Dodaj do ulubionych

Wymiana drzwi

06.08.10, 15:46
czy ktoś sie orientuje ile kosztuje montaż drzwi wejściowych
wewnętrznych?
w VOXie na Kozuchowskiej biorą 600pln, wydaje mi się to dość dużo,
czy mogę to gdzieś zrobić dobrze i taniej?
Obserwuj wątek
    • flow-vis Re: Wymiana drzwi 09.08.10, 20:35
      600zł za samą wymianę??? Rozsądna cena to około 150zł.
      • sotie Re: Wymiana drzwi 10.08.10, 10:25
        ale GDZIE?

tak, za samą wymianę.
        • roma-n41 Re: Wymiana drzwi 31.12.10, 11:28
          stanowczo nie polecam firmy DRZWI W 7 DNI !!!! firma nie odpowiedzialna, przeciągają terminy a reklamacje są nie realizowane ... Co do uzgodnień ... zapomnij ... szef... nie osiągalny ...
    • aduska.zachorna Re: Wymiana drzwi 22.09.11, 15:06
      Niedawno wymieniałam drzwi wejściowe do domu w firmie Krawców i zapłaciłam za demontaż starych drzwi i montaż nowych 200 zł, bardzo spodobało mi się to, że koszt montażu jest adekwatny do ilości pracy i nie jest sztywny. Jestem zadowolona z montażu. Pan Kajetan doradził mi jakie drzwi wybrać i do tego było bardzo sympatycznie.
    • Gość: zielee Re: Wymiana drzwi IP: 89.28.231.* 22.09.11, 21:30
      oby nie woodland, w 2006 wzieli ode mnie 700 zl, o czym sie dowiedzialem po dwoch latach jak przyslali fakture za wstawienie drzwi w 2006 roku.
      • Gość: sławek Re: Wymiana drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 09:12
        Przyłączam się do opinii przedmówcy wszystkie firmy tylko nie woodland, zdecydowanie odradzam. Zresztą był już kiedyś wątek o centrum handlowym Gaja i wiele osób spotkało się z partactwem firmy woodland. Wystarczy poszukać w archiwum forum.
        • Gość: Wood Land Re: Wymiana drzwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.12, 17:51
          Jak widać zawsze znajdzie się niezadowolona konkurencja.
      • Gość: Wood Land Re: Wymiana drzwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.12, 17:56
        Szanowny Panie, od listopada 2007 w markecie Gaja jest nowa firma, która z pewnych względów ma tą samą nazwę, czyli Wood Land. Niemożliwym zatem jest, aby coś takiego zaistniało na przestrzeni 2006-2008 bo były to różne firmy, niczym nie powiązane. Proszę o sprostowanie i wyjaśnienie sytuacji i nie pisanie nie prawdziwych wpisów. Z poważaniem - właściciel firmy Wood Land.
    • Gość: Wood Land Re: Wymiana drzwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.12, 17:59
      Demontaż i montaż drzwi wejściowych przez autoryzowaną grupę montażową KMT, Porta to koszt 500 zł netto. Usługa uwzględnia całkowity koszt demontażu, korekty otworu montażowego, montażu i transportu jak i pełną 24 miesięczną gwarancję. W przypadku drzwi Porta do 31.06.2012 gwarancja jest 60 miesięczna.
      • Gość: Miraa Re: Wymiana drzwi IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.14, 14:48
        Drzwi Słupsk , polecam firmę vox najlepsze ceny, fachowy certyfikowany montaż
        • Gość: stefan Re: Wymiana drzwi IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.14, 20:46
          Polecam firmę Dream door. Profesjonalna firma, konkretny właściciel firmy, który sam wykonuje pomiary zaopatruje w drzwi i je montuje. dreamdoor.com.pl
    • Gość: anka-ra Re: Wymiana drzwi IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.14, 14:33
      Jeju tylko nie firma Krawców! Pan Kajetan umie chyba tylko dużo mówić i obiecywać! Chłopak pojęcia nie ma o drzwiach i roletach zewnętrznych. Montaż drzwi oceniam na 3 natomiast rolet zewnętrznych na 1. Źle wszystko wymierzył, puszki rolet przyszły za duże, potem zwalał na krzywy blok! A monteży? Totalny brak profesjonalizmu. Ogólnie nie polecam. Zreszta firma nie może być szczególnie popularna w zg skoro na nowy duży blok i dużo rolet tylko ja połakomiłam się na firme Krawców bo byli tańsi o całe 300 zł od innych!
      • Gość: ewka Re: Wymiana drzwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.14, 14:54
        u mnie przeprowadzala wymiane drzwi jakas firma- krzak. Kompletny niewypal. Ostatcznie zglosilam sie do pogotowia zamkowego ktore naprosilo ich usterki
    • Gość: roman Re: Wymiana drzwi IP: 109.206.216.* 28.07.14, 15:00
      wymiana drzwi, okien - zajrzyj pracusie.pl
    • esprit_95 Re: Wymiana drzwi 03.07.15, 23:57
      Zajrzyj do firmy Drawex - . Zapewniają bezpłatny pomiar, ale możliwe jest też negocjowanie o rabat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka