10.12.21, 10:30

W 1054 r. papież Leon IX i Michał Ceruliusz, patriarcha kościoła wschodniego, obrzucili
się nawzajem klątwami.
Klątwy, widać że były przeciwnych znaków, w połowie drogi się anihilowały i nic się
nie wydarzyło. Jaki morał z tego?:
Od osobistych lepsze są zagraniczne wycieczki.
Obserwuj wątek
    • n4rmoorr Re: Klątwy 10.12.21, 11:06
      Super .Ja dodam więcej ,że klątwy na mnie nie działają .I te zagraniczne wycieczki lepsze niż prywatne.Ostatnio byłem na trzy dni w Madrycie ,zimno .W Madrycie mówili ,że wraca klątwa Barcelony .
    • feelek Re: Klątwy 10.12.21, 11:29
      Kociak: ...
      ......wycieczki osobiste są jednak lepsze od zagranicznych, co zapewne przyznają Kurdowie w lesie w Usnarzu?
      ... te wycieczki co są w kierunku niejakiego Ł.
      ----
      Chciałbym znowu pojechać do Paryża!
      ... kiedyś już chciałem ...
      • n4rmoorr Re: Klątwy 10.12.21, 15:04
        Marzenia się spełniają wystarczy tylko chcieć .Ja byłem 28 lat temu.
    • n4rmoorr Re: Klątwy 10.12.21, 15:01
      Jeśli znajdzie się taka ,która rzuci na mnie zaklęcie i mnie nie przeklnie to ją ozłocę .Tu dla dziewczyn przepisy. Do samodzielnych zaklęć miłosnych wykorzystuje się świece, zioła oraz kadzidła o zapachach wzniecających pożądanie. Kolor świecy dobiera się do składanej intencji. Wybierz świecę niebieską, jeżeli chcesz zapewnić spokój w swoim związku (kiedy twój partner jest zaborczy, agresywny, gniewny czy egoistyczny), zieloną, aby wzmocnić szczęście (gdy wszystko układa się po waszej myśli), klasyczną białą, kiedy pojawiły się słowa i czyny, o których pragniecie zapomnieć, lub najbardziej miłosną świecę czerwoną, dedykowaną sprawom seksualnym i różową, rozbudzającą miłość, namiętność oraz spontaniczność związku. Sama nie sięgaj po czarną świecę. Jej działanie jest skomplikowane, przez co może zaszkodzić energii związku. Zadbaj o kadzidła lawendowe, waniliowe, różane i piżmowe. Zamiennie możesz użyć olejków eterycznych. Zastosuj zioła o właściwościach magicznych - bazylię, lubczyk, rozmaryn czy miętę. Często wystarczy zrobić aromatyczną kolację z ich udziałem, a po niej relaksującą kąpiel z dodatkiem olejku jaśminowego. Nie musisz od razu zaczynać od zaklęć. Stopniowo składaj swoje intencje, np. zapalając świecę przy każdej kolacji. Włos z głowy kochanka wzmacnia procedurę rzucania zaklęć miłosnych. Posiadanie tego drobiazgu to już połowa sukcesu. Podczas rytuału włosy owija się wokół świecy o określonym kolorze. W ten sposób stajemy się bardziej połączone z mężczyzną, którego chcemy przy sobie zatrzymać..W trakcie rytuału zachowaj czyste myśli. Skoncentruj się na pragnieniu rozwiązania waszego problemu. Pozwól, by magiczna świeca spaliła się do cna. Nie możesz pozwolić jej zgasnąć. Twoja wyobraźnia jest najważniejsza - to w niej widzisz przed sobą swoją bratnią duszę, którą możesz poczuć i ścisnąć w objęciach. Nie wahaj się używać wzruszających fantazji, by szczerze wzmocnić swoje zaklęcia. Wtedy nabierają one większego znaczenia oraz posyłają w eter potężną energię. Nawet jeśli twój partner jest daleko, wasze dusze z pewnością się do siebie przyciągną.Do dzieła . Najbardziej liczę na Pocoo. 😊 www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.elle.pl/artykul/wrozby-i-zaklecia-milosne-na-uratowanie-zwiazku-czy-magia-moze-pomoc-zatrzymac-mezczyzne&ved=2ahUKEwiWl7qysNn0AhUVyYsKHSTYAXIQFnoECB0QAQ&usg=AOvVaw2zejgDlhyOvuMLVvsNsRPK
      • feelek Re: Klątwy 10.12.21, 15:24
        Powyższy wpis z 10.13.2021, sygn. n4rmoorr jjest artykułem z czasopisma ELLE z 18.11.2020.
        ..
        PS. Panie n4... czemu zadaje pan tu pytania typu: " co jest nie tak", a potem pan pisze rzekomo swoje teksty kopiując je z jakiegoś czasopisma, co jest oszustwem?
        ..
        Zaiste należy się panu tytuł ĢFY, co dosłownie znaczy: Idź Pie ... dol Się [ IPS].
        Teraz już pan wie, czemu:
        pan jest
        Ipees?
        Tylko: proszę tego nie brać do siebie.
        • hana11 Re: Klątwy 10.12.21, 15:37
          Feelku, link do artykułu jest zamieszczony. Nie bądźmy drobiazgowi. To nie wypracowanie w szkole. Kto jest pedantyczny, niech wszystko przepisowo oznacza.
          • n4rmoorr Re: Klątwy 10.12.21, 15:52
            Zostaw Hania .Jemu z tej nienawiści bije w dekiel.Siedzi tu jak na czacie .Wczoraj był wątek o qwardianie ,a on ze mną to skojarzył .Lepiej było jak sobie w Józefowie siedział i tam pisał wypociny.Facet nie ma klasy,czym starszy tym gorszy .Chciałem być miły ,ale się nie da Ja nie będę skarżył na niego jak on to robił z wieloma uczestnikami .Ja z takim to tylko w realu.Po prostu go sobie zablokuję .A najlepiej by on to zrobił i się odpieprzył.
          • feelek Re: Klątwy 10.12.21, 16:24
            Hana, nie tylko mnie przeszkadza przypisywanie sobie przepisywanych artykułów, ale i innym.
            ..
            Nie " pedantycczny", nie "drobiazgowy", a odpowiadający prawdzie.
            ..
            ?Czy to choroba braku kompetencji, niemożność przyjęcia do wiadomości, że nie każdy umie napisać coś od siebie, bo zwyczajnie czegoś nie wie?
            ..
            Podając jakiś tekst, nad którym prawdziwy autor przesiedział tygodniami w jakimś BUW czy innym AGAD i riserczowal, facet się dowartościowuje, jak twierdzi, "...zdobywa w ten sposób kobiety..."
            ..
            No ręce bolą od pisania ww.
            ..
            Chodzi o to, aby nie wprowadzać innych w błąd - ten ktoś nie wie tego, co przypisuje sobie, wmawia to czytającym, że wie.
            ..
            I tyle.
            pzdr.
    • hana11 Re: Klątwy 10.12.21, 15:55
      Jesteśmy podatni na złe intencje innych wobec nas, ale tylko wtedy, gdy jesteśmy z tymi osobami w emocjonalnej relacji. To wiem z jednego filmu Kaludii Pingot.

