wirtoz 07.04.25, 17:21 Czemu wiara jest pomniejszana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
internauta81 Re: Wiara Bóg 07.04.25, 18:16 Wiara Bógwirtoz 07.04.25, 17:21 Czemu wiara jest pomniejszana ---------------------------------------------- Pomniejszana?A jaki wg ciebie jest punkt odniesienia, masz jakieś wiadomośco o tym czym mierzyć i jak merzy,c wiarę?A może patrząc się na wiarę odwróciłeś okulary lornetki? A może masz tylko kompleks " małego"? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Wiara Bóg 07.04.25, 18:47 Wiara w co i kto ją pomniejsza? Nie pisz na Berdyczów a pytania zadawaj konkretne. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wiara Bóg 08.04.25, 01:42 Powiedzialbym ze jednak wiara jest wymierna, im wiecej na tace ta wiara jest wieksza (?) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Wiara Bóg 08.04.25, 06:33 dunajec1 napisał: > Powiedzialbym ze jednak wiara jest wymierna, im wiecej na tace ta wiara jest wi > eksza (?) > To na ile oceniasz swoją wiarę. Może być w dolarach. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wiara Bóg 08.04.25, 13:06 "Drogarado", na ofiare daje 1 (jednego) centa, tak centa nie dolara tak ze moja wiara jest malutka. A mowiac szczerze juz krucazeka ile razy do ciebie gadalem ze wez sie i odpierdol odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Wiara Bóg 08.04.25, 14:03 dunajec1 napisał: > "Drogarado", na ofiare daje 1 (jednego) centa, tak centa nie dolara tak ze moja > wiara jest malutka. A mowiac szczerze juz krucazeka ile razy do ciebie gadalem > ze wez sie i odpierdol odemnie. > Toś jest bogacz z Ameryki. Jak się mówi a to się mówi be. Starość nie radość. Kultura tryska z pyska. Jeśli zabierasz głos na dostępnym forum możesz oczekiwać odpowiedzi. Ty nawet centa nie dajesz bo nie chodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wiara Bóg 08.04.25, 14:41 Ty za mnie umieral nie bedziesz, wiec ja powiedzialem..... Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Wiara Bóg 08.04.25, 15:55 Zdzierają znacznie więcej z każdego o nic się nie pytając. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Wiara Bóg 10.04.25, 18:02 wirtoz napisał(a): > Czemu wiara jest pomniejszana Włącz sobie oscylator wiary w Trumpa a sukces powiększania - czego zresztą tam sobie zechcesz - będziesz miał gwarantowany :) Odpowiedz Link Zgłoś