Dodaj do ulubionych

Tanie korepetycje

02.10.09, 19:31
Udzielam korepetycji uczniom szkół podstawowych, gimnazjum i liceum (materiał z klasy 1 liceum), z każdego przedmiotu (język polski, język angielski, język włoski, matematyka, biologia, chemia, fizyka, geografia, historia, WOS, przedsiębiorczość, przysposobienie obronne, podstawy informatyki).

Moje doświadczenia:
- pomoc w odrabianiu lekcji w świetlicy terapeutycznej
- korepetycje na poziomie gimnazjum
- pomoc w odrabianiu lekcji - uczniowie szkół podstawowych - jeśli rodzice nie mają czasu to przypilnuję, aby dziecko odrobiło lekcje

Jestem w II klasie jednego z lepszych liceów w mieście, od 4 klasy szkoły podstawowej co roku mam świadectwo z czerwonym paskiem (do wglądu) i zachowanie wzorowe. Posiadam zaświadczenie o wolontariacie w świetlicy terapeutycznej. Możliwość uzyskania opinii wychowawcy i nauczycieli poszczególnych przedmiotów. Posiadam także skany mojego indeksu z wpisanymi ocenami z poszczególnych przedmiotów.

Jeśli dziecko nie ma czasu na spotkania - Aby zaoszczędzić czas - wszystko za pomocą gg, skype czy innych komunikatorów !
Oprócz tego normalne spotkania w domu ucznia.

Czas jednej lekcji: 60 minut w cenie 45 minut ! Korepetycje odbywają się w soboty aby uczeń miał czas w niedzielę przećwiczyć jeszcze materiał przed pójściem do szkoły.

Po wytłumaczeniu danego tematu daję uczniowi różne zadania do rozwiązania aby sprawdzić, czy na pewno dane zagadnienie zrozumiał.

W razie pytań proszę o e-mail: mloda14-14@o2.pl lub wiadomość na gg: 4134747

Obserwuj wątek
    • mloda14-14 Re: Tanie korepetycje 29.11.09, 18:31
      Przedświąteczna promocja - niższe ceny!

Dla uczniów SP7, Gim 10 i LO4 - zniżki!
      • Gość: gosc Re: Tanie korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 19:28
        uczniowie gim 10 i lo4 za bardzo korepetycji nie potrzebują...
        • Gość: mloda14-14 Re: Tanie korepetycje IP: *.netdrive.pl 29.11.09, 19:33
          Myliłbyś się, gościu ;) Udzielałam korepetycji kilku osobom z mojej klasy (LO4)
          z fizyki na przykład.
          • Gość: Michu Re: Tanie korepetycje IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.09, 19:57
            ZENADA!!! przeczytaj netykiete i zasady forum... to nie jest serwis
            ogloszeniowy. Szlag mnie trafia jak widze takie zasmiecanie miejsca ktore
            powinno byc punktem wymiany opinii...
            • Gość: mloda14-14 Re: Tanie korepetycje IP: *.netdrive.pl 29.11.09, 20:02
              Właśnie wymieniam z 'gościem' opinie na temat tego, czy uczniowie Lotnika
              potrzebują korepetycji.
              • Gość: Max Re: Tanie korepetycje IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.11.09, 09:38
                ...pfffff.... wymiana poprzedzona wystawiona sobie laurka. hahahaha. Niech to
                admin kasuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka