Dodaj do ulubionych

szukam pracy

03.03.11, 10:34
Mam wykształcenie wyższe ekonomiczne, studia podyplomowe Prawo Pracy i kurs Kadry i Płace.
Dotychczas pracowałam w biurze rachunkowym (PKPiR, ryczałt, prowadzenie spraw kadrowo-płacowych) oraz w firmie na stanowsku referenta d spraw kadrowych.
Szukam pracy najlepiej w kadrach i płacach (to mnie bardzo interesuje i w tym kierunku nadal chcę się kształcić).
Praca na częśc etatu lub zlecenie.
Obserwuj wątek
    • on32zg Re: szukam pracy 03.03.11, 10:43
      Wiesz gdzie jest UP ? to rusz swoje 4 literki i daj tam oferte.Chyba ze chcesz na lewo ? A w pracy sie pracuje a nie pisze na forach :)
      • poszukujaca1980 Re: szukam pracy 03.03.11, 10:58
        Dziekuję za cenne uwagi.
        W odpowiedz na pierwsze Twoje pytania: tak, wiem gdzie jest UP i nawet co miesiąc tam się pojawiałam, jednakże z marnym skutkiem. Sama załatwiłam sobie staż w jednej z fajniejszych firm w ZG, bo UP nic nie pomaga. Oferty tam zamieszczone to sprzątanie i praca w jednej z firm w ZG, która niestety miałam okazje przetestować na własnej skórze. I nie polecam pracy tam ani jako księgowa (możesz prowadzić kreatywną ksiegowość), ani kadrowa (musisz robić wszystko co możliwe, żeby pracownikowi uprzykrzć życie i oskubać go z jego praw pracowniczych), ani magazynier, ani przedstawiciel handlowy (no chyba że chcesz skończyć tam pracę i zostać posadzony o kradzieże).

2. Nie, nie chce pracy na lewo. Nie wiem czy doczytałeś do końca i ze zrozumieniem, ale pisałam o cześci etatu (w domysle umowa o pracę) lub zleceniu.

3. Jeżeli prowadzenie domu to praca, to miło słyszeć, że ktoś to tak postrzega, bo to ciężka praca. No więc aby rozwiac Twoje wątpliwości, to nie piszę na forum z pracy tylko z domu, doskonale wiem co pracownikowi w pracy wolno a czego nie.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka