glizdaa 10.01.04, 13:23 Napiszcie wg was adres/telefon najlepszego stomatologa u jakiego byliscie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.04, 12:37 Monika Jędraś na ul. Łużyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:09 Dr.Monika Jędraś przyjmuje na II Armii, a nie na Łużyckiej. Byłem u niej i jest chyba rzeczywiście najlepsza w mieście. Zainteresowanym podeję tel.454-90-43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.ceron.pl 30.01.04, 16:10 Oj nie!! Dziękujębardzobyłam u niej założyłami trzy plomby.dwie wypadłu po miesiącu i nie było możliwości reklamacji.Do kitu węcej tam nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.04, 16:08 Ja powinenem pójsc ale tak sie boje,kiedy wrescie cos wymysla bezbolesnego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.60.dsl5.ip.foni.net 11.01.04, 23:55 Tez szukam jakiegos dobrego stomatologa w Zielonej Gorze. W sumie ceny nie graja tak roli bo lepiej zaplacic wiecej za dobze wykonana robote niz mniej i po paru latach wszystko powypada. Chodzi mi w szczegulnosci o mostek i koronki. Musi to byc tez stomatolog ktory pracuje na b.dobrym sprzecie a nie na 20 letnich rupieciach. Co do znieczulen to wiem ze w Poznaniu sa znieczulenia beziglowe a czy takie cos maja w Zielonej to nie wiem. Ale prosilbym o podanie adresu naprawde dobrego lub najlepszego stomatologa w miescie ( oczywiscie z dobrym sprzetem ) Z gory dziekuje Ps. W zeszlym roku bylem u takiego gorszego dentysty ( zlego ) i nie dosc ze siedzialem na starym niewygodnym fotelu to jeszcze koronke ktora mi zalozyl wypadla po pol roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASS Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 14:00 Znieczulenia bezigłowe oczywiśćie są dostępne NAWET w Zielonej Górze,ale nie są wcale bezbolesne,niestety .To strzał pod ciśnieniem ze specjalnego naboju,pod śluzówkę.Niezapomniane przeżycie... Szukanie stomatologa przez internet ...hmmm...Ryzykowne przedsięwzięcie.Lepiej popytaj ludzi których znasz i po zebraniu wywiadu podejmij decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UAZ Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.inmac.com.pl / *.winobranie.net 12.01.04, 21:08 Ja też boję się dentysty jak cholera, wię długo szukałem kogoś kto potrafi zrobić to bezboleśnie. Niedawno w gazecie Co w trawie piszczy wyczytałem, ze jest cos takiego co nazywa Wand. To taki komputerek który podaje znieczulenie. Spróbowałem na sobie ... Rewelacja !!!! Trochę to kosztuje... ale daję słowo nic nie boli. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: 62.214.90.* 12.01.04, 21:51 to podaj chociaz adres u ktorego stomatologa to robiles. Zreszta mozesz jeszcze powiedziec ile taka usluga kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UAZ Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 23:56 Nie jestem z Zielonej i nie znam ulic. Dookoła były bloki i jakis sklep meblowy. Kumpela mnie zawiozła. Znieczulenie kosztowało 30 zł. Mam komórkę do tej dentystki 603-78-58-70. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.01.04, 12:49 Bywałem z moją "półką" u wielu dentystów w mieście, ale od 3lat zostałem u jednego, moim zdaniem, najlepszego. To Ryszard Choroś (3237200). To naprawdę świetny stomatolog i ma jeden, zajebisty plus - sesja u niegoi trwa bardzo, bardzo szybko co nie znaczy, że leczenie rozkłada na wiele sesji, nie! po prostu gość jest cholernie szybki i skuteczny a jego plomby nie różnią się od koloru zęba i nie wypadają (jak narazie) - piękna i szybka robota. Świetnie wyrywa zęby (szybko, zanim się obejrzysz) i współpracuje z dobrym protetykiem (ojciec podpowiada). Główne atuty to SZYBKOŚĆ, fachowość i przemiła obsługa:) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASS Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 13:06 Teraz już w zasadzie nie usuwa się zębów,chyba że straszliwie rozchwiane (paradontoza),lub jakieś resztki korzeni.Wszystkie inne daje się leczyć,a przynajmniej trzeba próbować .To nie a propos konkretnego lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.01.04, 14:57 mylisz się Eisteinie, teraz usuwa się też zęby jak kiedyś! Jeżeli masz wskazanie aby leczyć zęba kanałowo, aby go zatruć bo nic innego nie da się zrobić to ok. Ale kiedy on wciąż napierdala, że prosisz Bozie na klęczkach o pomoc to jedynym wyjściem jest zadzwonić do swojego dentysty o 23.00 i on cię przyjmie i błagać go o wyrwanie PROBLEMU. Owszem o zęba trzeba walczyć, ale ileż nieraz można Omnibusie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASS Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:03 Po dobrym leczeniu kanałowym nic nie ma prawa "napierdalać" .Jesli nawet stomatolog nie jest w stanie na jednej wizycie przeleczyć kanałów to może je chociaż w takim stopniu wyczyścić ,żeby nic nie bolało.Stomatolo(dobry) nie usunie zęba ,którego da się wyleczyć.Za Einsteina i omnibusa dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:47 wiem kogo nie polecac pani Popiel. Wyrwała mi zęba którego dało się wyleczyć. Strasznie żałuję tego, że wcześniej nie poradziłam się innego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: NAJLEPSZY STOMATOLOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 20:15 dzięki za poradę, skorzystałem z chorosia, fajny gostek :-) Odpowiedz Link Zgłoś