Dodaj do ulubionych

Rozmyślanie.

29.09.23, 15:19
Zastanawiam się czemu to posty wszelakich wyznawców kojarzą mi się z reklamą środków na wątrobę, na upławy, na wzdęcia, na sraczkę, na płonący konar etc.
Obserwuj wątek
    • antares504 Re: Rozmyślanie. 29.09.23, 17:16
      Hejka ~banowanyzaprawde1, wpisy tutaj przypominają Ci reklamy ???. Wiesz, masz rację w temacie reklam, gdyż one wywyższają kobiety wobec mężczyzn. A to nie jest katolickie !!!. Przed chwilą oglądałem TV i była reklama środka do higieny intymnej kobiet. Ta sama firma produkuje też żele do higieny intymnej dla starszych dziewczynek, dla całkiem dużych dziewczynek, dla starych bab zdaje się, że też coś się znajdzie. Więc się pytam... gdzie żel do higieny intymnej dla facetów ???. Skąd ta dyskryminacja w tym katolickim kraju i czemu taka nawet nie luka, a zionąca dziura na rynku ???. Żel dla chłopców, żel dla nastolatków, żel dla dojrzałych mężczyzn, żel bezzapachowy, żel o zapachu konia, żel z dodatkami poślizgowymi, żel w praktycznym opakowaniu z elastycznym "ekshaustorem", powiedzmy ułatwiającym higieniczne dozowanie, wersja premium w której ekshaustor jest wyposażony w wibracyjną nasadkę masującą... przecież taki produkt byłby na rynku rewolucją na miarę podpasek ze skrzydełkami dla parafianek!!!. Przecież z Biblii nie wynika, że kobieta rodzi się kobietą, nie musi nic udowadniać, ma wrodzoną wartość. Mężczyzna musi swoją męskość udowodnić ???. Dokładnie dzisiaj o 14:00 zaprosiłem moją sąsiadkę na kawę. Poprosiła mnie abym z torebki wyjął jej jakiś błyszczyk. Grzebię, grzebię i próbuję wymacać ten błyszczyk. Patrzenie pod światło nic nie dało - ani rusz bez latarki czołówki, nic tam, panie nie znajdziesz. Nie ma szans. Grzebię, grzebię, natknąłem się na 6 opakowań chusteczek (suche, mokre, lekko wilgotne, do demakijażu, do higieny intymnej, do intymnego demakijażu), wyciągam to wszystko po kolei na stół. Nie ma balsamu. Grzebię dalej - wyjmuję Nowy Testament. Ja Nowy Testament mam, ale kosmetyczki nie posiadam. Masz rację co do tych reklam. Sorry, jeśli zboczyłem z tematu i źle zinterpretowałem Twój wpis Kolego ~banowanyzaprawde1.
      • privus Re: Rozmyślanie. 01.10.23, 20:18
        A co innego mają do zaprezentowania?
        Przecież religijno-kościelne aspekty oprócz słów "Chwalcie Pana", a katolickie odmiany faszyzmów już niejednokrotnie ukazały swoją twarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka