Gość: kami IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 18:32 SLD: Nie ma sprawy, wszystko cacy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWA Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zielman.pl 27.01.04, 18:46 Że takiego człowieka ziemia nosi! Bumelant,który nic nie robi tylko krytykuje! Z nim Ronowicz nie może się dogadać, a z Wontorem tak? Ciekawe? Może to po prostu kwestia osobowości!Już dawno nie widziałam gościa z takimi przerostami. Mam nadzieję,że przegra wybory i wróci do tego swojego Wolsztyna,choć słyszałam,że modlą się aby po drodze miał wypadek.Dwa korzenie Europy-jeden z nich to francuskie oświecenie? Z kim on miał historię i język polski? PYTANIE RETORYCZNE: CZYM RÓŻNIĄ SIĘ BÓG I BRACHMAŃSKI? OTÓŻ TEMU PIERWSZEMU NIE WYDAJE SIĘ,ŻE JEST BRACHMAŃSKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giaur Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: 217.153.100.* 27.01.04, 19:35 Nic dodać nic ująć. Jakich posłów my mamy. W pale sie nie mieści!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 19:51 Nie myslałem, że brachmański to taki beton. Twardy jak stal. Nie ma afer, nie ma przekrętów i nawet nie ma afery Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.04, 22:09 Popieram cię Ewo ! Święte słowa ! Święte słowa ! Przerosty i bufonada to najdelikatniejsze okreslenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkoman Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.04, 22:17 Cudotwórca który przemienił lubuskie SLD w LSD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziel Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 22:03 pan Brachmański jest pewny wyroku sądu.rewelacja.przekazuje nam wszystkim informację o "niezawisłości i sprawiedliwosci sądu",a właściwie, ze to on jest tym sędzią.skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.04, 22:11 Poseł Brachmański na Premiera ! Czas na zdolnych ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.04, 22:14 Pali fajkę, pije czarnego Johny Wolkera, lubi eleganckie auta - to cechy rasowego lewiciwca. Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzow Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.04, 23:40 musze przyznac, ze caly ten "szef lubuskiego SLD" jest nieco smieszny. Jak mozna mowic o o jefgo osobie w perspektywie calego wojewodztwa, przeciesz on publicznie przyznaje ze bardziej zalezy mu na rozwoju Zielonej Gory aniezeli Gorzowie. Rozumiem ze pochodzi z Zielonej, ale przepraszam bardzo, powinien kierowac sie chyba dobrem calego wojewodztwa a nie tylko Zielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzow2 Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.04, 23:56 i tak wogole to co on gada ze on zamiast slowianki wolaby fabryke. Tak sie niestety sklada ze ani basenow nie macie (bardzo mi przykro z tego powodu :( ) i fabryki tez nie, a nie wiem czy wiecie ale niemal od roku w Gorzwie funkcjonuje nowa fabryka wybudowana od podstaw ktora zatrudnia niemal 800 osob, malo tego dzis mozna przeczytac na wortalu gorzowskim gazety, ze japonczycy chca wybudowac u nas fabryke na 2000!!!! miejsc pracy. I sami przyznajcie po co nam taki "szef" my bez niego tez dajemy sobie rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret WYLICZANKA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 00:18 po 1 prosze nie utozsamiac brachmanskiego z zielona gora to pyra przeciez <br> po 2 sylwek kur** mac z kim ty pracujesz?? po 3 sylwek co twoj szef jeee tez chce byc tak pozytywnie nastawiony do zycia<br> po 4 moze wypuscie brachmana na dwor lub dajcie mu ogladanac jaks gazeta (i ne mowie tu o TRYBUNIE lub NIE)<br> po 5 "....Jestem zielonogórzaninem, żyję w tym mieście. Pomagam jego mieszkańcom i pewnie mógłbym robić to skuteczniej, gdyby władze tego chciały. Podam taki przypadek. Byli u mnie właściciele poważnej zielonogórskiej firmy z prośbą o umożliwienie kontaktów rządowych i będą takie mieć...." - lobbysta maly (o przepraszam duzy) nam rosnie<br> po 6 gdzie ten pan nausczyl sie tak mydlic oczy innym?? jak pracowal w lubuskiej?? moze ktos ma jego artykuly - fajne byly :-)<br> po 7 jestem ciekawy czy on wierzy w to co mowi czy tylko mowi<br> po 8 chyba ocenzurowany jest ten wywiad bo posioł brachmanski nie powiedzial nic ze to wszytsko TO WINA BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WYLICZANKA IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 00:31 sami poważni lobbiści tylko do niego przychodzą, pewnie to baranowski z apexim znowu chce kupić jakąś kamienicę i opróżnić kase z naszych pieniędzy, ale baron napewno na to nie pozwoli w końcu też umie liczyć i nie da tylko innym zarabiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: WYLICZANKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 14:34 Drogi Nask pytasz więc odpowiadam: ad 1. - Andrzej Brachmański jest Lubuszaninem i to w wymiarze jakich sporo w tym województwie. Większość z tych osób mogę wskazać z imienia i nazwiska, ale po co - ważne jest to co robią i to, że są tego efekty. Na pytanie jakie - mogę mówić, ale nie ty, bowiem SLD nie biega do prasy jak tylko uda się komukolwiek zrobić coś pozytywnego. ad 2. Pracuję z tymi ludźmi z największą przyjemnością i cieszę sie z tego. Życie każdej grupy społecznej to kontakty z osobami, które wywołują w nas pozytywne, bądź negatywne skojarzenia, czy też emocje. Moje doświadczenia z prowadzenia polityki przez SLD na szczeblu najwyższym są wieloznaczne. Natomiast polityka posłą Brachmańskiego jest jedna z bardziej efektywnych i skutecznych. Jest się czego uczyć. ad 3. Artykuł, który komentujemy jest wywiadem, dlatego odpowiada ona na zadane pytania. Pozytywnie - hmmm czy ja wiem? Ja widzę tu wiele goryczy, a przede wszystkim pozytywną ocenę Jędrzejczaka, co do którego władze ZG nie mają porównania. Stwierdzenie, że GW sprzedaje sielepiej oznacza też, ze są tego efekty, a te widać gołym okiem. Czego życzę nie tylko Zielonej Górze, ale i całemu województwu. ad. 4. hmmmm ad. 5. Nask - wiesz gdybyśmy zachowali się tak po dziennikarsku i zrobili listę to daje sobie głowę urwać, że Brachman wygra. I uwierz mi jestem w tym obiektywny. ad. 6. mydlenie oczy hmmmm wiesz Nak, cały czas trwa gra polityczna (używajac oczywiście metafor sportowych), nie walka a gra. Walka ma to do siebie, że często jest grą o sumie zerowej, a i znasz doskonale te stopniowanie: rywal, wróg i nieprzyjaciel. Co kolwiek nie mówić w ZG nie można mówić o rywalizacji politycznej, a szkoda bo zaaczepki te świadczą o postawach włodarzy miasta. ad. 7. zapytaj go sam ad. 8. to juz jest złośliwość, bo dawno już nie używano tego argumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: WYLICZANKA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 21:26 dziex pozdrawiam ;-) a tak wogole to chyba przymierzam sie do wrzucenia na nowo telewizorow na net :> napisz do mnie mejla wiesz jak mam na imie (6 liter) + "u" na koncu i dalej @.go2.pl czyli ******u@go2.pl napisz! na chałwe sie umowimy w kawonie ja żdu tiebia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: WYLICZANKA IP: *.zielman.pl 09.02.04, 23:20 Chłopie skąd ty jestes? Z marsa czy z ZSMP? Gratuluję samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 28.01.04, 14:45 może dlatego, że poseł AB zajął sie ZG to macie spokój i nikt wam nie przeszkadza. a swoja droga to pogratulowac tych 2 firm. niezle, niezle Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Jaka tam rozmowa z szefem lubuskiego SLD... 28.01.04, 01:54 zwyczajny ping-pong. Czy to naprawdę był szef SLD czy rzecznik prasowy? Czy w SLD tylko Millerowi wolno mieć własne poglądy, cała reszta musi czekać na wytyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: 1.5.* / 212.160.159.* 28.01.04, 07:46 Panie Kostrzewski czy to nie jest błąd ,że szeregi SLD zmalały z 43.396 do 2.486 ? Rozumiem ,że to Pańskie marzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewicowiec Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: 195.205.37.* 28.01.04, 10:51 Po tym wywiadzie nie mam watpliwosci, ze najwiekszym nieszczesciem dla Zielonej Gory jest posel brachmanski Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD 28.01.04, 12:05 Gość portalu: Lewicowiec napisał(a): > Po tym wywiadzie nie mam watpliwosci, ze najwiekszym nieszczesciem dla Zielonej > > Gory jest posel brachmanski Jak to mile się czyta z Gorzowa! :)) Trzeba przyznać, że wywiad jest wyjątkowy. Facet całkiem się obnaża, a pewnie w ogóle tego nie widzi. Samopoczucie 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarew Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zielman.pl 28.01.04, 14:28 Antoń na prezydenta? Chyba Sulechowa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Bełkot szefa lubuskiego SLDUP-u IP: 212.109.135.* 28.01.04, 15:51 Brachmański mówi: "Zawsze miałem lewicowe poglądy i byłem w partii lewicowej, gdy ta miała jeszcze niższe notowania. Nie jestem koniunkturalistą. Powiem więcej - mam głębokie przekonania, iż w długiej perspektywie rządy SLD dobrze służą Polakom." Oj, służą tak, że wylażą bokiem. Brachmański jako dzielny komsomolec i spadkobierca mateczki partyjki PZPR - na Białoruś. Wsie SLDUP-y do KUPY. Antoń na rezydenta. Ogólnie będzie tak: straszno i śmieszno!!! Gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oho Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 20:49 Brachmański stawia na gerontologię(jego kandydat na prezydenta to Antoń).Cóż za strateg z posła rozwoju Z.Góry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 03:02 czy Apexim AB to skrót od Andrzej Brachmański czy Andrzej Bocheński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.04, 15:27 Zdumiewające-takiego betona jeszcze nie widziałem-jeśli sejm uchwali,że można kogoś bezkarnie zabić-to zabijanie będzie cacy a za wzelkie inne przestępstwa będziemy potępiani dopiro po wyroku-bo to co,że wszyscy widzieli,że ukradł- przecież sąd nie wydał wyoku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:10 To już typowy frustrat. Odpowiedz Link Zgłoś
kompas2 Wdzięczność hołoty na pstrym koniu jeździ 29.01.04, 22:27 Widzisz Brachman,tak to już jest z hołotą,że jej wdzięczność na pstrym koniu jeździ. Doświadczasz tego na własnej d.... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Wdzięczność hołoty na pstrym koniu jeździ IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 19:17 kto jest hołotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Wdzięczność hołoty na pstrym koniu jeździ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 23:25 no przeciez to jasne ci co glosowali i popieraja brachmana TAK WYNIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: Wdzięczność hołoty na pstrym koniu jeździ IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 13:46 uff, ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAMIĘTLIWA Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 17:25 POSEŁ BRACHMAŃSKI ZAPOMNIAŁ ŻE TO POSEŁ JEST DLA WYBORCY A NIE WYBORCA DLA NIEGO!!!!I NIE CHODZI TU O PANIĄ PREZYDENT TYLKO O WSZYSTKICH GŁOSUJĄCYCH NA JEGO KANDYDATURĘ!!!!MYŚLĘ ŻE ZROBILI TO JUŻ OSTATNI RAZ!!!!!!!!! A WYBORY SĄ JUŻ ZA ROK!!!!!!NIKT NIE BĘDZIE POSŁA PROSIŁ ABY DBAŁ O MIASTO Z KTÓREGO KANDYDOWAŁ!!!NIE PIERWSZY ZRESZTĄ RAZ POKAZAŁ SWOJE PRAWDZIWE OBLICZE.JEST TO ZIMNY IGNORANT SZUKAJĄCY CIEPŁEJ POSADKI.P A M I Ę T A J M Y O JEGO WYPOWIEDZIACH.MYŚLĘ I MAM NADZIEJĘ,ŻE W PRZYSZŁYCH WYBORACH Z ZIELONEJ GÓRY NIE DOSTANIE ANI JEDNEGO GŁOSU.JEST PRZEBIEGŁY TO JA WIEM ALE WIERZĘ W TO ŻE PÓŁNOCNA CZĘŚĆ WOJEWÓDZTWA LUBUSKIEGO TEŻ SIĘ NIE DA NABRAĆ NA JEGO OBIETNICE PRZEDWYBORCZE!!!!!!!!!TRZYMAJMY SIĘ RAZEM A POZBĘDZIEMY SIĘ TAKICH ..... POSŁÓW!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 18:46 w zielonej niestety jest tyle patalachow ktorzy zaglosuja na tego typu ludzie ze tak czy inaczej brachman wejdzie gdzie bedzie cchial a ze prezentuje poziom ludzi ktorzy na niego glosuja - TRUDNO ps za glopote chyba nigdzie nigdy nie zabijano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:10 Ni stary lepiej głosować na LPR, Samoobro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do niedawna sympat Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 10:38 Wyczyn Pana Brachmańskiego na antenie radia ZACHÓD 13.02.04 o godz 16.00 przeszedł wszystko czego od posła lubuskiego można się spodziewać.Otóż chciałby ażeby PKS w Nowej Soli był prywatyzowany przez wszystkich, byle nie przez firmy z Lubuskiego . ( Czyżby były już jakieś zobowiąnia wobec fancuskiego CONEXU ? ) Możliwe że wpływ na tę wypowiedż miały ogłoszone wyniki sondaży SLD 13% i myślenie otym z czego będę żył po wyborach , a może 13-tego PIĄTEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.01.04, 21:09 brachmański, wynieś się do Gorzowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kompas2 poznaj wdzięczność falubaza 30.01.04, 21:39 Chłop ukradł kilka wojewódzkich siedzib gorzowowi i co za to ma ? Ano ma kopa w d... ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.04, 21:33 Na Brachmańskim poznali się nawet już w Warszawie. Zamiast tam awansować to ciągle spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:51 Brachmański odejdź. Wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 23:22 wstyd to on zostawil w wolsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 06.02.04, 12:28 oj, panowie z SLD, nie macie instynktu samozachowawczego? Inni sie organizuja, a wy takie głupoty popełniacie. Kiedy sie opamietacie? Kiedy zmiany? Odsunąc kretynów bo szkodzą. Chcecie zobaczyć jak? dopiero na wybory? brak zmian to arogancja, lekcewazenie nas, wyborców. Nie pójde na wybory, albo zaglosuje na byle kogo, ale nie na SLD,jak tak dalej bedzie chociaż mam poglady lewicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 18:10 oni nie czytaja tego forum, jak za komuny w 60 latach wierzą że jest tylko "ich prawda", może zapomnieliście towarzysze jak było?? a co innego jest dziś z waszej strony mimo upływi tylu lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 20:16 Jeżeli chcecie wiedzieć coś o wyborach poprzednich do Parlamentu jak się wygrywa to zapytajcie Pań z Zielonej Góry , Sulechowa i Żagania , które startowały razem z Brachmańskim , a były na liście jako te co mają przynieść tylko głosy . One znają całą prawdę o wyborach i kampani wyborczej. Byłaby uciecha!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasanowa Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.04, 18:28 Brachmańskiemu brak sumienia wykorzystuje nawet kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beger Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.zielman.pl 13.02.04, 19:18 Seksualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: poznaj wdzięczność falubaza IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.04, 13:13 Ty kompas2 nie wiesz co piszesz. Brachmańskiemu tylko przez przypadek coś może wyjdzie, bo w założeniu wszystko pieprzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretorianin Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.02.04, 22:30 a niech sobie gada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efde Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 20:41 czy oszukiwanie wyborców to źle? dajecie sie oszukiwac od lat , od lat sie burzycie a to samo robicie, na to stać widocznie i tylko na to lubuszan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.04, 22:20 chialbym cos madrego napisac ale o nich nie da sie napisac nic ciekawego i madrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 22:52 czy brachman juu zastapil sobotke w ministerstwie?? czy jeszcze nie e? normalnie ludzi awansuja za madrosc, zaslugi, madrosc, wyksztalcenie, madrosc a w tym przypadq?? bo te przytoczone rzeczowniki nie wchodza w rachube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 16:01 czyli jednak stalo sie jakby to powiedzial nasz hrabia slowo cialem sie stalo uwielbia wrzucac jakies powiedzonka w kazda swoja wypowiedz ale moze ktos wytlumaczy za co awansowal :] Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Rozmowa z szefem lubuskiego SLD 18.02.04, 21:29 Gość portalu: naskret napisał(a): > czyli jednak stalo sie > jakby to powiedzial nasz hrabia slowo cialem sie stalo > uwielbia wrzucac jakies powiedzonka w kazda swoja wypowiedz > ale moze ktos wytlumaczy za co awansowal :] Za lojalność i oddanie. Odpowiedz Link Zgłoś