwiska i nie zna historii Polski. Bardzo dziwne, jak na trzydziestolatka z tytułami naukowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy 21.05.04, 10:58 azm2 napisał: > Też podejrzewam, że arcy jest kłamczuszkiem. Arcy zadaje na temat PT. Gomułki > Władysława Pierwszego Sekretarza etc, etc, pytania świadczące, że w ogóle nie > słyszał tego nazwiska i nie zna historii Polski. Slyczalem o Gomulce. Bardzo dziwne, jak na > trzydziestolatka z tytułami naukowymi. Nie mam tytulu naukowego. Co innego stopien doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy 21.05.04, 11:39 arcykr napisał: > Nie mam tytulu naukowego. Co innego stopien doktora. Ponoć jedynym tytułem naukowym jest "profesor", reszta to stopnie, nawet magister nie jest tytułem. Zrobiło mi się smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy 21.05.04, 11:46 a000000 napisała: > arcykr napisał: > Ponoć jedynym tytułem naukowym jest "profesor", reszta to stopnie, nawet > magister nie jest tytułem. Tak wlasnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy 21.05.04, 10:57 mamalgosia napisała: > okłamujesz nas, czy nie? Wcale was nie oklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Docent doktor IMHO? ;))))))) 21.05.04, 15:56 kochanica.francuza napisała: > arcy się zalogował jako docent doktor IMHO Imaginacyjno-Mistyfikacyjno-Humorystycznie-Ostentacyjny? :))))))))))))) Pozdrawiam, Luzer -- Dobrze wiedzieć, że gdzieś tam jest Koleś, wyluzowany za wszystkich nas, grzeszników. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 10:14 arcy :) hehe ...powiedz mi szybciutko jak i po co wykonuje sie krystalizację kierunkową ?? I czy można to czynić z polimerami wielkocząsteczkowymi ..to nie jest tajemnica ..Qrde ..ale ty masz pecha Arcy ....:D Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 10:55 kora3 napisała: > arcy :) hehe ...powiedz mi szybciutko jak i po co wykonuje sie krystalizację > kierunkową ?? I czy można to czynić z polimerami wielkocząsteczkowymi .. Nie wiem, bo nie jestem chemikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 11:23 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > arcy :) hehe ...powiedz mi szybciutko jak i po co wykonuje sie krystalizac > ję > > kierunkową ?? I czy można to czynić z polimerami wielkocząsteczkowymi .. > Nie wiem, bo nie jestem chemikiem. Faktycznie ..chyba ściemniasz ....Ależ masz pecha z ludźmi, którzy akurat siedzą w temacie ...A jak liczymy strzałkę ugięcia dla kkompozytów o osnowie polimerowej i zbrojeniu takimż wielowarstwowych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 11:45 Korciu, przecież napisał, że nie jest chemikiem. Zapytaj o fizykę. Mamałgosiu, wymyśl jakieś zapytanie. Ja kiedyś zadałam arcemu bardzo specyficzne pytanie fizyczne na które odpowiedział prawidłowo, ale to jeszcze o niczym nie świadczy, bo mógł się dowiedzieć u znajomych czy w necie. Jednakowoż nie wydaje mi się ,że traktuje nas "wirtualnie". Arcy, pamiętaj, że za kłamstwo idzie się do piekła. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 11:50 a000000 napisała: > Ja kiedyś zadałam arcemu bardzo specyficzne pytanie fizyczne na które > odpowiedział prawidłowo, Wcale nie bylo specyficzne. A na tematy fizyczne wypowiadam sie na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32 Mysle, ze kompetentnie. > Arcy, pamiętaj, że za kłamstwo idzie się do piekła. A po co mialbym was oklamywac? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 12:08 arcykr napisał: > Wcale nie bylo specyficzne. Dla fizyka nie, ale pozostali nie mają pojęcia, o czym mowa. > > Arcy, pamiętaj, że za kłamstwo idzie się do piekła. > A po co mialbym was oklamywac? Tego to też nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 12:24 arcykr napisał: > A na tematy fizyczne wypowiadam sie na tym forum: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32 > Mysle, ze kompetentnie. Masz 42 wypowiedzi w tym roku. Weszłam, jak zwykle wszędzie, gdzie mnie kierujesz, i nieszczęsna wlazłam na kłótnię o jakiegoś Kogana. > Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 12:32 a000000 napisała: > Masz 42 wypowiedzi w tym roku. Weszłam, jak zwykle wszędzie, gdzie mnie > kierujesz, i nieszczęsna wlazłam na kłótnię o jakiegoś Kogana. Kagan to fanatyk antyreligijny. Posuwa sie nawet do tego, ze podwaza podstawy analizy matematycznej a w konsekwencji calej "oficjalnej" fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 12:39 arcykr napisał: > Kagan to fanatyk antyreligijny. Posuwa sie nawet do tego, ze podwaza podstawy > analizy matematycznej a w konsekwencji calej "oficjalnej" fizyki. O matko moja! To po co tam siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 13:39 Zeby pokazywac, ze wiara katolicka nie jest sprzeczna z prawdziwa nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 13:42 arcykr napisał: > Zeby pokazywac, ze wiara katolicka nie jest sprzeczna z prawdziwa nauka. Czyli jednak: mosty? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 14:21 arcykr napisał: > Ale czy zawsze? Przecież to Ty gadasz z Kaganem w określonym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 12:31 arcykr napisał: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32 Masa jest generowana przez grawitację, a naukowcem może być tylko ateista, bo katolik uwierzy w krasnoludki. Uciekłam. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 12:33 a000000 napisała: > Masa jest generowana przez grawitację, a naukowcem może być tylko ateista, bo > katolik uwierzy w krasnoludki. Uciekłam. To jest forum tylko dla prawdziwych mezczyzn. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 12:40 arcykr napisał: > To jest forum tylko dla prawdziwych mezczyzn. ;-) Jasny gwint. Chyba mnie zaintrygowałeś. Czyżby kaliber słów był nie dla dam? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 13:39 To byl zart na temat tego, ze ucieklas. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 13:29 a000000 napisała: > Korciu, przecież napisał, że nie jest chemikiem. Zapytaj o fizykę. Mamałgosiu, > wymyśl jakieś zapytanie. > Ja kiedyś zadałam arcemu bardzo specyficzne pytanie fizyczne na które > odpowiedział prawidłowo, ale to jeszcze o niczym nie świadczy, bo mógł się > dowiedzieć u znajomych czy w necie. Jednakowoż nie wydaje mi się ,że traktuje > nas "wirtualnie". > Arcy, pamiętaj, że za kłamstwo idzie się do piekła. A0000000 ja jestem poniekąd po branży .. to było pytanie z fizyki (mechanika dokładniej) o strzałkę ugięcia ..nie z chemii ... Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 NAwiasem mówiąc .... 21.05.04, 13:34 kora3 napisała: Aha ..krystalizacja kierunkowa jest zjawiskiem fizycznym ..opartym na co prawda procesie przemiany także chemicznej ..ale fizycznym jak najbardziej procesem :) Zresztą w branży kompozytów (występuje ich całą Qpa takze polimerowych) pojęciem dosć bardzo znanym :) I na ogół jest to znaczniej bardziej związane z fizyką niż z chemią ...... A więc ....klapa Arcys ... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: NAwiasem mówiąc .... 21.05.04, 13:41 kora3 napisała: > kora3 napisała: > Aha ..krystalizacja kierunkowa jest zjawiskiem fizycznym .. Fizyka to bardzo wyspecjalizowana dziedzina. > A więc ....klapa Arcys ... Radze sobie w tej pracyt wcale niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: NAwiasem mówiąc .... 21.05.04, 13:46 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > kora3 napisała: > > Aha ..krystalizacja kierunkowa jest zjawiskiem fizycznym .. Korciu, wszystko co sie dzieje w świecie nie tylko chemicznym to zjawiska fizyczne. Przemiany chemiczne też podlegają prawom fizycznym. Fizyki nie oddzielisz od reszty życia. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Dla Korci 21.05.04, 13:49 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=arcykr Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Dla Korci 21.05.04, 13:59 a000000 napisała: > szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=arcykr oooooo powrót Arcykra marnotrawnego ..no no :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Dla Korci 21.05.04, 14:18 Wstaw sobie arcykr w podpisie i nauka w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: NAwiasem mówiąc .... 21.05.04, 13:51 a000000 napisała: > arcykr napisał: > > > kora3 napisała: > > > > > kora3 napisała: > > > Aha ..krystalizacja kierunkowa jest zjawiskiem fizycznym .. > > Korciu, wszystko co sie dzieje w świecie nie tylko chemicznym to zjawiska > fizyczne. Przemiany chemiczne też podlegają prawom fizycznym. Fizyki nie > oddzielisz od reszty życia. > A000000 kocahna nie tłumacz mi jak filozofowi ...Taksię sklada,z e skończyłam politechnikę na kierunku o specjalności: kompozyty i tworzywa POLIMEROWE włąśnie ...doprawdy wiem, jakie tam zachodzą zjawiska, a takze które są procesami fizycznymi ..stąd moje pytania :) Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 13:41 kora3 napisała: > A0000000 ja jestem poniekąd po branży .. to było pytanie z fizyki (mechanika > dokładniej) o strzałkę ugięcia ..nie z chemii ... >Ale chodziło o kompozyty o osnowie polimerowej a mnie sie to raczej kojarzy z chemią. Zresztą tak fizyka jak i inne nauki są tak niesamowicie rozległe, jak kosmos. I może być, że specjalista z dziedziny fizyli jądrowej ma braki w dziedzinie np optyki. Człowiek to nie komputer czy encyklopedia, zwłaszcza jak się specjalizuje w jednej dziedzinie. Wejdź na forum nauka i poczytaj wypowiedzi arcego to się zorientujesz, kto on. > Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 15:37 a000000 napisała: > kora3 napisała: > > > A0000000 ja jestem poniekąd po branży .. to było pytanie z fizyki (mechani > ka > > dokładniej) o strzałkę ugięcia ..nie z chemii ... > > > >Ale chodziło o kompozyty o osnowie polimerowej a mnie sie to raczej kojarzy > z > chemią. Zresztą tak fizyka jak i inne nauki są tak niesamowicie rozległe, jak > kosmos. I może być, że specjalista z dziedziny fizyli jądrowej ma braki w > dziedzinie np optyki. Człowiek to nie komputer czy encyklopedia, zwłaszcza jak > się specjalizuje w jednej dziedzinie. Wejdź na forum nauka i poczytaj > wypowiedzi arcego to się zorientujesz, kto on. No i czytałąm ....nie jestem przekonana ...ktoś moze sie interesować daną dziedziną hobbystycznie i wiedzieć prawie wszystko ..popatrz na ludzi grających w Wielkiej Grze ..założę się ,z e np. gracz z tematu "Życie i twórczość" Goethego wie o niebo więcej od absolwenta historii literatury o Goethem ..a jak wiesz grają tam amatorzy ... Doczytaląm się gdzieś,z e Arcykr jest (moze źlew doczytałąm) specjalistą od fizyki polimerów ..cóż temat mi nieodległy zawodowo to pytam ... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 15:42 Wiesz Korciu, najlepiej przyjąć jego oświadczenie za dobrą monetę i nie dociekać. Może on nie chce się za bardzo odkrywać? Dlaczego nie włączysz się do mamałgosinej powieści? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 15:45 a000000 napisała: > Wiesz Korciu, najlepiej przyjąć jego oświadczenie za dobrą monetę i nie > dociekać. Może on nie chce się za bardzo odkrywać? > Dlaczego nie włączysz się do mamałgosinej powieści? :) Chciałąbym ..jednak ja piszę z pracy ..a jej charakter pozzwala mi pisać tylko czasem i czytać tylko czasem dlatego ograniczam się do skromniejszych wypowiedzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 11:45 kora3 napisała: > arcykr napisał: > > Faktycznie ..chyba ściemniasz .... Jestem fizykiem. Ależ masz pecha z ludźmi, którzy akurat > siedzą w temacie ...A jak liczymy strzałkę ugięcia dla kkompozytów o osnowie > polimerowej i zbrojeniu takimż wielowarstwowych ??? Nie wiem i nie jest mi to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: arcy - sam udajesz docenta_doktora 21.05.04, 13:31 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > arcykr napisał: > > > Faktycznie ..chyba ściemniasz .... > Jestem fizykiem. A ja kompozytorem :) Naprawdę .... > > Ależ masz pecha z ludźmi, którzy akurat > > siedzą w temacie ...A jak liczymy strzałkę ugięcia dla kkompozytów o osnow > ie > > polimerowej i zbrojeniu takimż wielowarstwowych ??? > Nie wiem i nie jest mi to potrzebne. To dosć ciekawe ..u fizyka od polimerów i tworzyw polimerowych ....no no ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia no dobrze, a fizyka kwantowa? 21.05.04, 15:01 Może w takim razie słów kilka (naprawdę kilka) na temat metody mieszania konfiguracji. Albo o grupach unitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: no dobrze, a fizyka kwantowa? 22.05.04, 14:39 mamalgosia napisała: > Może w takim razie słów kilka (naprawdę kilka) na temat metody mieszania > konfiguracji. Albo o grupach unitarnych. Przeciez mozecie i tak napisac, ze wszystko znalazlem w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: no dobrze, a fizyka kwantowa? 23.05.04, 10:09 Tak, rzeczywiście, możemy, ale jakoś tego Ci się nie chciało znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: no dobrze, a fizyka kwantowa? 23.05.04, 16:44 mamalgosia napisała: > Tak, rzeczywiście, możemy, ale jakoś tego Ci się nie chciało znaleźć? Jak napisze własnymi słowami, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
docent_doktor1 Re: no dobrze, a fizyka kwantowa? 23.05.04, 16:54 niepotrzebnie robicie insynuacje arcykrowi. Ja to ja a arcykr to arcykr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: magistrze :) doktorze :) docencie :) n/t 21.05.04, 23:18 treia napisała: > ładną masz sygnaturkę,ale dołącz sie do "Jerzego"! Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: magistrze :) doktorze :) docencie :) n/t 22.05.04, 18:26 kochanica.francuza napisała: > ładną masz sygnaturkę, Odpowiedz Link Zgłoś