Fajne są takie teorie, że ludzie mogą się sciagac razem myślami. Choć w to mniej wierzę. Ale wierzę, że tak bywa w przypadku bliźniąt. Chyba że przypadkowi nadajemy znaczenie...

Ja miałam taki nietypowy znak tuż przed śmiercią mojej babci. Czasem nam się śnią osoby, ktorych lata się nie widziało i się o nich zapomniało, a po śnie ma się wrażenie, jakby doszło do spotkania faktycznie. Kiedyś czytałam że sny należy interpretować tak, aby poczuć się każdą z tych osób, które nam się śnią. Jesteśmy tą osobą, którą czujemy że jesteśmy, ale i też jesteśmy tą osobą, do której na przykład mówimy we śnie. Tak trochę odpłynęłam od brzegu i się zastanawiam, czy to wysłać czy zamknąć stronę.
      • n4rmoorr Re: Klątwy 10.12.21, 16:10
        Pisałem na psyche o książce "Wyloguj swój mózg " Wyłącz telefon komórkowy na jedną lub dwie godziny w ciągu dnia. Nawet kilka minut ruchu dziennie pozwoli ci zredukować stres i poprawić koncentrację, Wieczorem zmień obraz w telefonie na czarno-biały, ograniczy to wyzwalanie dopaminy i chęć przewijania wiadomości. Nie sprawdzaj służbowego maila tuż przed pójściem spać. W mediach społecznościowych staraj się obserwować tylko te osoby, z którymi naprawdę chcesz wchodzić w interakcję. To tylko przykłady skutecznych porad zawartych w tej książce. www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.empik.com/wyloguj-swoj-mozg-jak-zadbac-o-swoj-mozg-w-dobie-nowych-technologii-hansen-andres,p1236221119,ksiazka-p&ved=2ahUKEwilx42Iwdn0AhXGk4sKHf7_D8MQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw3ylsnfDxsIF8hqU5eyks5_
        • kociak40 Re: Klątwy 10.12.21, 20:17

"Chciałbym znowu pojechać do Paryża!..." - feelek

... I zostać tam na stałe kloszardem!
          • n4rmoorr Re: Klątwy 10.12.21, 20:31
            Rzuć klątwę by dwie osoby tu wróciły .Wiem że potrafisz .
          • feelek Re: Klątwy 10.12.21, 20:34
            kociak40 napisał:

>
            > "Chciałbym znowu pojechać do Paryża!..." - feelek
            >
            > ... I zostać tam na stałe kloszardem!
            ...
            ... prędzej wylądować " O północy w Paryżu" razem z Woody Allenem, Gertrudą Stein...

• feelek Re: Klątwy 10.12.21, 23:32
            panie Kociak!
            Tam jest zaszyty dowcip:
            ktoś mówi, że chciałby znowu pojechać do Paryża, a chodzi mu o to, że znowu by CHCIAŁ , a nie żeby znowu w Paryżu być.
            ..
            No, śmiało, bez urazy, każdemu nie zawsze udaje się złapać sens.
            ..
            Austriakowi opowiedziałem dowcip:
            jedzie facet i facetka pociągiem, w pewnym momencie facet łapie facetkę za kolano.
            - Pan się chyba pomylił!
            - a to nie pani kolano?
            Austriak nie zrozumiał.
            ..
            Inny: małżonkowie, bardzo starzy oboje
            Żona pyta: Powiedz mi Mosze ty całe życie jeździłeś za handlem, nie miałeś tam nigdy żadnej?
            - No wiesz Salcie, jak możesz?
            - No, ale Mosze...
            - No dobra, raz miałem. Ale czemu pytasz?
            - A bo by się nam ten raz teraz przydał.[za: Horacy Safrin - Przy szabasowych świecach]
    • wawrzanka Re: Klątwy 11.12.21, 09:52
      kociak40 napisał:

> W 1054 r. papież Leon IX i Michał Ceruliusz, patriarcha kościoła wschodniego, obrzucili
      > się nawzajem klątwami.

Kto fika ten znika. Długo panujący papież to taki, który nic nie wie i o nic nie pyta, tylko ładnie się uśmiecha, błogosławi, modli się o pokój i wpierdala kremówki.
      • n4rmoorr Re: Klątwy 11.12.21, 10:56
        Spoko .Fakt nie był taki słodki . Kodeks JPII nie dyskryminował osób LGBT
        Ciekawostką jest to, że Kodeks Prawa Kanonicznego zatwierdzony przez Jana Pawła II, w odróżnieniu od kodeksu z 1917 roku, w żaden sposób nie penalizuje homoseksualizmu. Akty homoseksualne księży są taktowane na równi z aktami heteroseksualnymi i podpadają pod kanon mówiący ogólnie o przestępstwie przeciw VI przykazaniu Dekalogu. Kodeks Jana Pawła nie dyskryminuje więc osób LGBT Tu wszystko w jednym miejscu. www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://oko.press/jan-pawel-ii-pedofilia-kodeks/&ved=2ahUKEwiLs4q8vNv0AhVthosKHX3gDhYQFnoECBgQAQ&usg=AOvVaw3i7Xwe42Tv1Ti44FmX8-1V

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka