Gość: ana IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.04, 13:19 Czy gazeta wyborcza zajmie się sprawą radnej Błoch i jej wykluczenie z partii. Bo już nawet jej partyjni koledzy mają jej dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohaterson Re: Jadwiga Błoch 05.03.04, 14:27 jeśli będziesz nadal donosić, to najpierw Ciebie skreślą. A poza tym mam techniczne pytanie: od kiedy to Wyborcza ma prawo do wyrzucania ludzi z jakiejkolwiek partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jadwiga Błoch IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.04, 19:57 Precz z Aurorą prowadzacą lud na barykady... To przypadek beznadziejny. Zionie nienawiścią do wszystkich i wszystkiego, co sie rusza. Okropność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpg Re: Jadwiga Błoch IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 22:02 Ze swoją inteligencją mogłaby zostać lewą ręką Brachmńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Jadwiga Błoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:03 dzisiaj cosik malo jadu wypuscila na sesji-choruje? czlowieczeje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waz Re: Jadwiga Błoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:28 cz to prawda ze sldupy chca ja odwolac z wice przewodniczacej rady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORIH Re: Jadwiga Błoch IP: *.zielman.pl 06.03.04, 07:18 Chodza tez słuch,że po sesji budżetowej wytną również Batkowskiego.Co innego jest ważne.Kogo wybiorą na ich miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: Jadwiga Błoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 07:17 czy to dzisiaj zbiera sie sldupowski niezawisly sad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jadwiga Błoch IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.04, 15:56 Błoch to krętaczka .Ona chyba nie nawidzi zielonej i jej mieszkańców,ale na szczęscie za 2,5 roku nowe wybory i wtedy my (mam nadzieje) ją zdegradujemy. Odpowiedz Link Zgłoś