grgkh 02.10.14, 18:34 Dużo mówiący tekst o życiu kleryków, pokazujący to od ich strony. Warto przeczytać i to, i komentarze pod spodem. wyborcza.pl/duzyformat/1,140945,16733336,Intymny_dziennik_kleryka.html#CukGW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skomar102 Re: Intymny dziennik kleryka 02.10.14, 18:42 grgkh napisał: > Dużo mówiący tekst o życiu kleryków, pokazujący to od ich strony. Warto przeczytać i to, i komentarze pod spodem. wyborcza.pl/duzyformat/1,140945,16733336,Intymny_dziennik_kleryka.html#CukGW > Nie masz innych zainteresowań poza wyszukiwaniem złych zachowań w kościele ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Intymny dziennik kleryka 02.10.14, 20:02 skomar102 napisał: > grgkh napisał: > > > Dużo mówiący tekst o życiu kleryków, pokazujący to od ich strony. Warto przeczytać i to, i komentarze pod spodem. wyborcza.pl/duzyformat/1,140945,16733336,Intymny_dziennik_kleryka.html#CukGW > > > > Nie masz innych zainteresowań poza wyszukiwaniem > złych zachowań w kościele ? To nie ja głoszę,ani żaden ateista,że kościół rzymskokatolicki jest świętym kościołem bożym. Świętym?Bożym?Nie wstyd wam?Gdyby istniał bóg,to by zrobił porządek z tymi,którzy wsadzają go w to katolickie szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Intymny dziennik kleryka 03.10.14, 17:02 pocoo napisała: > To nie ja głoszę,ani żaden ateista,że kościół rzymskokatolicki jest świętym ko > ściołem bożym. > Świętym?Bożym?Nie wstyd wam?Gdyby istniał bóg,to by zrobił porządek z tymi,któr > zy wsadzają go w to katolickie szambo. Ale jesteś przemądrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Intymny dziennik kleryka 02.10.14, 20:15 skomar102 napisał: > Nie masz innych zainteresowań poza wyszukiwaniem > złych zachowań w kościele ? Mam. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Intymny dziennik kleryka 02.10.14, 20:18 skomar102 napisał: > Nie masz innych zainteresowań poza wyszukiwaniem > złych zachowań w kościele ? skomar102 , pisz o dobrych zachowaniach w twoim kosciele , w czym problem , kto ci tego zabrania ... ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Intymny dziennik kleryka 02.10.14, 20:32 karbat napisał: > skomar102 , pisz o dobrych zachowaniach w twoim kosciele , > w czym problem , kto ci tego zabrania ... ? ... No nie ,Karbat.Zmuszasz skomara do zwierzeń?Nie dasz rady. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Intymny dziennik kleryka 03.10.14, 17:06 karbat napisał: > skomar102 napisał: > > > Nie masz innych zainteresowań poza wyszukiwaniem > > złych zachowań w kościele ? > > skomar102 , pisz o dobrych zachowaniach w twoim kosciele , > w czym problem , kto ci tego zabrania ... ? ... Wy tu na tym forum i tak w to nie uwierzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Intymny dziennik kleryka 02.10.14, 20:29 grgkh napisał: > Mam. > Rozbudzasz ciekawość.Nie bądź taki tajemniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Intymny dziennik kleryka 02.10.14, 23:13 pocoo napisała: > grgkh napisał: > > Mam. > Rozbudzasz ciekawość. Odpowiedziałem skomarowi krótko i treściwie, bo mi tu zarzucano, że piszę długaśne i niestrawne elaboraty. Mam nadzieję, że doceni to. Liczę na publiczną pochwałę od niego. Przecież dostał odpowiedź, o którą mu chodziło. > Nie bądź taki tajemniczy. A to niedobrze, że jestem aż taki tajemniczy? Jakbym wszystko powiedział od razu to stałbym się nudny. Nie chcę być taki. A długość odpowiedzi zależy wprost proporcjonalnie od natchnienia czyli muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Intymny dziennik kleryka 03.10.14, 10:13 grgkh napisał: > Odpowiedziałem skomarowi krótko i treściwie >Mam nadzieję, że doceni to. Szczerze wątpię. > A to niedobrze, że jestem aż taki tajemniczy? Czasami ,dobrze. >Jakbym wszystko powiedział od razu to stałbym się nudny. Zgadza się.Potem już tylko powtarzalbys sie. >...od natchnienia czyli muzy. W razie zarzutów..."to nie ja,to ona".Ot biblijny raj. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Intymny dziennik kleryka 03.10.14, 17:09 pocoo napisała: > grgkh napisał: > > > Odpowiedziałem skomarowi krótko i treściwie > >Mam nadzieję, że doceni to. > > Szczerze wątpię. Ludzką rzeczą jest wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Intymny dziennik kleryka 03.10.14, 17:03 grgkh napisał: > skomar102 napisał: > > > Nie masz innych zainteresowań poza wyszukiwaniem > > złych zachowań w kościele ? > > Mam. > No to załóż jakiś interesujący wątek , temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Intymny dziennik kleryka 03.10.14, 18:08 skomar102 napisał: > grgkh napisał: > > > skomar102 napisał: > > > > > Nie masz innych zainteresowań poza wyszukiwaniem > > > złych zachowań w kościele ? > > > > Mam. > > > No to załóż jakiś interesujący wątek , temat. Gdyby nie Twoje cenne rady to Grgkh nigdy by nie zaskoczył.Jesteś jego nową muzą? Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Sęk w tym, że to nie dziennik a artykuł dziennikar 04.10.14, 15:46 Sęk w tym, że to nie dziennik a artykuł dziennikarza. "Gdyby pisali dzienniki, wyglądały by one tak". Wiarygodność spada do zera. nawet jeśli opisano prawdę na podstawie rozmów z byłymi klerykami. Lepiej byłoby już to zrobić w formie wywiadów z tymi ludźmi, choćby ze zmienionymi nazwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Sęk w tym, że to nie dziennik a artykuł dzien 06.10.14, 00:03 bezpocztyonline napisała: > Sęk w tym, że to nie dziennik a artykuł dziennikarza. > > "Gdyby pisali dzienniki, wyglądały by one tak". > > Wiarygodność spada do zera. nawet jeśli opisano prawdę na podstawie rozmów z by > łymi klerykami. > Lepiej byłoby już to zrobić w formie wywiadów z tymi ludźmi, choćby ze zmienion > ymi nazwiskami. A dlaczego "wiarygodność spada do zera"? Wywiad też nie jest idealnym środkiem przekazu. Czytałem kiedyś podobne relacje i ta wydaje mi się bardzo prawdopodobna. Nie znając materiałów, na podstawie których to powstało, trudno osądzać stopień wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś