mloda14-14
02.10.09, 19:31
Udzielam korepetycji uczniom szkół podstawowych, gimnazjum i liceum (materiał z klasy 1 liceum), z każdego przedmiotu (język polski, język angielski, język włoski, matematyka, biologia, chemia, fizyka, geografia, historia, WOS, przedsiębiorczość, przysposobienie obronne, podstawy informatyki).
Moje doświadczenia:
- pomoc w odrabianiu lekcji w świetlicy terapeutycznej
- korepetycje na poziomie gimnazjum
- pomoc w odrabianiu lekcji - uczniowie szkół podstawowych - jeśli rodzice nie mają czasu to przypilnuję, aby dziecko odrobiło lekcje
Jestem w II klasie jednego z lepszych liceów w mieście, od 4 klasy szkoły podstawowej co roku mam świadectwo z czerwonym paskiem (do wglądu) i zachowanie wzorowe. Posiadam zaświadczenie o wolontariacie w świetlicy terapeutycznej. Możliwość uzyskania opinii wychowawcy i nauczycieli poszczególnych przedmiotów. Posiadam także skany mojego indeksu z wpisanymi ocenami z poszczególnych przedmiotów.
Jeśli dziecko nie ma czasu na spotkania - Aby zaoszczędzić czas - wszystko za pomocą gg, skype czy innych komunikatorów !
Oprócz tego normalne spotkania w domu ucznia.
Czas jednej lekcji: 60 minut w cenie 45 minut ! Korepetycje odbywają się w soboty aby uczeń miał czas w niedzielę przećwiczyć jeszcze materiał przed pójściem do szkoły.
Po wytłumaczeniu danego tematu daję uczniowi różne zadania do rozwiązania aby sprawdzić, czy na pewno dane zagadnienie zrozumiał.
W razie pytań proszę o e-mail: mloda14-14@o2.pl lub wiadomość na gg: 4134747