Dodaj do ulubionych

Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza w SDP

IP: 213.77.112.* 20.04.04, 15:37
Gratuluje Huszczy dobrego samopoczucia, a swoją drogą cieszę się że tacy
intelektualiśći wstępują do SLD BIS - czeka ich szybki koniec.
Obserwuj wątek
    • Gość: el Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.szpital.zgora.pl 20.04.04, 16:14
      Wniesie siłę woli do wykonywania swojej pracy dobrze przez wiele lat-a tego
      wielu psudointelektualistom brakuje.Huszcza nie odbiega poziomem intelektualnym
      od wiEkszoSci politykó ze wszystkich partii w tym gwiazd typu A.Lepper czy
      J.Rokita.
      • Gość: waldek Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 16:27
        zgadzam się, porównywalny z wymienionymi
        • Gość: gerwazy Lidka Gryko też? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:47
          A ja wiem skądinąd, że pani Gryko też nieśmiało coś przebąkuje o sdpl.
          • Gość: kasia Re: Lidka Gryko też? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 16:50
            i jakież to ma znaczenie ?
          • Gość: protazy Re: Lidka Gryko też? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.04.04, 22:31
            oj, gerwazy, nie zdradfzaj się, że przebywasz w takim towarzystwie! to ty
            przelatywałeś koło niej jako bąk?
            • Gość: bąk Re: Lidka Gryko też? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 11:29
              Ty zapewne jako bąkowa
    • Gość: platon Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:54
      a po co im wartości intelektualne? wystarczy, że Pan Andrzej szybko jeździ :-)
      brum, brum, bruuuummmmm!
      • Gość: dąb, zupa dębowa Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 18:39
        Paszczowo iachachaaaaaaaaaa, iachachaaaaaaaaaa, iachachaaaaaaaaaaaaaaa
        • Gość: kibic Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 20:32
          Huszcza zrobil dla Zielonej Góry więcej niż wy i wielu innych, facet cos zrobił!
          • Gość: mamoń Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:14
            co na pszykład no gierka pohfalil uuuuuuuuuuuujjjj
            • Gość: fan lewicy Kurczaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:50
              ja wiedziałem że tak bedzie ja wiedziałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka