marika.zg 19.09.10, 21:35 Jako jedna z pacjentek tego znamienitego ginekologa z Zielonej Góry czuję się zażenowana faktem, że człowiek wystąpił z takim a nie innym talentem w tym programie. Można by to poruszyć na stronach Gazety jako ciekawostkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.10, 22:33 No, rzeczywiście, straszne... jako jego pacjentka czujesz się oczywiście w obowiązku rozporządzać jego PRYWATNYM czasem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 23:07 Mnie nie zaszokował jego występ i w ogóle udział w tym programie,tylko to ,że to dziadzisko jest już po 60 tce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.home.aster.pl 20.09.10, 09:12 o nie widziałam, a co zrobił/zaprezentowal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 10:08 I co wy gadacie?! Czy przez ten występ będzie mniej dobrym lekarzem???!!! A jeśli ma ponad 60 lat, to nie wolno mu mieć hobby i się nim podzielić?! Wypadł sympatycznie, z poczuciem humoru i zaśpiewał poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgorak Re: Michael Herbich w Mam Talent 20.09.10, 10:37 Jak dla mnie to absolutna bomba :) co do poprawności śpiewu nie będę się wypowiadał ale gratuluję odwagi, było "prawie" dobrze choć to "prawie" robi wielka różnicę :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brach Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.ztpnet.pl 20.09.10, 10:39 "dziadzisko jest już po 60 tce" - tak jest - wszystim po ukończeniu 60-tego roku życia zakazać występowania w mediach, a za śpiewanie karać więzieniem o zaostrzonym rygorze. Zakazać ludziom tym wychodzenie na ulicę gdyż wygląd i sposób bycia ww może doprowadzić estetów do rozdwojenia jaźni, a w najgorszym wypadku do zawału i śmierci. Pamiętajmy o dzieciach - takie "dziadzisko" może pozostawić głębokoą ranę na umyśle naszej pociechy samym wyglądem, jeżeli doda do tego wokal - nieszczęście murowane. P.S. Kto wie kiedy Pospieszalski kończy 60-kę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.modemy2.ostrowski.pl 20.09.10, 11:56 a niech sobie chłopak pośpiewa. zresztą śpiewanie to naturalna czynność praktykowana przy goleniu. że pan lubi przed kamerą? nie tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 12:09 Ludzie,nie chodzi mi o to,że ma 60 i śpiewa,tylko,że taki już podstarzały lekarz ma jeszcze tyle pacjentek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 15:34 Bo jako "podstarzały lekarz" ma wielką praktykę i doświadczenie, moja droga. Nie przyszło ci to do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: 217.153.54.* 21.09.10, 11:25 doświadczenie i praktykę z poprzedniej epoki! + gorszy wzrok... a to trzeba być na czasie w tym fachu no niestety.... spójrzmy prawdzie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 22:17 A co, po 60 nie można już być lekarzem? W dniu 60 urodzin traci się nagle wiedzę i doświadczenie? Chyba że ty do ginekologa chodzisz nie po lekarską poradę, ale dla zgoła innych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.ztpnet.pl 20.09.10, 16:17 "talent "jak każdy w PełO he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brach Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.ztpnet.pl 22.09.10, 03:28 A więc teraz dzielimy społeczeństwo na tych co umieją śpiewać i na "PełO". Twój nick "lipa" odnosi się bardziej do talentu wokalnego czy intelektualnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 11:51 a co miał może "foremce" w cipce podłubać ? jaki masz inny talent na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.10, 00:36 A niech śpiewa,bo może tylko to już mu zostało:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Michael Herbich w Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 08:02 Pewnie tak, po tylu latach dłubania w zarośniętych dziuplach można tylko piać jak kogut ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia-hehe Michael na scenę!! IP: *.ztpnet.pl 22.09.10, 12:47 Pan doktor dobrze by zrobił,gdyby zmienił miejsce "występów". Bo to "dłubanie" na dobre nie wychodzi jego pacjentkom. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś