Dodaj do ulubionych

Dziury na ulicach miasta

IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.04, 20:02
Kiedyś były od tego Miejskie Służby Porządkowe - komu to przeszkadzało? Tzw.
reorganizacja urzędu kompletnie Pani Prezydent nie wyszła. Właściwie nie
wiedziała czego chce? Reorganizacja trwa do dzisiaj - piętnaście miesięcy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dziurawiec Re: Dziury na ulicach miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.04, 21:11
      co ty gadasz człowieku, puknij się w głowę. już chyba za śnieg zimą pani
      prezydent odpowiada....!!!
      • Gość: alek Re: Dziury na ulicach miasta IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 12:31
        Drogi są wszedzie dziurawe jak ser.
    • Gość: Andrew Re: Dziury na ulicach miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.04, 07:44
      Jak ktoś ma ochotę na podniesienie poziomu adrenaliny, to proponuję podróż z
      Zielonej Góry do Nowogrodu. Nazwijmy to po imieniu: zbrodnia przeciwko
      ludzkości! Takiej kiły na drodze nie widziano chyba nigdy. I ci kretyni jadący
      z drewnem do Kronopolu w kolumnach ...
      • Gość: jan Re: Dziury na ulicach miasta IP: *.ziel.gazeta.pl 21.02.04, 11:38
        Masz rację droga jest paskudna
      • Gość: urwis Droga imienia Marco Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:52
        Proponuję zrobić zrzutkę na tablicę i nazwać drogę imienia ministra Marco Pola.
        • Gość: pawel Re: Droga imienia Marco Pola IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 09:48
          albo Pola Kraksa
    • Gość: urwis Czy wielka "czwórka" remonciarzy to znajomi króli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:53
      Czy wielka czwórka remonciarzy dróg miejskich, to znajomi królika, wyłonieni
      przed laty i dbający o to, żeby ciągle mieć pracę ?

Mam nadzieję, że po 1 maja po wejściu do UE w przetargach na remonty dróg
      miejskich będą uczestniczyć oferenci spoza Zielonki i oni pokażą solidną robotę
      przy remontach dróg.

Uważam, ze prezydent Lewicki jest zbyt spolegliwy dla tego towarzystwa. Nie
      wiem, czy wynika to z "uwarunkowań", czy podtrzymywania "dobrych kontaktów
      towarzysko-zawodowych", czy też innych powiązań "plastrowych". Wiem jedno drogi
      miały być ekstra, bo miał się tym zajmować profesjonalista. Okazało się po roku
      urzędowania, że kontynuowany jest trend nijakości. Żadnego przełomu, ale jeżeli
      jego naczelnikami są Szczepański czy Makarska (krewna Bambrowicza ?), to o czym
      tu mówić. Zamiast drogami lepiej zajmować się podejrzanymi przetargami terenami
      pod budowę hipermarketów.
      • Gość: mika Re: Czy wielka "czwórka" remonciarzy to znajomi k IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.04, 21:28
        to wstyd, ze wśród zielonogórzan nie znalazł sie taki, kto mógłby założyc
        porządną firmę znającą sie na remontach dróg, a przecież takie bezrobocie!
      • Gość: Ziuta Re: Czy wielka "czwórka" remonciarzy to znajomi k IP: *.lukas.com.pl 25.02.04, 16:50
        Skoro piszesz takie rzeczy to znaczy,ze niewiele wiesz o tym co on robi.
        A myslisz,ze wczesniej jak byl szefem GDDp to samo sie robilo?Przez wielu nie
        byl moze lubiany,bo nie uznawal fuszerki,a wiele bylo takich firm.Nawet nie
        wiesz jak bardzo niektorzy chceili wcisnac swoich znajomkow,zeby cos zrobili.
        Tylko on nalezy do fachowcow i jest uczciwym facetem.Moze dlatego wszystko tak
        sie ulozylo w czerwcu 2002r,bo wiekszosc jednak jest powiazana polityczni i
        caluje tylki wielu dupkom,ktorzy nie chca,zeby drogi byly dobre.Dla nich
        najwazniejsze sa wypchane kieszenie i stan konta w Banku.
        Zreszta o lapowkarstwie ostatnio slyszy sie coraz czesciej,a im (chyba nie
        trzeba pisac o kogo chodzi) to wychodzi bardzo dobrze!
        • Gość: urwis Ech Ziuuuuuuuuuuuuuuuta, Ziuuuuuuuuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 23:27
          Mówiąc - Partia myślę Lenin
          Mówiąc - Lenin myślę Partia
          Mówiąc - Ziuta myślę Lewicki
          Mówiąc - Lewicki myślę Ziuta

Ziuta ty mnie tu na wątek komabatancki nie bierz
          Uczciwość to norma, warunek konieczny, ale nie wystarczający
          Ja jeżdżę nie tylko po Zielonce
          i widzę jakie są drogi w innych miastach
          Zapewniam cię, ze mam w nosie wątki polityczne
          Mnie po prostu denerwują dziury w jezdni
          I basta
    • afe-lek Re: Dziury na ulicach miasta 25.02.04, 12:34
      A tych dziur coraz więcej, odprysków niebezpiecznych też się namnożyło.
      faktem jest, że jazda na pamięć odpada, bo codziennie na wydawało by się znanej
      trasie, niespodzianki się czają :o(
      • Gość: Roman Re: Dziury na ulicach miasta IP: *.gala.net.pl 27.02.04, 11:53
        jak oni naprawiają, dziury "załatwione" miesiąc temu wymagają
        znów "załatwienia"! panie Lewicki! rób pan coś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka