Gość: satyryk IP: 213.77.112.* 20.04.04, 15:37 Gratuluje Huszczy dobrego samopoczucia, a swoją drogą cieszę się że tacy intelektualiśći wstępują do SLD BIS - czeka ich szybki koniec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.szpital.zgora.pl 20.04.04, 16:14 Wniesie siłę woli do wykonywania swojej pracy dobrze przez wiele lat-a tego wielu psudointelektualistom brakuje.Huszcza nie odbiega poziomem intelektualnym od wiEkszoSci politykó ze wszystkich partii w tym gwiazd typu A.Lepper czy J.Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 16:27 zgadzam się, porównywalny z wymienionymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy Lidka Gryko też? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:47 A ja wiem skądinąd, że pani Gryko też nieśmiało coś przebąkuje o sdpl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Lidka Gryko też? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 16:50 i jakież to ma znaczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protazy Re: Lidka Gryko też? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.04.04, 22:31 oj, gerwazy, nie zdradfzaj się, że przebywasz w takim towarzystwie! to ty przelatywałeś koło niej jako bąk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąk Re: Lidka Gryko też? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 11:29 Ty zapewne jako bąkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platon Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:54 a po co im wartości intelektualne? wystarczy, że Pan Andrzej szybko jeździ :-) brum, brum, bruuuummmmm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb, zupa dębowa Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 18:39 Paszczowo iachachaaaaaaaaaa, iachachaaaaaaaaaa, iachachaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 20:32 Huszcza zrobil dla Zielonej Góry więcej niż wy i wielu innych, facet cos zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoń Re: Jakie wartości intelektualne wniesie Huszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:14 co na pszykład no gierka pohfalil uuuuuuuuuuuujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan lewicy Kurczaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 20:50 ja wiedziałem że tak bedzie ja wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś