Dodaj do ulubionych

APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE

• Gość: wiolala Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.05, 12:55
      ZDECYDOWANIE POPIERAM!!!!!!!!!!!
    • Gość: Julka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 13:12
      Rozumiem Twoj zal i lacze sie w nim z Toba,ale mnie bardziej ciekawi to czy te
      moje wnuki beda mieszkaly w Polsce.Odszedl ostatni autorytet dla wielu
      Polakow,i teraz nie chce mi sie byc tutaj,chcialabym wyjechac.Wiec stad ta moja
      watpliwosc o ew.wnukach w Polsce.......
    • Gość: Ela z cleveland Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 07.04.05, 00:06
      Popieram taka inicjatywe.Wten sposob nasze potomstwo nie zapomni o
      naszym"Wielkim Ojcu"Lomzynianka mieszkajaca w Cleveland
    • misiaczek85 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 07.04.05, 00:38
      POPIERAM !!!
    • Gość: blekitnooka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:40
      popieram
    • luzer Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE 07.04.05, 00:46
      Pomysł aż tak kapitalny,
      że wprost całkiem nierealny...

:((
      • Gość: Szybki Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 07.04.05, 05:53
        Jest to wspanialy pomysl i inicjatywa i z pewnoscia mozna tego dokanac,moze nie
        co piatek lecz kazdego miesiaca w dniu smierci Papieza.
        Pozd. z Kalifornii.
    • Gość: kubus Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.j.strato-dslnet.de 07.04.05, 02:06
      Popieram
    • Gość: ana744 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.aster.pl 07.04.05, 08:23
      POPIERAM Z CAŁEGO SERCA I NIE TYLKO ZE WZGLEDU NA NASZE WNUKI ALE I NA NAS.TE
      DZWONY POMOGA ZACHOWAĆ W SERCACH NAUKI PAPIEŻA A DZIEKI TEMU NASZE ŻYCIE STANE
      SIE DUZO LEPSZE.NIE WRACAJMY DO STAREGO NAPRAWDĘ STWÓRZMY NOWY LEPSZY ŚWIAT
      TAKI O JAKIM MARZYŁ JAN PAWEŁ II.NIECH NAM ONE PRZYPOMINAJA JEGO
      BŁOGOSŁAWIEŃSTWO DLA CAŁEGO SWIATA
    • Gość: Marta Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 213.76.213.* 07.04.05, 08:28
      Popieram cię z całego serca. Moim zdaniem tak jak i twoim dzwony powinny bić
      zawsze nietylko przez rok czy dwa lata ale zawsze. Ojca Świętego ze wszystkich
      ludzi kochałam najbardziej i należy mu się pamięć do końca świata!!!!!!!!!
    • Gość: Ania Podstawka NA ZAWSZE W MOIM SERCU... IP: 213.76.213.* 07.04.05, 09:28
      OJCIEC ŚWIĘTY na zawsze pozostanie w mym sercu, nigdy Go nie zapomnę! Rana,
      która powstała w moim sercu po Jego śmierci nigdy się nie zabliżni. Ojce
      Święty, KOCHAM CIĘ!
    • Gość: bogdan raginia Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:10
      Popieram
    • Gość: Yomi Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:25
      Bez sensu. To nie o to chodzi aby był hałas, ale by pamiętać wytrwale. Dzwony
      nie są po to by zastępować komuś pamięć.
    • Gość: zasmucony Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 213.199.197.* 07.04.05, 13:29
      popieram Amen
    • Gość: jabolka1 Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: 194.181.21.* 07.04.05, 13:53
      popieram z całego serca
    • Gość: Olka Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.chello.pl 07.04.05, 19:06
      Popieram jak najbardziej, bedzie trudno ale musimy sie postarac...
    • Gość: M Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 19:17
      Popieram ,popieram,popieram!
      Zróbmy coś dla Ojca Świętego!
      Jeden dobry uczynek!M.
    • Gość: Rodak Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.04.05, 19:30
      Moja pamięć nie może zapomnieć, a moje życie nie może nie przypominać o słowach
      miłości i miłosierdzia w których adresatem jest ludzkość.
    • Gość: Nati Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:37
      w pełni popiwram Twój pomysł.jak na niego wpadłeś?
    • Gość: Nati Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:38
      w pełni popieram Twój pomysł.jak na go wymyśliłeś?
    • Gość: Daniel z Warszawy Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.citibank.com 07.04.05, 19:51
      Zdecydowanie popieram! Jestem równiez pewien, że nawet bez dzwonów nigdy nie
      zapomnę Papieża, Ojca Świetego, Jana Pawła II, którego pontyfikat, całe życie i
      śmierć miały i mieć będą olbrzymie znaczenie... Kocham Cię Ojcze!
    • Gość: Iwona Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:02
      Pomyślałam, zrozumiałam - popieram.
    • Gość: ELA Re: APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:35
      POPIERAM ! ! !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka