Dodaj do ulubionych

Przegrana Ronowicz

21.04.04, 07:23
Kolejny sukces sądowy odniosła Prezydent Ronowicz z zespołem prawniczym.
Przegrała kolejny proces o zwolnienie pracownika z urzędu. Tak więc kolejny
raz sąd orzekła rozwiązanie stosunku pracy z naruszeniem prawa. Nie dał wiary
pokrętnym tłumaczeniom i bzdurnym uzasadnieniom .Będzie to nas ,podatników
kosztowało ,odprawę i odszkodowanie. Brawo
Obserwuj wątek
    • Gość: Z.L. Re: Przegrana Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 21.04.04, 07:26
      Już dosiadłeś do kompa w pracy czerwony urzędasie? Wspomnij Listka w tej
      materii.
      • Gość: piter Re: Przegrana Ronowicz IP: *.gala.net.pl 21.04.04, 09:46
        Przydupasie Rujnowiczki! Takie są fakty. Nie wiem kim jest ss239, ale ja nie
        życzę sobie by nazywano mnie "czerwonym" tylko dla tego, że żygać mi sie chce
        jak widzę nieporadność naszej pożal sie Boże prezydentki. Jest to Liściu bis,
        tak samo bezandziejna i tak samo brzydka. On wiedział jak obchodzić prawo ona
        nie ma za to o nim zielonego pojęcia.
        ŻĄDAM POWOŁANIA REFERENDUM LOKALNEGO!
        • Gość: Tres Re: Przegrana Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 21.04.04, 10:55
          Odkąd to obchodzenie prawa to zaleta?
          • Gość: piter Re: Przegrana Ronowicz IP: *.gala.net.pl 21.04.04, 11:08
            Pokaż gdzie napisałem, że to zaleta. Czytaj uważniej. Pisałem o beznadziejności
            a nie o zaletach.
            • Gość: boląca goleń Re: Przegrana Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 11:51
              Beznadzieja czerwono-różowych hien.
              • Gość: Bip Re: Przegrana Ronowicz IP: 213.199.250.* 21.04.04, 12:29
                Ronowicz to beznadziejny prezydent. Nie ma w niej nic co mogłoby przeważać na
                korzyść jej "rządów". Niestety ale, jej wygląd zewnętrzny wprost odrzuca (co
                oczywiście nie dyskfalifikuje do bycia prezydentem, ale bądź co bądź, fajnie
                mieć szefa, który jest zadbany), większość decyzji jest zła i podejmowana bez
                interesu dla społeczności miasta i funkconowania urzędów! Niestety ale min.
                ostatnia sprawa Castoramy, wyżej wspomnianych zwolnień i zatrudnianie
                znajomych, czy ustawienie 4 znaków z napisem "Zielona Góra - miasto fair play"
                za kilkaset tysięcy złotych(sic!!!) , to sprawy, które przelały czarę
                zażenowania i zniechęcenia mieszkańców do Pani Bożeny Ronowicz.

Pozdrawiam i życzę szybkiego końca kadencji.

Mieszkaniec Zielonej Góry.
                • Gość: Hey Re: Przegrana Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 15:23
                  No i co na podstawie tego co napisałeś przekreślasz jej kadencje? Przypomnij
                  sobie przewały Listowskiego.Poza tym ma jeszcze połowe przed sobą.
                • Gość: Raser Re: Przegrana Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 15:32
                  Wy to chyba nie umiecie cztytać! Co ma Ronowicz do Castoramy? No i co ,że
                  kamień węgielny.Przecież to był prywatny teren Łodygi i to on dogada się z
                  Castoramą.Ważniejsze pytanie to kto mu w tym miejscu sprzedał ten teren?
                  • Gość: piter Re: Przegrana Ronowicz IP: *.gala.net.pl 21.04.04, 17:04
                    Co z tego, że prywatny teren? Nie można sobie budować czego się chce i jak się
                    chce. Teren na Dąbrówki też jest prywatny i widzisz, że miasto jak chce to
                    może wybić z głowy inwestorowi budowanie jakiegoś paskudnego klocka. Szkoda
                    tylko, że mieszkańcom nie pokazano zaakceptowanego w końcu projektu. Z tego co
                    pamiętam Castorama miała być inna niż wszystkie w Polsce. Tym czasem powstaje
                    szary hangar.
                    • Gość: Tres Re: Przegrana Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 21.04.04, 20:47
                      Teren na Dabrówki prywatny? Nie wydaje mie sie;-)Na części owszem siedzi syndyk.
                      • Gość: piter Re: Przegrana Ronowicz IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 22.04.04, 01:20
                        Uuuu! Widzę, że ktoś tu jest calutkie 6 miesięcy do tyłu.
                        • Gość: Tres Re: Przegrana Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 22.04.04, 04:54
                          To Legnica nie kupiła inwentarza z tym garbem?
    • Gość: dajana Re: Przegrana Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 15:20
      tak mało optymistycznych wiadomości :-(
    • fridjof Re: Przegrana Ronowicz 21.04.04, 17:45
      :-( same straty, wg mnie to wina doradzających
      • Gość: gość Re: Przegrana Ronowicz IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 22:55
        gdyby wszyscy piszący takie bzdety mieli trochę oleju w głowie i chcieli pomóc
        i sobie i mieszkańcom miasta , to powinni podpowiedzieć jak mają pomysły , a
        nie oskarżać , krytykować czy wulgarnie przedstawiać osoby. Pani Ronowicz jest
        skromną kobietą , bardzo uczciwą i należy się Jej dobre słowo, pomoc. Przecież
        wybrali Ją mieszkańcy naszego miasta.Wejdźcie w Jej położenie. , wszyscy tylko
        krytykują bo to najłatwiejsze.
        • sk561 Re: Przegrana Ronowicz 22.04.04, 02:56
          a owszem, krytykować, napierdalać i oskarżać, a jak bedzie za co, to i ładnie
          pochwalić. dlaczego? bo urząd prezydenta to nie przymus, bo idzie tam sie z
          własnej woli dla pieniędzy, z chęci zmieniania swiata czy dlatego że matuszka
          partia każe. czyli brać kase, pracować, realizowac program wyborczy i cóż,
          niestety znosić krytykę. Oczywiście ze krytykować jest najłatwiej, ale jakieś
          koszta sprawowania władzy być muszą. no a jak jest za cięzko, to do domu. To
          nie szkoła. nie trzeba siedzieć do ostatniego roku. a na jej miejsce pewnie już
          10 sobie po kątach ostrzy zębiska wiec bez władzy byśmy nie zostali :-)
          • Gość: fanki Re: Przegrana Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 10:05
            słusznie
            • Gość: polo Re: Przegrana Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.04, 19:56
              ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka