Dodaj do ulubionych

Piotr Żyto: Byłem esbekiem

• Gość: jank Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.web.vodafone.de 26.10.10, 14:56
      co to za komedia? BYL FUNKCJONARIUSZEM LEGALNEGO PANSTWA; CZLONKA ZALOZYCIELA ONZ:::))
      • Gość: jan2 Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 15:15
        Co tam kogoś osądzać...Wyborca ma stosowny sposób i On to uczyni.A spece jemu podobni za Odrą czy kandydują?
      • Gość: ralf Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.tpn.ceron.pl 26.10.10, 15:46
        jesli dla ciebie to bylo normalne panstwo to faktycznie homo sowietikus widac siedzi w tobie.niektorzy po prostu lubia byc trzymani za morde byleby rzucili im na polki chleb i make. KOMUNIZM TO ZBRODNICZY SYSTEM KTORY WYMORDOWAL NAJWIECEJ SPOSROD WSZYSTKICH ReZIMOW SWIATA. jak pan zyto pracowal w sb i nie czul sumienia to jego sprawa ale niech nie smie pchac sie do demokratycznych struktur w kraju.
    • Gość: pocieszny Bylby do dzis...ale dziec chcialby wiecej IP: 138.49.32.* 26.10.10, 15:00
      i dostalby.
      Wieksza pensje, wieksza emeryture, wieksze mieszkanie, wiecej zarcia do miski, wiecej i wiecej. Bo by mu sie nalezalo. Ale czasy sie zmienily. Z innego koryta chce zrec. Od innych chce wiecej. Wtedy byl pionkiem, dzis chce byc figura.
      Szkoda ze nie glosuje w Opolu. Tego pana bym wykreslil. Ja nie potrzebuje tach boCHaterow.
      A jesli nie ma innych, to biedny ten kraj.
    • Gość: Finwal Kolejny uczciwy eSBek IP: *.net.autocom.pl 26.10.10, 15:01
      Jak się czyta ich wypowiedzi to ukazuje się nam obraz ludzi kryształowo uczciwych i dobrych. I żaden z nich nikomu krzywdy nie zrobił. Ot, chodził do pracy, brał pieniądze, korzystał z przywilejów. Ale nikomu krzywdy nie zrobił. Nikogo nie bił, nie zabił, śledził, nie przesłuchiwał, nie podsłuchiwał, nie robił prowokacji, nie wyłapywał uczestników demonstracji.

To kto - do ku.r.wy nędzy to wszystko robił? Krasnoludki.
      • Gość: Jurek. Solidaruchy to konfidenci ? IP: *.chello.pl 26.10.10, 15:03
        O !!!
      • tornson Re: Kolejny uczciwy eSBek 26.10.10, 15:05
        Gość portalu: Finwal napisał(a):

> Jak się czyta ich wypowiedzi to ukazuje się nam obraz ludzi kryształowo uczciwy
        > ch i dobrych. I żaden z nich nikomu krzywdy nie zrobił. Ot, chodził do pracy, b
        > rał pieniądze, korzystał z przywilejów. Ale nikomu krzywdy nie zrobił. Nikogo n
        > ie bił, nie zabił, śledził, nie przesłuchiwał, nie podsłuchiwał, nie robił prow
        > okacji, nie wyłapywał uczestników demonstracji.
        >
        > To kto - do ku.r.wy nędzy to wszystko robił? Krasnoludki.
        Co konkretnie pikusiu??
        • Gość: Finwal Re: Kolejny uczciwy eSBek IP: *.net.autocom.pl 26.10.10, 15:22
          To co wymieniłem, czyli:
          - podsłuchiwał,
          - zatrzymywał, przesłuchiwał, aresztował (nie chodzi o sprawy kryminalne)
          - szantażował
          - bił, czasem zabił (tzw.nieznani sprawcy)
          - doprowadzał do wyrzucania z pracy, szkoły czy uczelni (często z wilczym biletem)
          - podrabiał "dowody" dla sądu
          - krył własne machlojki

Wystarczy?
          • tornson Re: Kolejny uczciwy eSBek 26.10.10, 15:35

> To co wymieniłem, czyli:
            > - podsłuchiwał,
            > - zatrzymywał, przesłuchiwał, aresztował (nie chodzi o sprawy kryminalne)
            > - szantażował
            No i? Co w tym nadzwyczajnego, postępowanie służb specjalnych na całym świecie.

> - bił, czasem zabił (tzw.nieznani sprawcy)
            To już radosna TFUrczość Jasia Marii "ratunku biją mnie Niemcy" Rokity i jego pożałowania godny alfabet.

> - doprowadzał do wyrzucania z pracy, szkoły czy uczelni (często z wilczym bilet
            > em)
            Z pracy to wyrzuca się dziś, za naprzykład przynależność do związków zawodowych czy poprostu za twarz. Za PRLu był obowiązek pracy więc co najwyżej delokwenta można było przenieść na inne stanowisko. Pokaż mi dziś która firma w kraju toleruje pracowników jawnie na nią plujących.

> - podrabiał "dowody" dla sądu
            > - krył własne machlojki
            baju, baju...
            • Gość: Finwal Re: Kolejny uczciwy eSBek IP: *.net.autocom.pl 26.10.10, 16:29
              Widać, że nie żyłeś w tamtych czasach. To nie grzech. Ale czemu wypowiadasz się na tematy, o których nie masz pojęcia. Wystarczy odrobina chęci i można dowiedzieć się jak traktowano ludzi, którzy jeszcze w latach 80-tych (nie tylko w stanie wojennym) nie chcieli uznać przewodniej roli PZPR. I nie miało to nic wspólnego z zakładem, w którym pracowali czy szkołą/uczelnią w której się uczyli. Wystarczyło, że ktoś został złapany podczas demonstracji, że kogoś złapano z ulotkami i wylatywał. Wylatywał z tzw. wilczym biletem. I mimo obowiązku pracy/nauki nikt go nie mógł przyjąć.
              • tornson Re: Kolejny uczciwy eSBek 26.10.10, 20:30

> Widać, że nie żyłeś w tamtych czasach. To nie grzech. Ale czemu wypowiadasz się
                > na tematy, o których nie masz pojęcia. Wystarczy odrobina chęci i można dowied
                > zieć się jak traktowano ludzi, którzy jeszcze w latach 80-tych (nie tylko w sta
                > nie wojennym) nie chcieli uznać przewodniej roli PZPR. I nie miało to nic wspól
                > nego z zakładem, w którym pracowali czy szkołą/uczelnią w której się uczyli. Wy
                > starczyło, że ktoś został złapany podczas demonstracji, że kogoś złapano z ulot
                > kami i wylatywał. Wylatywał z tzw. wilczym biletem. I mimo obowiązku pracy/nauk
                > i nikt go nie mógł przyjąć.
                Solidaruchy rwące się do władzy w 1989 roku nie wyglądali mi na zagłodzonych, a robotnicy którzy w latach 80ych walczyli z systemem, gdy nastały lata 90te i masowo lądowali na bruku bez środków do życia z rozrzewnieniem wspominali miniony ustrój. O kleru który walczył z PRLem, a mimo to miał cały czas jak pączek w maśle nawet nie wspominam.
                No i czyste statystyki, za PRLu ludzi żyjących poniżej progu ubóstwa było 5-10%, dziś 5-10% żyje w skrajnej nędzy, a w ubóstwie ponad 60%.
            • Gość: Finwal Re: Kolejny uczciwy eSBek IP: *.net.autocom.pl 26.10.10, 16:41
              PS.
              Rozumiem,że wg ciebie ofiary SB (UB) same to sobie wymyśliły. I do dzisiaj żyją w jakimś dalekim kraju i śmieją się z nas. Spryciarze.
              • tornson Re: Kolejny uczciwy eSBek 26.10.10, 20:32

> PS.
                > Rozumiem,że wg ciebie ofiary SB (UB) same to sobie wymyśliły.
                UB to były czasy stalinowskie, zupełnie co innego. Poza tym przygniatająca większość śmiertelnych ofiar UB to byli terroryści i faszyści z WiN, NSZ i innych band. SB to już były normalne służby jak w innych krajach.

> I do dzisiaj żyją w jakimś dalekim kraju i śmieją się z nas. Spryciarze.
                Jaaasne, pastwić się nad 90-latkami...
    • Gość: rcz eee ,służył Państwu Polskiemu teraz są ABC ,CWAitp IP: *.chello.pl 26.10.10, 15:03
    • Gość: zzz Szerości nie należy docenić IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 15:11
      Należy ją ocenić. Nie można dodawać temu Panu punktów, za to, ze powiedział prawdę i nie ukrywał swojej przeszłości. Upublicznił ją, mnie jakoś szczególnie nie szokuje. Teraz każdy z wyborców może go spokojnie ocenić. Nie za ujawnienie przeszłości, ale za takie a nie inne wybory w życiu. Dla mnie ta przeszłość nie miałaby znaczenia, rozważyłbym program na przyszłość, oraz dotychczasowe dokonania. Jeżeli ta suma jest większa od innych kandydatów w mojej ocenie -miałby mój głos.
      • Gość: W.P. Re: Szerości nie należy docenić IP: 212.109.135.* 27.10.10, 08:34
        ŻYTO nie powidział do końca co robił w SB. Może dopiero się OKAŻE jakie miał OSIAGNIĘCIA, gdy pojawią się informacje jakie sprawy prowadził i komu się "PRZYSŁUŻYŁ". A musiał jakieś sprawy PROWADZIĆ !!! Należy sprawdzić te papiery w IPN.
    • Gość: miejscowy Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.chello.pl 26.10.10, 15:12
      Ty Zyto, czy jak ci tam. Zgnoiles sie wczesniej, gnoisz sie i teraz.! Jestes zwykle BYDLE.!
    • minipolak Dobrze ze powiedzial 26.10.10, 15:16
      bylem malym tchorzliwym s k u r w i e l em i dla pieniedzy sprzedalbym wlasne dzieci
      a teraz to samo, chce byc radnym dla was ale przede wszystkim dla siebie.
      raz s k u r w i e l zawsze s k u r w i e l.
      • bronimir Re: Dobrze ze powiedzial 26.10.10, 16:00
        Nie przesadzaj nie każdy w CBA to Kamiński czy Tomasz, zaprzedany Kaczyńskiemu. Wielu tam się znalazło dla forsy. Zobaczysz co będą mówić jak IPN zacznie ich ścigać za służbę w CBA. Milicyjnych klubów było w Polsce dużo, do nich ściągano zawodników nie dlatego że wyznawali jakąś ideologię a ze względu na reprezentowany poziom sportowy. Dziś też nie każdy czarny katolik w klubie jest Polakiem. Jest dobrym zawodnikiem i za to go lubimy. Myślisz że za 20 lat będziemy ich ścigać, bo startowali za Kaczyńskiego czy Tuska?
    • mondrala_z_po oczywiście taki niedobry to pewnie z PiS kandyduje 26.10.10, 15:35

• bronimir Re: oczywiście taki niedobry to pewnie z PiS kand 26.10.10, 16:07
        Powiedz to Kaczyńskimu!!!!!!!!!!!!!! On w tym czasie robił doktorat.
    • mr.sajgon Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem 26.10.10, 15:36
      "Nie ma się czego wstydzić. Niech wyborcy to ocenią."

Panie Robecie Walczak zapewniam pana ze jest sie czego wstydzic.
      Co do odwagi to szkoda ze tak pozno, troche lat juz uplynelo a teraz wychodzi na to ze dla zlobu mozna nawet przyznac sie do wspolpracy z SB.
    • Gość: Mark Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 15:42
      Nie jestem milosnikiem komunizmu ani PRL, ale nie widze nic nagannego w pracy w SB. Przeciez to byla legalna tajna sluba, legalnego panstwa, czyli taka ktora dziala w kazdym panstwie, rowniez w III RP, tylko ze innaczej sie nazywala, ale w gruncie rzeczy robila to samo, czyli stola na strazy istniejacego rezimu. A ze sie SB wyslugiwala wyslugiwala moskwie? Coz, obecne sluzby wysluguja sie Waszyngtonowi. Taka widocznie rola polskich sluzb specjalnych, ze pracuja dla kazdego z wyjatkiem Polski.
    • bysko Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem 26.10.10, 15:47
      troszkę to obrzydliwe
      • Gość: robert Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.pete.adsl.virginmedia.com 26.10.10, 16:12
        zrobil to dla kasy a teraz robi dla kasy i wladzy. nie urzekla mnie jego historia
    • Gość: Wes Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: 131.137.245.* 26.10.10, 16:01
      Ludzie....z takiej maki chleba nie bedzie...jak ktos juz powiedzial.
      Nie poto tulam sie po swiecie (wyrzucony z pracy przez komune w 1979)...nie pozwolcie bo ja sam przyjade i bede kandydowal na to miejce......jest chyba wiecej dobrych kandydatow w tym miescie.
      Dobrze ze sie publicznie wyspowiadal....ale pokuta tez musi byc....
      Pozdrawiam z Kanady
      • fury11 Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem 26.10.10, 16:20
        Porównywać z SS może sobie gó...arstwo, które życie przed 1989 zna z książek. Wszyscy urodzeni wcześniej żyliśmy w g... i wielu się nim ubabrało. Nie wszystkim, jak pewnemu jedynemu wybrańcowi, SB łaskawie w drodze oczywiście oczywistego wyjątku fałszowało lojalkę w tamtych czasach.
        Niech człowiek - ułomny moralnie, powiedzmy sobie z bezpiecznej perspektywy czasu - kandyduje. I, szczerze mówiąc, życzę mu wygranej. Większa w niebie radość z jednego nawróconego grzesznika niż z dziesięciu sprawiedliwych - niech sobie moraliści sprawdzą, kto to powiedział
        • Gość: W.P. Był esbekiem i koniec IP: 212.109.135.* 27.10.10, 08:46
          SB była organizacją przestępczą, ponieważ świadczą o tym MORDY jakich jej funkcjonariusze dopuścili się na Polakach.
          SB była organizacją nadzorowaną przez komunistyczną bandę z NKWD, której pułkownik jest premierem Rosji.
          SB służyła utrzymywaniu przestępczego ustroju komunistycznego w Polsce.
          SB była organizacją ANTYPOLSKĄ - to byli ZDRAJCY Polski.

TO BYŁY ZADANIA ZBIRÓW Z SB, KTÓRZY PRZY WSPARCIU TAJNYCH WSPÓŁPRACOWNIKÓW UTRZYMYWALI W POLSCE USTRÓJ KOMUNISTYCZNY I ZALEŻNOŚĆ OD SOWIETÓW.
      • Gość: pandada Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 26.10.10, 23:28
        a dlaczego się tułasz akurat po Kanadzie i aż po dziś dzień? Przeważyły względy socjalne?
      • tornson Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem 27.10.10, 11:25
        Gość portalu: Wes napisał(a):

> Ludzie....z takiej maki chleba nie bedzie...jak ktos juz powiedzial.
        > Nie poto tulam sie po swiecie (wyrzucony z pracy przez komune w 1979)...nie poz
        > wolcie bo ja sam przyjade i bede kandydowal na to miejce......jest chyba wiecej
        > dobrych kandydatow w tym miescie.
        > Dobrze ze sie publicznie wyspowiadal....ale pokuta tez musi byc....
        > Pozdrawiam z Kanady
        Przez rządy klechów i solidaruchów tuła się dziś po świecie 3mln Polaków dla których pracy i chleba nie było w kato-kapitalistycznej Polsce.
    • Gość: fafik Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.10, 16:13
      Szacunek za szczerość. Przynajmniej nie pracował jak aresztowany Mirosław P. dla księży....
      --------------------------------------------
      aquariusthomas.eshopping24.eu
    • kotek.filemon Ale zdjęcie 26.10.10, 16:14
      Klasyczny facepalm
    • Gość: P Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 16:15
      Cóż... spodziewałem się właśnie takiej serii buńczycznych komentarzy i pouczeń jak powinien postąpić prawdziwy Polak... oj, kochane stadko baranków - łatwo się wydaje arbitralne sądy w ciepłym mieszkanku z pełną lodóweczką zza bezpiecznej bariery monitora i klawiatury. Nikt nie pokusi się o głębszą refleksję. Cała masa ludzi podpisywała różne papiery. Dlaczego? Bo przyszło im żyć w tak perfidnie skonstruowanym ustroju, gdzie jedni ludzie szczuci byli na innych. Zapłakać należy nad tym, że doszło do takiego upodlenia społeczeństwa, że warunki życia takie były, iż człowiek wbrew sobie czasem musiał postępować. Większość z Was ma na sumieniu różne epizody, do których wolałaby się nie przyznawać. W tamtych czasach dużo łatwiej było się wplątać w coś, z czego nie było się dumnym. Coś, z czego teraz trzeba się tłumaczyć przed bandą frustratów z klapkami na oczach, którzy nie mają bladego pojęcia o czym mówią. Dlatego właśnie rozliczanie nie ma sensu - nigdy nie będzie miało końca. Życzę więcej dystansu Wam wszystkim.
      A Panu, Panie Żyto, wytrwałości. Trzeba mieć jaja, żeby się przyznać i przeprosić. Wyrazy uznania.
      • Gość: W.P. Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: 212.109.135.* 27.10.10, 09:10
        Czytam co napisał "P": "Cała masa ludzi podpisywała różne papiery. Dlaczego? Bo przyszło im żyć w tak perfidnie skonstruowanym ustroju, gdzie jedni ludzie szczuci byli na innych."
        TAK. Żyłem w ustroju, gdzie jedni ludzie szczuci byli na innych. Tę ROBOTĘ szczucia wykonywała PZPR i jej "zbrojne ramię" - SB. Żyję obecnie w ustroju podobno demokratycznym, gdzie też widzę jak ludzie są ZASZCZUWANI przez PO, SLDUP-ów i PSL tj. partie wyrosłe z "komunistycznych tradycji" oraz GW Prawdę, TVN, Polsat, TVP, Wprost, Politykę i RZYGAĆ SIĘ CHCE JAK W PRL-u. W jedynie słusznym nurcie KLOAKI płyną dziennikarzyny tych mediów PODLIZUJĄC się Platformerskim Oszustom i Podstawionym Stronnikom Ludowym, którzy za trzy lata DESTRUKCJI PAŃSTWA powinni trafić do kamieniołomów na roboty resocjalizacyjne przez 20 lat. Dzisiaj jest lepiej, nie trzeba już do SZCZUCIA utrzymywać SB, można polegać na "DZIENNIKARZYNACH" głównego nurtu rezimowego. A jesli chodzi o podpisywanie tzw. róznych papierów, robili to ci, którzy WIDZIELI W TYM KORZYŚCI DLA SIEBIE tak jak "bohater" ŻYTO. Ja nie podpisywałem, bo wiedziałem, że nie mogę płynąć w głównym nurcie KOMUNISTYCZNEJ KLOAKI.
    • Gość: ag Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: 77.223.228.* 26.10.10, 16:18
      chłopie spokojnie, nie ty pierwszy nie ty ostatni. jakby co to masz to z głowy, po co czekałeś tyle lat
    • wieczyslaw124 Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem 26.10.10, 16:20
      Chce zostać kolejnym męczęnnikiem.Dla mnie jest szują i basta.
      Z poważaniem Wiesław S.
      • Gość: Yupi Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.10.10, 16:33
        Wieczysław 124.

Nawet zgodney nick wiaczysławie mołotku z pierwowzorem twoje podejście do problemu.Już coraz lepiej widać kto pełnymi garściami czerpał z nauk wiaczesława i bolszewii oraz towarzysza soso.Gratuluję postawy trenerowi.
    • Gość: rr Brawo dla tego Pana! IP: *.chello.pl 26.10.10, 16:22
      Przyznać się, że było się w sluzbie panstwa ktorego bylo sie obywatelem to powod do dumy raczej niz wstydu.
      • three-gun-max Re: Brawo dla tego Pana! 27.10.10, 12:38
        mniej więcej do takiej samej dumy jak przyznanie się do byciacw...em w więzieniu.
    • tychik1 Re: POrtjo wom wyboca 26.10.10, 16:25
      towarzyszu !
    • rozmawialski Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem 26.10.10, 16:42
      Panie Piotrze,
      chciał Pan lepiej żyć i żył Pan - dostał lepsze mieszkanie
      KOSZTEM pozostałych obywateli, tylko dlatego że zgodził się Pan powiązać swoją przyszłość ze zbrodniczym aparatem PRLu podporządkowanym sowieckiemu Kremlowi.

Był Pan esbekiem, ma Pan krew Polaków na rękach - nic z tego że jeszcze Pan nie zdążył terroryzować osobiście narodu. Jest Pan częścią obrzydliwej przeszłości i nie zasługuje żeby reprezentować wolny naród Polski. Nawet na szczeblu samorządowym.

Ale tą decyzję pozostawiam Pana elektoratowi. Na Pana miejscu wycofałbym się z wyborów i poprosił o wybaczenie. Za co? Za przynalezność do okupacyjnej mafii.
    • Gość: Wybaczjący Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.com.pl 26.10.10, 16:49
      A jakby tu ruskie weszły to ludzie by zrozumieli, że kapujesz dla ruskich.
      Pamiętam jak mojego ojca wyrzucili z pracy za to, że był na wiecu antykomunistycznym ....
      i miał dwójkę dzieci i nie miał własnego mieszkania i walczył o lepsze jutro także twoje żuzlowy śmieciu. Ja ciebie nie rozumiem. gdyby nie lustracja to dalej byś był lepszy cwaniaczek.
      • Gość: W69 Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: 109.110.223.* 26.10.10, 21:59

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101019/POWIAT16/273044170
    • donald-marzy Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem 26.10.10, 22:37
      Gdybyś miał gram honoru powinieneś "chu...", że użyję twojego "stwierdzenia" oddać krzyż zasługi. Wstyd!
      • Gość: Detergent Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 08:01
        SB -ek jast na pierwszym miejscu na liście co oznacza,że oddając głos na kogoś innego na tej liście w rzeczywistości oddajesz głos na SB-eka. Czyli człowieka, który publicznie przyznał się,że dla pieniędzy i korzyści materialnych zaprzedał duszę totalitarnemu systemowi. Taki ma poprostu charakter i się tego nie wstydzi, czyli,że możemy się spodziewać,że dla korzyści materialnych zaprzeda duszę innym gangsterom. Nawet tym , którzy mordują w niewyjaśnionych okolicznościach. Taki facet na listach do samorządu to kompletne dno. Proponuję aby w następnych wyborach Moje Miasto wystawiło recydywistów z ŁÓżyckiej. Oczywiście w polityce nie dzieje się nic przez przypadek jeżeli SB jest na pierwszym miejscu na liście to znaczy ,w innych okręgach na pierwszym miejscu są odpowiedni funkcjonariusze.
        • Gość: kolega piotrka Re: Piotr Żyto: Byłem bydlakiem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 09:38
          Piotrek był w porzadku donosił i bił starców i kobiety w ciązy pała.Przesłuchiwał na odróconym taborecie i zastraszał utopieniem w kałuży.Wielkie mi rzecz.
          No, w koncu musiał sie czym wyróznić,zeby dostac te upragniona kase. Czego on dla niej nie zrobi?
          Mozecie byc pewni,ze dla paru groszy jako radny, bedzie śledził oponentów politycznych, księzy , a nawet dzieci, byleby tylko ktos mu za to zapłaci. A jak trzeba to wpadnie pomiedzy przedszkolaków z pałą i potłucze dzieciaki.
          • all.correct On zwalczał nasz ukochany POPiS i naszych Pasterzy 27.10.10, 09:57
            Powinno się spalić go na stosie.

Tylko Solidarność nas ubogaci !!!!!
            • Gość: bolek Re: On zwalczał nasz ukochany POPiS i naszych Pas IP: 109.110.223.* 27.10.10, 14:24
              Czym sie rozni Zyto od Danielak, albo Listowskiego? No czym?
              Albo Bolek czy inny ubek, sbek, czy zomowiec. To przeciez nasi BRACIA!!!
              Jedni wykorzystali styropian do spania, inni lezeli na wygodnym tapczanie.
              Ale to tylko kumple, rodziny, znajomi krolika. Oni chca rzadzic, reszta ma
              byc posluszna.
    • Gość: nicelus Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.10, 10:24
      olamela napisała:

> Ludzie zrozumieja: chciał dobrze żyć ...

a teraz się żyto wysypało?

• Gość: W.P. Honor kibica Falubazu IP: 212.109.135.* 27.10.10, 11:49
        Honor Falubazu (drużyny i kibiców) został URATOWANY. Czytam jak Kibice piszą:
        "Wstrząśnięci informacjami sprzed kilku dni mówiącymi o dobrowolnej pracy trenera Falubazu w komunistycznym aparacie przemocy, chcemy się odnieść do zaistniałej sytuacji.
        W latach 80., również w Zielonej Górze, stadion był jednym z miejsc wolności i wyrażania sprzeciwu, we wspólnocie kibiców, razem. Okazją do spotkań ludzi niepokornych i dzielnych, chcących coś zmienić na lepsze, a prześladowanych przez ówczesnych bossów Piotra Żyto.
        Zażenowani samym faktem zaistnienia takiej sytuacji, zwracamy się z prośbą do Piotra Żyto o jego rezygnację z funkcji trenera Naszej drużyny i zakończenie farsy, która może wpłynąć niekorzystnie na wizerunek Falubazu oraz spadek jego atrakcyjności dla wszystkich uczestników zabawy, która jest dla wielu z nich pasją.
        Nie chcąc być świadkami smutnej kompromitacji tego, co dla nas radosne i ważne wierzymy, że żenujący sam w sobie fakt kandydowania na radnego naszego miasta oraz związane z tym nieprzyjemności rozwiązane zostaną przez szybkie usunięcie się Piotra Żyto z życia naszego Falubazu i naszego miasta. Zorganizowane grupy kibiców działające przy W69.

Jestem wdzięczny KIBICOM Falubazu, którzy pewnie też jako mieszkańcy Zielonej Góry przyjęli z OBRZYDZENIEM wyznanie trenera i kandydata na radnego misata, że był funkcjonariuszem SB. Obrzydzenie wrazili słowami: FARSA, ZAŻENOWANIE, WSTRZĄS i KOMPROMITACJA. Można tylko pogratulować. KIBICE Falubazu to WRAZLIWI OBYWATELE Miasta Zielonej Góry. Patrioci naszej małej Ojczyzny. Słowa NAJWYZSZEGO UZNANIA za trwanie przy czystości zasad w sporcie i życiu.
        • Gość: M. Żelechowski Re: Honor kibica Falubazu IP: *.kalisz.mm.pl 27.10.10, 13:17
          W.P nienawistny su..synie ! Miej cywilną odwagę jak Żyto i podpisz się !!
          Ale tego nie zrobisz,dlaczego?ponieważ zwykle tacy jak ty, mają wiele innych rzeczy na sumieniu tchórzu !
          SB to nie -często zbrodnicza-UB.Była to legalna (w miarę "cywilizowana")słuzba w legalnym państwie polskim. Zbrodniarze !!?? o czym wy piszecie !? Zbrodniarzami można nazywać , tych durni od "popieluszki" i na tym koniec.
          Na brednie wariata Rokity spuśćmy zasłonę milczenia. Podaj mi inne wyroki wydane na tych "zbrodniarzy".
          Śmiecie oceniać czyjeś wybory życiowe ? jakim prawem? cynicy i obłudnicy.Kto z Was jest bez winy? Czym różni się funkcj.SB od wielu z Was , pogardzających drugim czlowiekiem . Czy wielu z tych świętoje..wych wypisujących słowa pelne nienawisci na tym forum , nikogo nie skrzywdziło -nie mam tu tylko na mysli krzywd fizycznych.
          Widzę oczami wyobraźni ,te pobite i placzace żony na komisariatach , obrażane i upadlane dzieci , kradzieże , kombinatorstwo ..itd,itp.
          • Gość: Detergent Re: Honor kibica Falubazu IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 16:19
            Tak czuję się lepszy a tobą i wszystkimi sB-kami pogardzam. Wolno mi tak was SB oceniam.
            Uczciwość, woloność , pracowitość to jest to co w ludziach cenię. Tylko o SB-czona gospodarka wypracuje dobrobyt. SB zajmowało się nszczeniem ludzi , tych najzdolniejszych i najmądrzejszych. SB Polski nie zbuduje bo nie wie,że do pracy wystarczy własna głowa i ręce. On umie tylko służyć i niszczyć.
            • all.correct Re: On zwalczał nasz ukochany POPiS i naszych Pas 27.10.10, 18:18
              Gość portalu: Detergent napisał(a):

> Tak czuję się lepszy a tobą i wszystkimi sB-kami pogardzam. Wolno mi tak was SB
              > oceniam.
              > Uczciwość, woloność , pracowitość to jest to co w ludziach cenię. Tylko o SB-cz
              > ona gospodarka wypracuje dobrobyt. SB zajmowało się nszczeniem ludzi , tych naj
              > zdolniejszych i najmądrzejszych. SB Polski nie zbuduje bo nie wie,że do pracy w
              > ystarczy własna głowa i ręce. On umie tylko służyć i niszczyć.
              Drogi niezdrowo podniecony chłopcze, czy próbowałeś zimnych okładów na swoje rozpalone czółko ? A może długie spacery z ks. proboszczem i wyznania namiętnie szeptane do rozpalonego ubogaciłyby Wasze realacje.
              Serdecznie pozdrawiam.
            • Gość: M.Żelechowski detergent to twoje nazwisko ? IP: *.szczecin.mm.pl 28.10.10, 00:51
              Strasznie spudłowałeś nie mam i nie miałem z tą "instytucją"nic wspólnego !!
              Ale gdybym tam pracował , nie wstydziłbym się tego , zachowywalbym się po prostu przyzwoicie. Znałem takich osobiście.
          • Gość: ele do zelichowski Re: Honor kibica Falubazu IP: 109.110.223.* 27.10.10, 18:24
            WP to typowa gnida od pisdzielców ! tchórz ! sekciarz !! solidaruch obrzydliwiec !!!
          • Gość: W.P. Re: Honor kibica Falubazu IP: 212.109.135.* 02.11.10, 08:39
            Niejaki M.Żelechowski (a może Żelichowski) daje rady oraz wykład SWOJEJ MORALNOŚCI. Pisze on: "SB to nie -często zbrodnicza-UB.Była to legalna (w miarę "cywilizowana")słuzba w legalnym państwie polskim. Zbrodniarze !!?? o czym wy piszecie !? Zbrodniarzami można nazywać , tych durni od "popieluszki" i na tym koniec." Oj, coś mi się wydaje, że towarzysz SB-ekiem takim jak Żyto. Tak to wygląda na WYPARCIE niechlubnej przeszłości.
            1. Czy można powierzać publiczne funkcje komuś, kto był funkcjonariuszem SB, gdzie praktykowano MORDY POLITYCZNE? Ja uważam, że NIE.
            2. Czy można powierzać publiczne funkcje komuś, kto jest w partii PO, która zajmuje się szczuciem na przeciwnika politycznego doprowadzając do MORDU POLITYCZNEGO w Łodzi?
            3. Czy można powierzać publiczne funkcje komuś, kto jest w partii PO, której najwyżsi przedstawiciele układają USTAWY z SZAJKĄ PRZEMYSŁU HAZARDOWEGO?
            4. Czy można powierzać publiczne funkcje komuś, kto jest w partii SLD, której przedstawiciel wkomisji do spraw NACISKÓW łże, aby obciążać publicznie winą przeciwników politycznych, a sam jest głównym SPRAWCĄ nagonki medialnej, gdy posłanka jego ugrupowania popełnia samobójstwo?
            5. Czy można powierzać publiczne funkcje komuś, kto jest w partii PSL, której przewodniczący będąc wicepremierem podpisuje kontrakt z SOWIETAMI wypełniający wszystkie znamiona ZDRADY STANU - uzależnienia dostaw gazu do Polski od SOWIETÓW na 12 lat?
            6. Czy można powierzać publiczne funkcje komuś, kto jest w partii PO, której najwyższe władze SĄ W PEŁNI ODPOWIEDZIALNE ZA KATASTROFĘ 10 kwietnia 2010 r. pod Smoleńskiem?
            7. Czy można powierzać publiczne funkcje ŁAJDAKOM z PZPR, ZSL, PSL, PO, SLD i SD?

NIE, PONIEWAŻ ONI MAJĄ SWÓJ RODOWÓD W SB. Niejaki Gromosław Czępiński (SB-ek pierwszego gatunku) wygadał się, że ORGANIZOWAŁ partię PO, co to na początku partią nie była nazywana, razem z Olechowskim Andrzejem (współpracownikiem SB) i kilkoma innymi wraz Donkiem z Nocnej Zmiany. TO JEST BANDA Z SB i WSI. Zwracam uwagę na te WYBORY ŻYCIOWE bandy SB-eków. ZAWSZE DO KORYTA !!!
        • Gość: ele ! buhahaha Re: Honor kibica Falubazu IP: 109.110.223.* 27.10.10, 18:19
          Buhahaahah bauahaahahahah !! a to sie mośki z mafi partyjniackich przestraszyli !!!!!!
          WP apeluje ZYto ustąp ! [ czytaj Zyto nie zabieraj chleba miernotom zydo-chazarskim ]

Buhahahahahahah !!!! buahahahahahaahh !!!! buahahaahahahah !!! buaahahahah h!!!!!

Słowianie !!! zydzi i chazarzy NAPRAWDE SIE PRZESTRASZYLI !!!! ze ich chałastra partyjniacka nie dostanie sie do rady i ucieknie im 2500 zł m-c !!!!!!!!

WP ! twoje wypociny są ŻENUJACE !!! Ty nawet nie wiesz jaki jestes żałosny w tym apelu o rezygnacje Zyto ze startowania !!!!
          A apelowanie o usuniecie trenera z miasta to jest kompromitacja twoja Gnido !! to jest wzywanie do nienawisci gnido !!! WP ty gnido pisowska NIE MASZ PRAWA wyganiac z miasta !! bo sam jestes gnido OBCYM Elementem w Zielonej Górze !!!!

NIE MA NIC GORSZEGO OD SOLIDARUCHA ŻYDO-CHAZRSKIEGO POCHODZENIA !!!
          • all.correct Re: Honor kibica Falubazu 27.10.10, 18:32
            "Statystyka nie obejmuje liczby nielegalnych podsłuchów stosowanych przez polskie służby specjalne. Tymczasem ich istnienie potwierdza wielu rozmówców."

• tornson Stado idiotów!! Gdyby nie ta zła komuna to tego 28.10.10, 14:44
          waszego ZKŻ (gdzie wasz honor, że powtarzacie nazwę narzuconą przez sponsora a nie oryginalną) wogóle by nie było. Byłaby jakaś Victoria czy Germania a o sekcji żużla raczej nie byłoby mowy (za mało popularny sport w Niemczech).
    • Gość: Kibol Re: Piotr Żyto: Byłem esbekiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:13
      Zbieramy nową listę z poparciem dla Piotra Żyty.Mamy już 463 podpisy z miejscami zamieszkania,peselami itp. , a nie jakieś lewe świstki papieru z wpisami jednym długopisem !!
    • Gość: GO A ja wam wszystkim wspólczuję IP: *.gorzow.mm.pl 28.10.10, 15:17
      Przez dwa sezony traktowaliście trenera Zyto jak boga. Na rękach byście go nosili. A teraz jak się pochwalił pracą w Służbie Bezpieczeństwa to dla was już jest szmatą. A późniejsze dokonania na arenie sportowej poszły w pizd...
      • Gość: kibic Re: A ja wam wszystkim wspólczuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:58
        No niestety gorzowiak ale tym razem muszę sie z tobą zgodzić .Tez im wszystkim wspólczuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka