ossey 04.10.12, 20:35 we Francji www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-afera-pedofilska-we-francji-rabin-podejrzany-o-molestowanie-,nId,429801 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter-xl Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 04.10.12, 20:54 Nie masz wieści jak tam licznik odszkodowań w USA się kształtuje czy twoja sekta dobił a juz do 5 miliardów czy jeszcze tylko około 4 zapłacili za gwałty na dzieciach ? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 04.10.12, 20:58 wole pisac o sekcie zwanej judaizmen....niewatpliwie pedofila wsrod rabinow jest tam znacznie bardziej powszechna niz w KK....tak mowia wszystkie opiniotworcze media. ps. wiesz ze nawiecej prostytutek w miedzywojennej Warszawie to byly zydowki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 04.10.12, 21:01 ossey napisał: > wole pisac o sekcie zwanej judaizmen... Wiem . >.niewatpliwie pedofila wsrod rabinow jest tam znacznie bardziej powszechna niz w KK....tak mowia wszystkie opiniotworcze media. To ciekawe podaj choć jeden poważny tytuł . > ps. wiesz ze nawiecej prostytutek w miedzywojennej Warszawie to byly zydowki ? jakieś rodzinne wspomnienia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 04.10.12, 21:05 poszukaj sobie.....zaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 04.10.12, 21:08 ossey napisał: > poszukaj sobie.....zaden problem. Cieszy mnie to ze nie jesteś w stanie kolejnego kłamstwa udowodnić , nazilu Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 04.10.12, 21:16 nie umiesz czytac...szukaj sobie....a znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 04.10.12, 21:23 ossey napisał: > nie umiesz czytac...szukaj sobie....a znajdziesz. Ja już z twoich kłamliwych postów wyczytałem. Łżesz i nie potrafisz nic łgarzu udowodnić . Jesteś kolejnym zasranym antysemickim łgarzem . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 05.10.12, 18:34 kolter-xl napisał: > ossey napisał: > > > nie umiesz czytac...szukaj sobie....a znajdziesz. > > Ja już z twoich kłamliwych postów wyczytałem. Łżesz i nie potrafisz nic łgarzu > udowodnić . Jesteś kolejnym zasranym antysemickim łgarzem . ossey uważaj, twojego rozmówcę antysemityzm bardzo bulwersuje on chyba jest żydem z pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 05.10.12, 19:38 skomar102 napisał: > kolter-xl napisał: > > > ossey napisał: > > > > > nie umiesz czytac...szukaj sobie....a znajdziesz. > > > > Ja już z twoich kłamliwych postów wyczytałem. Łżesz i nie potrafisz nic > łgarzu > > udowodnić . Jesteś kolejnym zasranym antysemickim łgarzem . > > ossey uważaj, twojego rozmówcę antysemityzm bardzo bulwersuje Każdego porządnego człowieka bulwersuje , idioto katolicki > on chyba jest żydem z pochodzenia. To jakiś zarzut i ostrzeżenie :))) ?? Ostrzegasz prymitywna podobnego do siebie antysemicki debilu ?? On nie jest żydem a jak chcesz się przekonać to ci mogę skórkę na fiucie pokazać?? Nie licz na to ze dam dotknąć lub polizać prymitywna amebo Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 06.10.12, 14:52 kolter-xl napisał: > skomar102 napisał: > > ossey uważaj, twojego rozmówcę antysemityzm bardzo bulwersuje > > Każdego porządnego człowieka bulwersuje , idioto katolicki Czego się burzysz, mnie katolika też bulwersuje jak atakujesz kościół nie dziwi mnie jak cię denerwuje antysemityzm. > > > on chyba jest żydem z pochodzenia. > On nie jest żydem a jak chcesz się przekonać to ci mogę skórkę na fiucie pokaza > ć?? Nie tłumacz się obrzezanie czy nieobrzezanie o niczym nie świadczy. Nie licz na to ze dam dotknąć lub polizać prymitywna amebo Ja nie jestem homo nie chcę, ale ty masz komu dawać dotknąć lub polizać swojemu narzeczonemu Darkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 10.10.12, 08:24 skomar102 napisał: > > Każdego porządnego człowieka bulwersuje , idioto katolicki > > Czego się burzysz, mnie katolika też bulwersuje jak atakujesz kościół Bo ty debilu nie przyjmujesz prawdy do siebie , nigdy nie udowodniłeś mi tego ze cokolwiek na temat twojej sekty skłamałem . > nie dziwi mnie jak cię denerwuje antysemityzm. Nie dziwi ciebie ? a to czemu w swoim małym orzeszku postuluje prymitywne przekonanie ze jak nie katolik to jehowita lub żyd ? :))) Wiec wiedz tępaku ze urodziłem się i wychowałem w rodzinie katolickiej i powiem ci więcej niemoto nigdy nie odszedłem oficjalnie z tej sekty :)) > > Nie tłumacz się obrzezanie czy nieobrzezanie o niczym nie świadczy. Do tego jako nieuk nawet nie wiesz ze to niezbędne żeby być Żydem . > Ja nie jestem homo nie chcę, Jesteś ciota zawsze na kolana padasz przed plebanem na wysokości jego rozporka :)) ale ty masz komu dawać dotknąć lub polizać > swojemu narzeczonemu Darkowi. To on nie uciekł do ciebie ?? Pisał mi ze odchodzi dla tego twardziela z forum religia Skomara :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 06.10.12, 08:27 skomar102 napisał: > ossey uważaj, twojego rozmówcę antysemityzm bardzo bulwersuje > on chyba jest żydem z pochodzenia. To wy obaj jestescie potomkami Noego .A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kolejny "wielebny" pedofi. Tym razem 06.10.12, 08:54 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > ossey uważaj, twojego rozmówcę antysemityzm bardzo bulwersuje > > on chyba jest żydem z pochodzenia. > > To wy obaj jestescie potomkami Noego .A może nie? Oni udowodnili na pewno jedno , jakich zniszczeń w ich umysłach dokonał fundamentalizm katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu ossey 06.10.12, 15:16 kto to jest żyd? ktoś kto mieszka w Izraelu, czy ktoś chodzący do bożnicy? co to determinuje? rodzice? kim ja jestem, mimo, ze odszedłem od kościoła? KATOLIKIEM? Bo póki byłem mały rodzice mnie skutecznie zmuszali? Jestem katolikiem bo katolikami są moi rodzice? Nie dziw się tym pytaniom - bo z Twoich wypowiedzi wynika, że sam jesteś Żydem. Zwróć uwagę, że napisałem to z DUŻEJ litery. Z szacunku dla Ciebie... Pozdrawiam jeep Odpowiedz Link Zgłoś