ossey Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:37 i co prawko zabrali ? Do gory glowa....na paliwie zaoszczedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:41 nie wiem czy zabrali,watpię.do wytrzeźwiałki nie zawieźli.no bo jak?biskupa??? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:41 Już przeprosił i obiecał, że więcej nie będzie. Sprawę uważam za skończoną. Nie wiem czemu reżimowe media wplątały w ten niewinny wybryk policję. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:42 czy należy rozumieć,że wszyscy następni jak przeproszą to zostaną potraktowani tak samo?? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:46 99venus napisał: > czy należy rozumieć,że wszyscy następni jak przeproszą to zostaną potraktowani > tak samo?? Wszyscy biskupi. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:50 ex.mila napisała: > > Wszyscy biskupi. czyli cały episkopat. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:54 m.c.hrabia napisał: > ex.mila napisała: > > > > > > Wszyscy biskupi. > > czyli cały episkopat. :-)) otóż Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: 2,6 promilla 22.10.12, 18:33 Oczywiście, że tak. Ale czy nie można byłoby, przez wzgląd na powagę urzędu, mieć odrobinkę więcej współczucia i wyrozumiałości dla kardynałów? *** Ohydna historia. Szczęście, że nie wszyscy są tacy. bul. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:56 ex.mila napisała: > Już przeprosił i obiecał, że więcej nie będzie. Sprawę uważam za skończoną. Nie > wiem czemu reżimowe media wplątały w ten niewinny wybryk policję. Ale przyznam, że tymi przeprosinami to mnie zaskoczył. Słyszałaś kiedyś, by jakiś klecha złapany po na złym uczynku przepraszał (owszem, słyszeliśmy o zastraszanych czy wydalanych ze służby policjantach). Obiecał, że będzie się leczył. I to dla mnie tez coś szczególnego bo dobrego. Katolicy to tacy poddywanowcy - jak coś nie jest fajne to zamieść pod dywan - alkoholizm, problem z narkotykami, przemoc domową, itd. W okół nas jest bardzo wielu ludzi z problemami, do których nie mają odwagi się przyznać i nie dają sobie szansy, by coś z sobą zrobić. Nie chce przecenić tych przeprosin, przyznania się do choroby i deklaracji o podjęciu leczenia ale może to będzie jakiś przyczynek, by inni poszli jego drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: ciekawe jak czują się ci 23.10.12, 11:47 ex.mila napisała: > którzy się u niego spowiadali. Tu sprawa jest o wiele ciekawsza bo pan biskup opiekował się jakimiś kościelnymi ruchami trzeźwości. Czyli rozczarowanie jeszcze większe. Ciekawe, co pan ksiądz zrobi z tym klopsem dalej bo gdyby chciał to mógłby swój upadek wykorzystać z korzyścią dla siebie i innych uzależnionych. Tylko, że musiałby zacząć być mniej biskupem a bardziej człowiekiem. Wszyscy uzależnieni są doskonałymi manipulantami i kłamcami. Są mistrzami w kreowaniu rzeczywistości, w której to nie oni maja problem ale wszyscy inni. I bardzo łatwo, ślicznie potrafią przepraszać i obiecywać poprawę. Zobaczymy czy biskup miał tylko kacowego wyrzuta na sumieniu czy faktycznie zechce coś zrobić sobą dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: 2,6 promilla 22.10.12, 18:15 Przeprosił, bo media wyniuchały. Nie miał wyjścia. Ale wszystko wskazuje, że chcieli sprawie łeb ukręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: 2,6 promilla 24.10.12, 19:08 l_zaraza_l napisała: > Ale przyznam, że tymi przeprosinami to mnie zaskoczył. Ja przypuszczam, że to oświadczenie przygotował mu ktoś inny. Do takiej tezy skłania mnie fakt, że sam z siebie napisał o leczeniu. Ja o jego problemach nie wiedziałem, ale pewnie byli tacy, którzy wiedzieli dobrze. To oświadczenie miało zapobiec przeciekom do mediów i komentowaniu tej sprawy przez najbliższe tygodnie. Klasyczny atak wyprzedzający. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: 2,6 promilla 25.10.12, 08:25 ex.mila napisała: > Już przeprosił i obiecał, że więcej nie będzie. Sprawę uważam za skończoną. Nie > wiem czemu reżimowe media wplątały w ten niewinny wybryk policję. No popatrz jak ci ku-rewstwo twojego kleru gładko przechodzi , darłabyś ten swój prymitywny ryj do końca życia gdyby tak damo zrobił Miller . Odpowiedz Link Zgłoś
chwala_panu_prezydentu Pewnie chlał z Pieronkiem 22.10.12, 17:49 Lewactwo z episkopatu opijało brak koncesji dla TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: nic nie rozumiesz 22.10.12, 17:53 No bo to bylo w ramach Akcji Katolickiej w archidiecezji warszawskiej. To ważne, bo on angażuje się w akcje propagujące abstynencję wśród Polaków. Pokazal tylko jak nie nalezy postepowac...kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: 2,6 promilla 22.10.12, 17:55 99venus napisał: > i zaraz wielki krzyk! Pewnie męczyły Go wyrzuty sumienia bo sprzyjał lewactwu, TVNowi i tępił Radio Mryja :) Topił więc w alkoholu wyrzuty sumienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: 2,6 promilla 22.10.12, 18:31 ... Otwieram drzwi Toyoty Ksiądz proboszcz chwali mnie W swej Nysce policjanci Życzliwie śmieją się Ksiądz ruszył z piskiem opon Nie zdążył uciec kot Zahaczył światłem o słupek I wyrżnął bokiem w płot Ach płaczą parafianie Co widzieli wypadek ten Toyota dużo kosztuje Znów trzeba dać na mszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: 2,6 promilla 22.10.12, 18:36 ave.duce napisała: > ... Otwieram drzwi Toyoty > Ksiądz proboszcz chwali mnie > W swej Nysce policjanci > Życzliwie śmieją się > Ksiądz ruszył z piskiem opon > Nie zdążył uciec kot > Zahaczył światłem o słupek > I wyrżnął bokiem w płot > Ach płaczą parafianie > Co widzieli wypadek ten > Toyota dużo kosztuje > Znów trzeba dać na mszę ... > Hehehe... .w413.wrzuta.pl/audio/9d7Ou8SXP55/kukiz_i_piersi_-_ksiadz_proboszcz_juz_sie_zbliza Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: 2,6 promilla 24.10.12, 20:37 z kim sie tak wielebny nawalil , pije do lustra .... 2,6 promila i siadac za kierownica, tym razem mu sie nie udalo ... przyznal sie i przeprosil i ... nie ma sprawy .... kazdego namawiam do zlodziejstwa, klamstwa, jazdy po pijaku - wystarczy sie przyznac, przeprosic i nie ... ma sprawy .... po katolicku . w doopie mam przeprosiny biskupa, powinien poniesc kare taka, jaka otrzymalby, w tych okolicznosciach, normalny obywatel bez statusu wielebnego . wyswiecony dran powinien dlugo liscie zbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Wywiad biskupa ... ŁOmatko, co on wygaduje, 26.10.12, 09:41 pewnie dalej pod wpływem jest... ... Hierarcha krytykuje marsz organizowany przez TV Trwam, Radio Maryja i PiS, dodaje też, że telewizja ojca Tadeusza Rydzyka powinna ubiegać się w konkursie o miejsce na multipleksie ... Odpowiedz Link Zgłoś