kochanica.francuza 30.05.04, 20:59 czym jest nerwica,to prosimy o definicję i opis objawów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Re: Skoro Arcyś wie lepiej ode mnie 31.05.04, 10:48 kochanica.francuza napisała: > czym jest nerwica,to prosimy o definicję i opis objawów! A napisalem, ze lepiej wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Skoro Arcyś wie lepiej ode mnie 31.05.04, 12:44 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > czym jest nerwica,to prosimy o definicję i opis objawów! > A napisalem, ze lepiej wiem? Ten post arcysia jest wodolejski. A uważasz,że wiesz le[piej? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Skoro Arcyś wie lepiej ode mnie 31.05.04, 13:48 Na jakiej podstawie uwazasz, ze lepiej wiem, co to jest narwica? A jezeli nie uwazasz, to dlaczego napisalas? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Skoro Arcyś wie lepiej ode mnie 31.05.04, 21:27 arcykr napisał: > Na jakiej podstawie uwazasz, ze lepiej wiem, co to jest narwica? Z powodu Twojego durnego uśmieszku w pewnym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
docent_doktor1 Re: Skoro Arcyś wie lepiej ode mnie 01.06.04, 18:54 No to się popisałyście, kobiety . Chyba każdy wie co to jest nerwica ! To niemożliwe, żebyście nie wiedziały? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Skoro Arcyś wie lepiej ode mnie 01.06.04, 21:58 docent_doktor1 napisał: > No to się popisałyście, kobiety . Chyba każdy wie co to jest nerwica Czyli i docent? W takim razie z prośbą o definicję i opis objawów zwracam się do docenta. Bez pouczen - sama mam nerwicę i wielu moich znajomych,więc to raczej sprawdzian. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Skoro Arcyś wie lepiej ode mnie 01.06.04, 18:59 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > Na jakiej podstawie uwazasz, ze lepiej wiem, co to jest narwica? > Z powodu Twojego durnego uśmieszku w pewnym poscie. Na podstawie skutkow ryzykownie jest wnioskowac o przyczynach. Odpowiedz Link Zgłoś